Ритуал за ПАРИ

Силен ритуал за ПАРИ на половин цена

Само сега  може да поръчате Силен ритуал за ПАРИ на половин цена. Нормалната цена е 200 лв. Само сега имате възможност да поръчате  силния ритуал за ПАРИ за 100 лв.

Повече информация и поръчка на e-mail: info@dalgoletie.com

Всеки в този живот се нуждае от повече пари. Предлагаме Ви лесен и приятен начин да  увеличите доходите си  със специално разработения ритуал  за пари. Чрез него при постоянство и вяра  в успеха ще постигнете невероятни резултати. Ритуалът е направен на видеофайл, който ще получите след като сте заявили желание и изпратили таксата. Това, което е необходимо, е да гледате този кратък материал всеки ден, да следите знаците на съдбата и да не изпускате предоставените Ви възможности.

Реална цена: 200 лв.

Цена само сега: 100 лв.

Вижте  видео материал на хора, които вече са ползвали амулета и ритуала за пари:

14 коментара по “Ритуал за ПАРИ

 1. Нещата ще тръгнат при вас след корекциата.Когато се обадите на телефона ми кажете, че съм ви отговорила от сайта, за да ви обърна по- голямо внимание. Обадете ми се на 0900 63 008 код 17 маг Ева

 2. Здравейте, имам ли направена магия, изобщо неми върви на пари. Имам собствен бизнес, който е до толкова зле, че невзема ли мерки в най скоро време, ще пропадне, ужас

 3. Zdrasti kazvam se snejana karam filo va misheva na 26 godini 1991 godina kak vo me caka za napred v budeshteto I shte buda li shtastliva kak vo da napravq za da mi prov u r vi v zivota Blagodarq

 4. ХУБАВО Е ХОРАТА В СЕМЕЙСТВОТО ДА СИ ПОМАГАТ. ЛИЧНИЯТ МИ МЕЙЛ НА КОЙТО МОЖЕ ДА КОМУНИКИРАМЕ Е : info@dalgoletie.com

 5. Искам да помогна на мъжа си, които много работи, но не му върви и с всичко което се захване все нещо го дърпа назад и все повече затъва от финансова гледна точка, какво да направя, виждам го че много се мъчи, а всъщото време неспира да работи и да се бори?

 6. Не ми върви в нищо ще ми кажеш ли какво става магия ли е някой завидя ли ми незнам какво да си мисля

 7. каква е тази магия че не мога да се отърва от нея и какво да направя че да ми върви в живота

 8. Според мен моето и вашето сирене е с една и съща стойност в магазина. