Проверка и изчистване на негативна енергия със захар. Симптоми

Как се извършва изчистване на негативна енергия със захар? Проверка за направена магия. Симптоми за енергийна намеса и какво усещане се получава. Изчистване с урина. Как да разберем дали имаме и как да премахнем въздействието?

Всяко човешко същество е родено от желанието на двама с енергията на любовта и или само с енергията на секса.
Има ли значение с каква енергия е заченат един човек? Определено бих казала – Да!!!
Онези, които са заченати с много любов имат по-силен енергиен имунитет отколкото другите, които с станали неволна грешка по време на сексуален акт.
Защо ?
Защото след зачеването се е създало малко същество с вече подготвен дух. Той енергийно е непрекъснато с майката денем и нощем докато не стане плодът достатъчно голям за да се настани в телцето на новият човек. По тази тема има много литература, която можете да прочетете.
Още от раждането си децата сътворени с любов имат по силен енергиен имунитет от колкото другите, които са плод на грешка по време на безразборен секс.

izchistvane-negativna-energia-(5)

Любовта е велика сила и тя е висока вибрация. Затова именно хората заченати и родени с любов имат по- голяма божествена сила и протекция. Те са чакани с нетърпение. Майката и бащата вероятно са галили корема на майката и са му говорили мили и нежни думи с любов. Тази вибрация се разпознава от плодът като грижа с любов и човекът, който се роди после е закърмен още от утробата с нея. Тя го пази през целият му живот.

izchistvane-negativna-energia-(8)

 

Заченатите без любов и като грешка по време на секс за удоволствие също се раждат, но на тях липсва тази невидима сила от мощната висока вибрация на любовта. Твореца обича всички ни. Това е така. Има още един фактор, който действа отрицателно на заченатите само със секс без божественото чувство – любов. Това е страхът на майката докато детето вече е налично в утробата й. Така се получават хора със „счупени души“ още преди да се родят.
Тя се страхува за това дали бащата ще признае детето.
Страхува се дали детето ще се роди нормално, защото тя е вземала противозачатъчни или медикаменти или опиати или алкохол или е употребявала цигари.
Страхува се дали нейните родители и роднини ще приемат незаконно дете.
Страхува се как ща приеме обществото една самотна бременна майка.
Страхува се дали ще има пари да изгледа детето.
Страхове, страхове, страхове…
Страхът е негативна емоция, която носи ниска вибрация. Ниската вибрация има унищожителни свойства за човешкия организъм.
Представете си това мъничко същество, което е още не родено и атакувано от родната си майка с десетки страховете. Сега разбирате ли че още с раждането си едните хора имат силен енергиен имунитет базиран на висшата високо вибрационна любов, а другите – не?

 

В статията ще прочетете още: Как да разберем дали имаме негативна енергия или магия.; * Каква е енергията на любовта и омразата? * Разликата между негативната енергия и магията; * Симптоми на негативната енергия.; * Как да премахнем от негативната енергия от себе си. * Премахване на негативна енергия с яйце; * Изчистване на негативна енергия с морска сол; * Изчистване на негативна енергия с оцет; * Изчистване на негативна енергия с преструктурирана вода; * Изчистване на негативна енергия със захар; * Изчистване на негативна енергия със свещ; * Как да познаем негативната енергия дошла от друг човек; Вещи с негативна енергия; *Насочена негативна енергия.

Каква е енергията на любовта и омразата?

Сред хората е известно, че има любещи и добри хора, но има също така и зли и злобни хора. Първите насят божествената вибрация и хармония, а другите ниските вибрации и хаоса.

izchistvane-negativna-energia-(2)

Едните са символ на светлината и затова им казваме светли хора и те обичат белите цветове и дрехи.

Другите имат лица на буреносни облаци и винаги са намръщени. Тяхната енергия е ниско вибрационна и затова ги оприличаваме на дявола и символичния цвят, който и те обичат да носят като дрехи е черният.

izchistvane-negativna-energia-(3)

Иначе и едните и другите сме хора. По същия начин се изобразява и символа на доброто и злото.
Когато върхът на петолъчката в затворен кръг (пентаграмът) сочи нагоре – това е добре и е символ на божествена защита.

Когато върхът на петолъчката (пентаграмът) сочи надолу е символът на злото. В тази конфигурация разпознаваме дявол с рога.

КАК ДА РАЗПОЗВАВАМЕ НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЯ?

