МАГИЯТА ВРЕДИ НА ЗДРАВЕТО Ако търсите здраве, не четете това случайно

Аз съм Евелина Лютова и моята мисия е да помагам на хората да лекуват душевни и телесни терзания по уникален метод.

Мислите си защо ли се обръщам така към Вас, без да Ви познавам? Няма нищо случайно и не случайно и Вие четете този текст.

Това означава, че имате нужда от помощ и търсите начин и човек, който да Ви помогне. Моят метод на работа е съвременен и дистанционен. Работя изключително по телефон и по скайп. Много голяма част от моите клиенти и пациенти не ги познавам лично.

Комуникацията и помощта ми към тях е дистанционна. След малко ще прочетете съобщението от скайпа, което пускам тук със съгласието на своя клиентка. Тя е направила половината от Божествения ритуал и има вече перфектни резултати:

Марчела Чирпан 13.8.12:

Събудих се с леко неразположение, стягане в гърлото и течащ нос. Цяла нощ мислих за бившия шеф, който ни изгони без последната заплата и как мога да го накарам да си изпълни финансовите задължения към нас.

Напрегнах се много, може и затова да ми е лошо.

Чувствам се уверена, че Вселената ще ме компенсира за загубата на тези пари.

Моля господ бившият ми шеф да постъпи справедливо.

Направих си кафе после огладнях и хапнах. Реших да си приложа лечение и изпих няколко прахчета и капки в носа.

Чухме се с приятелката ми профилактично.

Към 13 часа трябваше да закарам колата за ремонт, но положението ми се влошаваше. Започна да ми се гади, коремът ми бълбукаше, едва гледах.

Отказах се да излизам, не беше спешно. Ще си почивам и лекувам.

Братовчедка ми се обади случайно и ми препоръча някакви лекарства, които са по-ефикасни от сегашните. Реших да си полегна да подремя. Нямах сили. В този момент интуицията ми подсказа, докато лежа, да слушам видео уроците на Еви и молитвата за Божествения ритуал.

Започнах с молитвата, като едва гледах и повтарях думите. Продължих с видео уроците. Помислих си, че това е лечебна процедура. Понеже лежах настрани, започнах да се оригвам да ми просветва.

Сякаш изведнъж ми се проясни пред очите.

Почувствах прилив на енергия. Докато слушах, ми дойде идея да се отдам на мрежовия маркетинг за продажба на… (спестяваме тази поверителна информация – Бел.Ред.), почувствах глад и скочих от дивана. Свежа и енергична.

Нямах търпение да споделя с Еви. Отдавна съм забелязала нуждата да чувам гласа й, но сега открих, че той лекува. Милата ми тя. Тя е моята лечителка. Сякаш съм била на сеанс. Не съм очаквала, че това състояние, в което бях, ще ми премине толкоз бързо. И ще се заредя с енергия.

Боже, благодаря ти!

После се отдадох на домакинска работа и преглед на обявите за работа. Един мой бивш колега се обади да каже за публикувана обява, на която мога да кандидатствам.

Много мило, че е загрижен. Брат ми се прибра от работа и ме изненада с подарък. Не съм очаквала такъв мил жест от него. Обикновено прави нещо, ако му поръчаме.

Тази вечер имахме на гости приятел на брат ми, на когото признах, че съм безработна, без да се чувствам неудобно от този факт. Започвам да се държа естествено и открито с хората и това много ме радва. А като си помисля само преди месец преди да познавам Еви как, бих се чувствала…

Този Божествен ритуал има наистина Божествено въздействие!

Благодаря ти, Боже, че познавам Еви и тя ми помага!

Да, точно така се чувстват моите  клиенти. Дискомфорта и болката отминава и все по рядко се появява . На негово място идва щастието и хармонията. Така работя аз- Евелина Лютова.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

 1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
 2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

Вижте трансфер на лечебна енергия  по телефон на две клиентки на Евелина Лютова:

Вижте последствия от  магия върху семейството във видеото по- долу.

Жената  в следствие на магии получава жестоки кризи върху здравето си. Във Видеото ще видите  как дистанционно успях да помогна да се премахна тази жестока болка в  черният й дроб.

8 коментара по “МАГИЯТА ВРЕДИ НА ЗДРАВЕТО Ако търсите здраве, не четете това случайно

  • Чували ли сте клюки за себе си?
   Здравейте мили приятели ! Този материал е написан от мен- Евелина Лютова. Попаднали сте в моя сайт поради факта , че имате някакви проблеми , които мога да решавам. Тук може да прочетете много случаи , които вероятно може и до известна степен да приличат на Вашите. Тук може да чуете и да видите мои клиенти,с които съм или все още работя в момента. Те споделят за резултатите от моя метод на решаване на техните житейски проблеми свързани с любов,брак , семейство , взаимоотношения между любими хора, работа , пари и здраве. Преди около 15 години един от директорите на една варненска телевизия ме посъветваха за документирам резултатите на моите клиенти и пациенти. Започнах да снимам с разрешение моите клиенти и пациенти . Те чистосърдечно споделяха своите чудесни резултати. Това са истински хора , които са се докоснали до моята работа и са платили за тази услуга.
   При мен идват много хора включително и такива , които идват само от любопитство със агресивно и злорадо отношение към мен. Много от тях без да продължават да коригират своето здраве или негативни въздействия започват да разпространяват нереална информация. Такива критики към мен съм чела в интернет написани от хора , които не са идвали при мен и не ме познават лично. На Вашето внимание сега предоставям един коментар , дошъл вчера в сайта ми от този младеж , който виждате на снимката и който аз за първи път виждам , но той твърди друго. Можете и Вие да го намерите във Фейсбук. Интересно е , че той посочва информация , която е измислена от него. Понеже има свобода на словото и печата , реших да не изтривам този жлъчен коментар и да го прочетете в оригинал. Вече прочетохте неговия коментар. А сега вижте моя клиентака, която е ДОШЛА при мен ,за разлика от Любомир от Перник . Жената влезе при мен с бастун и излезе без него САМО от едно единствено посещение. Затова ми се довери и продължи лечението.

   http://www.youtube.com/watch?v=–cMtF9sHsg

 1. добре извениявам се може да греша ще си проверя пощата отново и ако намеря писмото което сте ми изпратили пак ще ви се извения защото имам над 7 хелиди писма и ми е трудно да го намеря благодаря ви евелина лютова

 2. и на емейла и пращам въпроса пак не ми пише вече два пъти и пратих на емейла никoй нищо не одговаря

  • Недейте да лъжете Василе. Отговорих на писмото и то с дълъг отговор , но Вие не върнахте отговор , макар Не Ви прави честда пристигна при мен автоматичен отговор ,че сте прочели писмото. Не Ви прави чест.
   Евелина Лютова

 3. аз знам че никoй не одоворя тук аз съм писал на евелина луютова по емейла и не ми одговаря не съм писал тук въпроса а по емейла и пак не ми одговаря

 4. защо никoй не ми одговаря на ли е безплатно до 12 защо никoй от тези врачки не ми пишат

  • Защото тук не е мястото за отговори . Тук е място за коментари. Изпратете Въпроса си, и необходимите данни на И-мейла посочен в сайта .

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.