Когато един мъж не те иска, има решение

Какво се прави, когато мъж харесва жена, но не го показва? Признаци, че той не те обича. Когато един мъж не те иска, има решение!

Съществува мнението, че жените по природа са загадъчни и сложни психики, докато мъжете са построени по-просто и открито, не се отличават със странности и неестествено поведение. Но каква изненада, когато някой мъж започне да се държи чудновато. Дали той е странен или в неговото поведение има дълбок смисъл?

Видове магическо насилие над любовта
ВидКакво цели
Пресичане на пътищатавъздействието има за цел да срещне конкретни хора и да се измени естествения ход на съдбите им
Извикваневъздейства се върху волята на друг човек, за да дойде на връзка. В резултат той звъни, идва, пише „внезапно“
Привързваненасилствено привързване на един човек към друг
Скарване, раздялада се провокира конфликт, скарване и раздяла между двама по лични съображения и с полза за трето лице
Охладняванезакриване на определени чакри с цел охлаждане на чувствата, „внезапно“ разлюбване
Отвращение, отблъскванепредизвиква необратим разрив на здрави и законово регламентирани отношения
Претеглянесъздаване на изкуствени канали за притегляне към определен човек

В таблицата са по-честите практики, но има и такива като черно венчило за пълна подмяна на съдбата, закриване за други жени / мъже, ампутация на сексуалното желание, магия за блудство, магия за безплодие, за алкохолизъм и др.

Но да не търсим най-напред причината в магиите.

Защо той не те иска? Какво правиш грешно?

Ситуацията е такава: той избягва жената, страни, не търси контакт.  Какво се случва в главата му?

Възможни причини, когато той не иска да те вижда

Логичното първо обяснение е, че мъжът се е провинил. Може би се е напил и е вършил нещо, което го очерня. Или е флиртувал с друга. Но има и други причини, които ще погледнем по-отблизо.

Евелина Лютова 03

Любовната магия съществува във всички култури, без нито едно изключение

Липса на емоционална връзка. Когато не те обича

Нежеланието за общуване може да има най-естественото обяснение – просто той не харесва жената, не е успял да създаде емоционално отношение към нея, не са се породили чувства. Това е нормално. Не всички хора се харесват, даже обратното, рядко си пасват идеално до степен да създадат връзка.

Несъвместимост на ценностите и целите

Първоначално мъжът и жената са си паснали. Изпитали са силно привличане, страст. Породили са се надежди. После отношенията са се задълбочили, започнало е опознаването. И в един момент той е провидял, че желае различни неща, че харесва различни неща, че двамата имат различаващи се ценности и цели в живота.

Липса на физическо привличане. Признаци, че не те обича

Не говорим за намалено либидо, а за наличието на обикновено физическо привличане между хората. Липсата на физическо привличане спира развитието на отношенията. Любовната връзка не се крепи само на възхищение или уважение или друго, нелюбовно чувство.

  • Признаци за липсата на влечение са: минимум общуване, липсата на усмивка и нежност в погледа, липсата на истински поглед – с внимание.
  • При вече създадена връзка се наблюдават повишена раздразнителност, сравняване с други жени, избягване на контакт, игнориране.
  • В най-тежки случаи мъжът има поведение на необвързан, въпреки че е във връзка.
Страх от обвързване. Когато не те търси

Този случай е обратен на описаните дотук. Всичко в отношенията върви добре. Дотолкова добре, че мъжът предчувства нуждата от нов етап във връзката.

И се бои от него. Следващият етап логично е съжителство или брак. Това отнема усещането за свобода и за по-нататъшен избор. Има известна фаталност в такъв момент, което плаши мнозина.

Факторът друга жена. Когато не те иска вече

Внезапната промяна на поведението и отношението понякога е белег за пренасочване на интереса. Той е срещнал друга. Може би я е търсел, неудовлетворен от връзката си (или от възможностите за връзка).

Когато факторът „друга жена“ се намеси, изводът е ясен: той не те иска. Ако не прекъсва контактът рязко и категорично, може би има ползи от теб?

Примери от практиката на Е. Лютова

Евелина Лютова е дълбоко навлязла в темата за отношенията между партньори – от потенциални до дългогодишни съпрузи. Към нея често се обръщат за помощ – за случване на нова връзка, за задълбочаване на отношенията, за възстановяване на чувствата.

Евелина Лютова 02

Евелина работи с енергийното поле на човека

Хората търсят помощ от ясновидец и парапсихолог като Евелина, когато не успяват да се ориентират в истинската ситуация. При „скрити карти“ човек не знае с какво се бори. Нерядко причината е реално тежка – магия, проклятие, уроки, обладаване.