Енергията е в и около нас. И ние сме достатъчно чувствителни за да я усещаме. Понякога тя идва при нас като знаци, понякога като чувства, понякога като усещания. Трябва да разчитаме тези знаци за да разчитаме и енергията та тялото ни. Всяко човешко същество носи някаква енергия. Това обаче важи и за неживата природа, камъните, сградите, домовете, колите ,планините , водата, морето, реките…
Навсякъде тече енергията. Тя разбира се не се вижда, но ние я усещаме.izchistvane-negativna-energia-(6)Усещаме хубавата позитивна енергия, но също така усещаме и негативната. А тя е навсякъде около нас. Тя е в хората в неживата природа, предмети, електроуреди, телефони, микровълнови фурни … Дори хладилникът, който ни служи много в живота също има негативно излъчване, което е вредно за човека. Затова не трябва да се спи в тая в която има хладилник. Някои хора вътрешно усещат че не се чувстват добре и гледат бързо да се махнат от тази обстановка или място когато усетят нещо негативно. Други я усещат, но паради някаква причина продължават да стоят на изсмукващото енергия място и после се чувстват изморени и изтощени.

Вижте и ТОВА: Имам ли магия? Тест. Как да разберем дали имаме магия? Какво да направим, ако имаме? Тест с олио и др.

Чувствителните хора я усещат като „енергиен шамар“, който може ги остави без дъх.
Ето и отговора как да разпознаваме негативната енергия. Нашето тяло е много чувствително и то чрез всяка една клетка усеща негативното излъчване от предмети, хора или обстановка като отрицателния полюс на магнита.

СИМПТОМИ НА ВРЕДНО ВЛИЯНИЕ НА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ ВЪРХУ ЧОВЕКА

Симптомите на такава една негативна енергия много наподобяват и симптомите на въздействието на магията върху човека. Ще ги изброя накратко:izchistvane-negativna-energia-(9)

 1. Получавате внезапно ГЛАВОБОЛИЕ когато везете някъде или се срещнете с даден негативен човек. В мигът, в който излезете от помещението или се разделите с дадения човек главоболието моментално преминава все едно не ви е боляла глава до преди малко.
 2. Внезапна дошла болка в областта на слънчевия сплит. Усеща се като дискомфорт или болка в стомаха. Излезете ли от помещението или се разделите с човекът , който е негативен отминава това усещане.
 3. Напрегнати сте без причина в присъствието на даден човек, група хора и място или помещение.
 4. Хронична умора – Получава се когато непрекъснато сте на негативно място изсмукващо жизнената енергия на човека. Това са патогенните зони познати още като мрежата на Хартман.
  Искам да споделя с вас, че ако вашата къща, апартамент жилище е построено върху такава неблагоприятна зона, е необходимо да смените жилището си, защото ще стане както стана с едни мои познати, които за съжаление вече не са между нас. Дълги години ги предупреждавах да се махнат от това жилище, защото виждах фатален край и на двамата. Така и стана. Тя се разболя от рак и набързо си отиде от този свят, а той почина 1 година по- късно от НИЩО. В същност енергията му бе изсмукана и той действително приличаше на човек 30години по- възрастен.
 5. Хронична болка е също симптом когато живеете или работене н в негативна обстановка.
 6. Не можете да си поемете дъх определено когото сте на място или сред хора с негативна енергия.
 7. Неспокоен сън се появява винаги след посещение на негативни места или общуване с негативни хора.
 8. Депресията често е симптом на външно негативно влияние. Тя може да бъде премахната без медикаменти ако не е заболяване а е благодарение на такова негативно излъчване.
 9. Чувствате се откъснати от себе си. Не знаете къде сте и не се чувствате едно със себе си.
 10. Объркани сте и чувствате дезориентация.

Чувствате ли поне един от тези симптоми е възможно това определено не е никаква магия и не бива да я бъркаме с негативната енергия, която идва от магията.izchistvane-negativna-energia-(4)

Изтегли своя амулет за пари (2)

Как да спрем негативната енергия и да не ни пречи в живота?

Нека да кажа, че този свят е дуален. В него има колкото черно, толкова и бяло, колкото лошо, толкова и добро. Знаете символа Ин-Ян.
Това е символа на живота и енергиите. В черната половина има бяла точка и в бялата половина има черна точка. Това означава, че в лошото има и добро и в доброто има лошо.

ин ян ...

