Черната магия почерня живота на хората. Вижте кой я разваля.Новият живот идва още след първия разговор с Евелина Лютова.

Много хора ежедневно ми се обаждат от България и чужбина. С тях разговарям обикновено вечер в моето свободно време.

Евелина Лютова и кълбото

Евелина Лютова

Често разговорът е по половин до час. През това време навлизам в енергийното ниво на човека от другата страна на линията и казвам какви са проблемите, откъде идват и как могат да се решат. Давам възможност на всеки сам да избере дали желае да си реши проблемите с моя помощ. На тези, на които преценя, давам своята терапевтична енергия, от която хората винаги се чувстват добре.

Чуйте Елеонора, която споделя как е спала спокойно след нашия разговор предишната вечер:

https://youtu.be/9eb-psMWDKU

По-долу прочетете едно писмо от моя клиентка, която остана приятно изненадана от бързо развиващите подобрения при нея.
Пристигна писмо в мейла ми от моя доволна клиентка. Нейният случай е уникален и неповторим.

Дълги години тя е в щастлив брак със съпруга си и изведнъж семейната хармония се превръща в непоносим ад. Той няма любовница, но се държи сякаш има. Започват обиди, скандали и агресивни прояви пред детето. Препоръчах да направим дистанционно обстойно ясновидство по телефона. Тя още същия дн преведе таксата.  Когато ми се обади Пламенка със сълзи на очи  пожела да възвърна нейното щастие.

Проверих нейния и този на съпругът й енергиен канал и установях грубо черно вмешателство преди много години. Нещата в семейството бяха ескалирали до непоносимо положение в последните месеци. Преди години в семейството е имало смъртен случай в следствие на една стара черна магия. 

Препоръчах на Пламенка  подходящите ритуали и  тя веднага пожела да ги започнем, за да не губим повече време и  за съхраним останалите  човешки животи в семейството.  Резултатите още в началото започнаха да идват стъпка по стъпка. Предлагам ви да прочетете от първо лице нейното писмо и да се уверите от нейната запечатана в писмото прекрасна емоция.

Не забравяйте че понякога е важно да се побърза , за да не стане непоправимо късно. Ако имате подобни проблеми е хубаво да не губите време и да позвъните , за да се уточни ден и час за личен прием или дистанционно ясновидство по телефона, независимо къде се намирате по света както Пламенка се намира в Германия.

Телефона ми е изписан в сайта и можете да потърсите помощ в мое лице. Преди да ми се обадите желая да ви помоля да прегледате повече статии в сайта ми и да видите видео свидетелствата на мои клиенти и пациенти. Чак тогава ми се обадете и поискайте контакт с мен. Нека ви обърна внимание, че услугата ясновидство не е безплатна.

А сега моля прочетете писмото на моята клиентка:

Петък, 10.05/19, ден 61 от запознанството ми с Евичка, започнах Житният режим, за който предварително се бях подготвила психически и физически!

Няколко дена преди това започна да гледам клипчетата от Приложна психология, които ме заредиха много позитивно и ми подложиха основата за това велико начало!

Чувствах че просто и тялото , и умът, и душата ми са имали нужда от този режим, от доста време насам, но просто чак сега отговорът е дошъл при мене.

Бях и все още съм много ентусиазирана по отношение на режима, и резултатите са вече налице!

Зная и съм подготвена, че това ще е дълъг и продължителен период, с още много падения, но това което научих от Евичка и нейните видеа, е че те ще ме доведат до очакваният положителен резултат и успешен край.

Усещам и съм положително изненадана от себе си, как така просто без дори да разбера осъзнато, мислите ми се промениха, тревожноста изчезна от тялото ми, а дребните неща, които са ме тормозили досега, дори не ги и забелязвам, а камо ли, да ги коментирам или реагирам на тях.

Просто ми е толкова леко и на душата, и на тялото!

Това е просто изумително!

Евичка е бяло ангелче, което долетя при мене, в подходящият ден, час, минута, секунда и фракция от времето, за да ми подаде ръка и да преведе през мрака в светлината.

Обичкам те затова Евичка Миличка❤️❤️❤️😘😘😘!

Доста пречки се оказаха на пътя ми , докато започна да правя този Житен режим и Ритуал , но това което кънти в ушите ми, от едно от видеата на Евичка, е че, чрез страданието ние се възвисяваме, а нашите окови всъщност ни отварят пътя, за нещо по висше.

Това което осъзнах през последните дни е, че страданието през което преминах, и много страдах, и бях на дъното, всъщност е бил най- великият урок за мене, който ми отворил очите аз да прогледна и да осъзная коя съм аз и накъде ще поеме моят път от тук нататъка.

Осъзнах, че когато човек промени начинът си на мислене, и се насочи само и единствено към любовта и всички останали добродетели, които я съпътват, без да очаква същото от хората, без да има очаквания да получи нещо в замяна, той се освобождава духовно, физически и мислено от всичко негативно и зло от себе си, дори и да не го осъзнава.

Начинът по който се чувствам аз сега, е точно такъв, и дори не мога и да си помисля за връщане назад.

Започнах да обичам себе си, и да давам същото и на другите.

Усещам как вътрешно излиза светлина и възвисение, и мир от мене, който влияе и на ближните ми, които обичам.

Започвам да усещам, как енергиите в мен се балансират, а това балансира и енергиите в къщи , в взаимоотношенията ми в семейството ми , и във всичко което ми се случва напоследък.

Това ми дава още повече надежда, никога повече няма да позволя тази хармония да ми бъде нарушена от когото и да е.

Благодарна съм на Бог, на Вселената, на Космоса, на Земята майка и на Евичка, за всичко това.

Чувствам се прекрасно от житната божествена храна, а честно казано, страшно много ми харесва да си я хапвам!

Все пак е и сладичка😊😉🤩!

Но резултатите се виждат и това ме нахъсва още повече да я спазвам докрай!

В началото се притеснявах малко, дали няма да се поблазня, като гледам как другите си хапват нещо вкусничко, и да кривна от пътя, но не! Не ми пречи всъщност въобще!

Тази моя черта, изненада дори и самата мене, защото обичам да си похапвам, но се оказа че имам желязна психика, която не знаех че притежавам, а и воля, която не бях проявявала до сега.

Дори Стоян ми направи комплимент и ми каза, че дори и той не е виждал такава желязна психика в мене като черта, и е доста приятно изненадан от моята промяна.

Всичко това ми доказва на самата мене, че аз мога от тука нататък да се справя с всичко, което ми предстои да изживея, и че мога да преодолея и най жестоката трудност.

Вече не ме е страх, ако Стоян ме остави, но така като гледам, той няма такова намерение, но той самият вижда, че за мене вече няма значение дали ще бъда с него или не, и за мене така или иначе живота продължава, само напред и нагоре. Може би и тази моя трансформация в мисленето, го накара да се осъзнае, да ми се извини много пъти, и да съжалява за причиненото ми страдание от негова страна. Сега виждам в него един по слаб човек, който се бори с вътрешните си демони, и който се чувства малко объркан от моята промяна.

Но аз съм му благодарна за мъките и страданието, което ми е причинил, и му прощавам завинаги и докрай, и така се освобождавам . Обичам го за това, защото ако не беше ме накарал да страдам и да си изплача очите, нямаше да има възвисение в моята душа и нямаше да прогледна чрез очите на Бога и Космоса.

Толкова да ми е леко Евичка, че искам да политна!

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

 

10 коментара по “Черната магия почерня живота на хората. Вижте кой я разваля.Новият живот идва още след първия разговор с Евелина Лютова.

 1. Здравейте,Еви!От известно време имам силно главоболие и високо кръвно,а съм само на 43 години.Как да се справя с това?

 2. Здравейте,! Искам да попитам как да помогна на децата си да открият правилния път?

 3. Здравейте! Здравословното ми състояние се влоши. С последващи лични неуспени и разочарования. Моля дайте своето мнение,Благодаря Ви!

 4. Проблем със здравето.Проблем в партньорството и финансите.

  • Когато човек има магия започват подобни проблеми. Не чакайте да се оправят от само себе си.

 5. Здравейте, преди години съм идвала при Вас.
  В началота на тази година търпя постоянно финансови загуби. Има ли причина за претеснение.

  • Идвала сте, но не ви помня. Вероятно сте идвала само веднъж. Това да е идвал човек при мен не означава, че е мой клиент. Моите клиенти след като са роботили с мен вече решават подобни проблеми завинаги. Аз освен, че премахвам магията, ги уча как да се предпазват за в бъдеще. Правя защита и те наиситна са в своето щастие и изобилие. Ако сте идвала само за ясновдиство и не сте направила това, което съм ви посъветвала няма начин как да се оправят нещата просто хей така. Човек трябва да си помръдне пръста, за да станат нещата. Моите клиенти ги познавам и на сън. С тях ставаме изключително близки, защото предавам моята хармонична енергия на тях. Ставаме нещо като роднини или приятели. Моите клиенти, с които работя и съм работила ми се обаждат на телефоните и не задават въпросите си под някоя статия като непазнат човек. Ако искате промяна към по- добро бъдеще елате , за да видя какво е положението и започнете същинската работа. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.