Харесва ме, но не ми пише

След като падат пандемичните ограничения от 2022 г. към Евелина се обръща жена на 27 години. Преди да избухне ковид заразата младата жена, ще я наречем Клара, среща своята половинка и изживява ярка, вълнуваща любов. Темпото в отношенията се забавя принудително заради вируса. Постепенно приятелят разрежда контактите, а по-късно спира да пише. Мерките отдавна са вдигнати, а Клара не успява да го види. Той я избягва.

Какво се случи, какво стана? С този въпрос Класа се отнася към Евелина Лютова.

Евелина използва дарбата си за тънко виждане, за да проследи изменението в енергетиката на Клара и нейния приятел. Забелязва в аурата му тъмно сиво петно, като мъгла. Когато го проучва по-дълбоко, разкрива тежка магия, изпратена 1 година по-рано. За 1 година магията е успяла да нанесе своите поражения. Направена е от съперница, която харесва мъжа и иска да го привлече. Успешно, но само дотук.

Евелина Лютова деактивира негативното влияние и изчиства фините тела на Клара и на нейния приятел. След два-три дни Клара й звъни, плаче и благодари. Приятелят й поискал среща, на която всичко се възобновило – предишните открити истински отношения, интензивни чувства, любов.

Когато мъжът не знае какво иска

А това е случай от 2023 г. Антония се обажда на Евелина. Тя търси помощ за семейството си, за своя съпруг. Женени едва от 3 години, Антония и мъжът й преминават през неочаквана криза. Той рязко охладнява, отдръпва се, става некомуникативен, незаинтересован.

Не ме обича вече, може би се е наситил, предполага Антония, но иска да е сигурна.

Евелина работи по проблема и разкрива, че няма външна намеса, магия, проклятие. Тя открива страх, дълбоко объркване и пълна неспособност за справяне с ролята на глава на семейство и мъж, отговорен за своята съпруга и бъдещо дете (оказва се, че чакат бебе).

Евелина проследява източника на този страх до прадядо по бащина линия, който е имал трагична съдба. Неговите дълбоки преживявания са се предали на поколенията. Подобна енергийна връзка може да се пречисти и прекъсне, като се отдаде дължимата почит на предтечата. Лютова извършва необходимото и скоро Антония възвръща своя любящ съпруг.

Проблемът има решение!

Да, винаги има решение. Това е веруюто на Евелина Лютова.

Тя не връща хора, защото не заслужават помощ или защото са грешили. Не връща, защото не иска да помогне или не може. За всеки проблем се намира съответстващо решение. Трябват само умения и средства – магически, психологически, парапсихологически и др. Много помага Евитерапия, оригиналната система на Евелина, която води до търсени решения и разплитане на тежки ситуации.

Как помага ясновидката Е. Лютова

Евелина Лютова 01

Дори да се постарае, Евелина не е в състояние да опише всичките си методи и похвати. Не че ги пази в тайна. Въпросът е, че това са умения от различни области, които тя съчетава по тънка интуиция и насочвана от своята ясновидска дарба.

Евелина казва, че рядко повтаря подход. За всеки нов клиент тя работи по нов начин, защото съдбите са уникални. Проблемите, колкото и да се повтарят като тема, също са уникално съчетание от събития, характери и специфична лична енергия.

Правене на бяла магия за любов

Да се обвърже конкретен човек с магия, това е грях и е черно вмешателство, което се наказва кармично. Евелина го умее, но не го препоръчва на своите клиенти. Тя им предлага да направи бяла магия за привличане на любовната енергия в живота.

Обредът се предшества от изчистване на пречките за любовта. Такива има у всеки човек – по силни или по-слаби, придобити или наследени. Евелина Лютова ги активира и премахва, за да може благодатната енергия да нахлуе с пълна сила. Тази енергия по свой начин довежда правилния човек, хубавите чувства и отношения.

Още нещо интересно ТУК: Бърза бяла магия за любов. Лесна магия за влюбване, която действа веднага.

Създаване на емоционална връзка

Бялата магия за любов не е уместна за партньори, които отдавна са заедно. Тук е необходимо да се види защо не се е създала емоционална връзка или защо се е изчерпала. За да се възстанови или създаде от нулата, трябва сериозна подготовка. Тя включва преглеждане на „наследството“ от баби и прабаби, от предците по мъжка линия в търсене и премахване на родово бреме, проклятия, уроки, магии, кармични разплати за извършени нарушения и т.н.