Всичко е в един прекрасен баланс и ние хората не бива да се опитваме да нарушаваме.
Единственото нещо, за да игнорираме това, което не ни харесва е да го приемем, че то просто съществува, да не му обръщаме толкова внимание и значение, защото на където е фокусиран човекът натам текат енергиите му. Ако сме фокусирани към лошите събития – ще привлечем лоши събития☹.
Ако сме фокусирани към хубавите събития – ще привлечем още хубави събития ☺.
С други думи ако непрекъснато сме тъжни, унили, ядосани, намръщени и непрекъснато казваме на глас или на ум: „Ох, сега пак ли се случва такова и такова зло ☹“- повярвайте ми ще ви споходи още и още такова, подобно и дори друго по-голямо зло.
Ако обаче приемете това зло и си кажете на глас или на ум с усмивката на положителния човек: „Ех, това не ми харесва и не трябваше да се случи, но всяко зло за добро! Сега ще видим след това зло какво добро ще дойде! ☺“- то наистина ще дойде доброто.
Истината е, че на където е насочена нашата нагласа, чувства и емоции натам ще тече и енергията в животът ни.

izchistvane-negativna-energia-(1)

Винаги можем да погледнем една ситуация или предмет от две различни позиции и нашето възприятие ще е различно. От едната позиция ще видим едно, а от другата ще видим друго. А всъщност предмета или ситуацията е една и съща. Важното е да приемем и признаем позицията и споделеното от другия човек и да продължаваме напред. Споделете и Вие какво виждате и вижте истината там някъде .

Защото зад ъгъла идва нещо нормално и незначимо, а не нещо огромно, което ще ви изплаши до смърт и ще ви нарани. Сянката ако е огромна и изобразява едно, истината обаче е коренно различна. Често хората се плашат от сянката. А страшна ли е тя. Даже хората отстрани недоумяват защо се страхувате . Действително няма видима основателна причина за страх.

И това е една от най-добрите стратегии за справяне с негативната енергия. Трябва да спрем да бягаме от нея и да я приемем за нещо нормално, защото без ЛОШОТО няма начин как да разберем и да знаем, че има ДОБРО. И когато вече я приемем като нормална част от живота ще знаем, че е напълно нормално да се „замърсяваме“ с нея, както е съвсем нормално да се „почистваме“ след това.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

Как да почистим негативната енергия от домът си?

Лично аз съм писала много статии по темата в мой сайт, които можете да намерите. Целенасочено няма да ви дам линк за тях, защото той директно ще ви отведе до конкретната статия. Затова само мога да Ви фиксирам как можете да изчистите тази негативна енергия от домът си и после да се разровите в моя сайт и да ги откриете. Със сигурност и задоволство ви казвам, че докато ги търсите тези статии ще намерите нещо друго, което е пъти по належащо да прочетете, отколкото това към, което сте се насочили. Затова действайте веднага.
А ето сега накратко възможните начини за изчистване на домът от негативни въздействия:

Премахване на негативна енергия с яйце.
Прави се с пресни яйца от полог на кокошка. Слага се под леглото на мястото на сърдечна чакра за една нощ. На другия ден се чупи внимателно в буркан с вода и се гледат конфигурациите и образованията на яйцето.

Изчистване на негативна енергия с морска сол.
Кристалите на морската сол имат способността да поемат негативна енергия. Слага се по 1 супена лъжица във всеки ъгъл на всички помещения включително и сервизните в жилището. 7 дни се зарежда всеки ден подред за цялостно изчистване .Преди да се сложи следващата сол щателно се почиства престоялата 24 часа, защото е поела от лошата енергия и се изхвърля в боклука. След това се слага нова за още 24 часа и така 7 дни подред. След това в седмицата се слага по веднъж и седи по цяла седмица.

Изчистване на негативна енергия с оцет.
Искам да предупредя всички, че магическите свойства са само и единствено от домашния ябълков оцет. Той няма нищо общо с купения ябълков оцет, който е синтезират по химически начин. Затова ако сте правили такова прочистване с купен от магазина оцет вярвам, че не нямало нужния ефект. Определено не е научно доказано, че свойствата на домашния ябълков оцет има изчистващо въздействие върху негативната енергия. Опитът ми обаче и хилядите споделяния от мои клиенти доказват магическото прочистващо въздействие на домът. Какво да се направи? Разреждате 1 към 1 домашен ябълков оцен и чешмяна вода. Чисто парцалче или памук се топи и се избърсва всяка повърхност с оцет. След като се избърсали по този начин всичко е необходимо да отворите да се проветри на течение за няколко часа и миризмата ще е отминала, но и негативната енергия ще е изчезнала.

Изчистване на негативна енергия с преструктурирана вода.
Всички знаем, че светената вода има магически свойства.
Същото изчистване чрез напръскване може да се направи и чрез преструктурирана вода, на която е четено специално заклинание за добродетелност. Това ако не можете да го направите сами, мога да го направя аз вместо вас. Необходимо е само да ми се обадите и да ме помолите.

Изчистване на негативна енергия със захар.
Захарта им кристална структура. Нейната кристална решетка по същия начин както и морската сол поема негативната енергия. Залагането на захарта у дома става по същия начин както и солта. Погледнете по- горе.

Изчистване на негативна енергия със свещ.
Изчистването на негативната енергия може да стане както с църковна, така и с друг вид свещ. Необходимо е само да е запалена и да се обиколи цялото жилище като се казва определено заклинание. То винаги е различно в зависимост от дадения случай. Можете да се свържете с мен и да споделя за вашия случай какво е заклинанието.

Как да познаем негативната енергия дошла от друг човек.
Ако в присъствието на този човек имате симптоми описани по- горе, това означава със сигурност че този човек носи негативна енергия. Възможно е след няколко минутки да се появят тези симптоми, но е възможно и веднага да ви удари някаква енергия като енергиен шамар.
Често е възможно и по улицата да се разминете с такъв човек. Уверявам ви веднага ще усетите неговата лоша енергия. На мен лично ми се е случвало често на срещам и се разминавам и на улицата и в магазините с такива хора.

Вещи с негативна енергия.
Ако сте се снабдили с вещи или дрехи от магазини за втора употреба и тази дреха е носена от болен или лош човек независимо, че е изпрана много пъти е възможно да усетите тази лоша енергия и върху себе си. Дори да не я носите дрехата, достатъчно е тя да седи до другите ви дрехи в гардероба. Така пак ще усещате тази енергия ако сте силно сензитивни и високо чувствителни хора. Мой съвет е да я изхвърлите на боклука, защото ако я дадете на друг човек тя ще действа и на него по същия пагубен начин. Нека да кажа, че не всички вещи купени от такива магазини носят лоша негативна енергия.

Насочена негативна енергия.
Съзнателно насочената негативна енергия вече спада към магиите. Това се прави от лоши хора, които желаят да навредят на други хора. Темата е обширна и можете да намерите много статии тук в този сайт. Ще видите и много мои клиенти, които са използвали моите услуги и те го споделят подобренията си в писма или видео материали.

Аз съм Евелина любимата парапсихоложка на всичко мои клиенти.
Създател съм на Енергийно Витално Иновативна терапия, която освобождава хората от негативни енергии и същности на духовно и телесно ниво.
Това което отличава моята работа е точността, с която улавям проблемите и болките на хората.
Създадох уникални високо ефективни методи и програми за елиминиране на унищожителните програми наречени магии. Индивидуалната ми работа с клиентите хармонизира тяхната енергия и от объркан живот пълен с лоши събития и ги довеждам до пътя към тяхното щастие.
Повече за методите на моята работа можете да прочетете в сайта Дълголетие. Ком.
Там можете да видите видео споделените резултати на десетки мои клиенти намиращи се по цял свят.
Силната ми биоенергия позволява тези прекрасни резултати да ги получават моите клиенти дори на стотици и хиляди километри от дистанционната ми работа.

За тези от вас които искат да им помогна на разберат дали имат негативна енергия или магия искам да споделя, че това може да се случи като ме потърсите за консултация. Консултацията се провежда задължително с камера чрез вайбър или месинджър. Таксите са символични и се изпращат предварително.
Пожелавам ви да бъдете свободни духом и тяло хора и да се радвате на живота.

Вижте последствия от  магия върху семейството във видеото по- долу.

Жената  в следствие на магии получава жестоки кризи върху здравето си. Във Видеото ще видите  как дистанционно успях да помогна да се премахна тази жестока болка в  черният й дроб.

Училище за магьосници

5 коментара по “Проверка и изчистване на негативна енергия със захар. Симптоми

 1. Здравейте! Ще си оправим ли отношенията с Д.М.А? Благодаря предварително!

  • Това няма да стане докато не се направят действия за подобряване на взаимоотнощшенията. Бездействието не води до резултати.

 2. Моля кажете ми защо всичко ми върви на опъки,имам главоболие и всичко с което се захвана все става по възможно най -трудният и сложен начин?Особедно в последно време всичко е все едно задънена улица 🙁

  • Това са симптоми на негативно влияние. Обърнете си внимание, докато не е станало късно. Ако искате аз да Ви помогна е необходимо да ми пишете лично във формата за контакт.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.