Факторите за неблагополучие в настоящето може да се простират 10 поколения назад и повече. Такива дълбоко скрити причини не се осъзнават от потомците, но те ги изживяват като своя собствена неблагополучна съдба. Най-често старите енергийни програми засягат любовта, защото са направени или за безбрачие, или за безплодие.

По темата за ценностите и идеалите

Този въпрос е най-труден за разрешаване, дори от ясновидец и парапсихолог. Често самите клиенти, които търсят помощ, не знаят какво желаят в действителност.

Евелина помага според конкретната нужда – да се разкрият истинските ценности, истинските цели в живота. Езотериците му казват: да откриеш мисията си. Но да, това е необходимо, за да живееш своя живот и своята съдба, а не да следваш чужди мисли, чужди идеи и убеждения.

Как да развалим магия сами

Магия е причина за любовно неблагополучие в около 55 – 60% от случаите, които достигат до Евелина Лютова за разрешаване. Малка част от тези програми могат да бъдат разрушени самостоятелно, стига човекът да успее да ги диагностицира. Останалите не са по силите на обикновените хора без специална подготовка и свръхестествени дарби. Причината е, че това са много стари магии, които са нанесли вреда в разни посоки, засягайки и странични хора.

Евелина Лютова 04

Магията е въвеждане на паразитни същности в аурата

Разбира се, не пречи да се направи самостоятелно чистене като първи етап в борбата с житейските неблагополучия. В своята страница Евелина щедро е споделила десетки практики за разваляне на магии, които са достъпни за хората и се правят без затруднение.

Харесайте си метод, като се осланяте на интуицията си. Приложете го, проследете резултатите и след това непременно споделете в полето за коментари какво сте постигнали.

Още по темата ТУК: Пълно изчистване от магии. Как да развалим магия сами?

Преодоляване на страха от обвързване

Този проблем е труден за самостоятелно разрешаване. Използвайте опита и многопосочните способности на Евелина. Тя премахва причините за страха от обвързване, дори да се намерят в 10 поколения назад. Обикновено страхът е атавистична енергия, която не пристига току-така. Нещо я привлича и това нещо е тъмно и неразбрано, нещо неосъзнато от дълбокото подсъзнание.

Разваляне на магия за раздяла

Този похват се налага при семейни двойки, чиито отношения са се развалили до степен на развод. Евелина е успявала да обърне ситуацията, дори след като разводът е факт.

Причината е, че раздялата и разводът са причинени насилствено и външно. Те не са породени от естествени чувства между съпрузите. Когато се премахне провокаторът – магията, отпадат и нейните последствия. Наистина е просто и възстановяването се случва бързо.

Повече подробности ТУК: Симптоми при направена магия за раздяла.

Какво да правим, ако има друга жена?

Любовните триъгълници са неразгадаеми и трудни за разплитане само в художествената литература и в киното. На енергийно ниво те се виждат като прожектирани на екран, а причината за трето лице се разбира, все едно е описана на хартия.

Разбирането на причината е наполовина поправена ситуация. Нататък е необходимо да се разплетат и отделят енергийните нишки и да се прекъснат патологичните взаимовръзки. Тази практика звучи сложно, но Евелина Лютова я изпълнява от над 25 години. Ако участвате в любовен триъгълник, попитайте я за решение.

Вижте и ТОВА: Поведение на мъжа при изневяра. Езикът на тялото. Сигурни признаци и как да действаме?

Писмо от читателка

Когато един мъж не те искаКак си, мила Евелина – надявам се при теб всичко да е на шест и ти го пожелавам от цялата си душа и сърце. Много пъти си мисля за теб и всеки път пред себе си виждам твоят образ, чаровната ти усмивка, откритата ти и добра душа, чаровната дама, която е готова да помогне на всеки по всяко време на денонощието.

Мила Евичка, благодарение на теб съм сега това, което съм, благодарение на твоето добро сърце и душа, на твоята помощ сега аз съм на РАБОТАТА, която обичам и правя това, което ме прави щастлива. Имам и връзката, за която винаги съм мечтала! Никога няма да забравя какво направи за мен – ВЯРВАЙ МИ !

Силно те прегръщам и целувам, моята най-добра приятелка и моето гуру, което знам, че мисли за мен и ми помага дори и от там където е.

ОБИЧКАМ ТЕ, МИЛА ЕВИЧКА, и непрекъснато благодаря на Бог, че ме изпрати при теб. БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ ТЕ ИМА, БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКО, КОЕТО НАПРАВИ И ЗНАМ, ЧЕ ПРАВИШ ЗА МЕН. ЦЕЛУВКИИИИИИИИИ и до скоро.

Зинаида от  София

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.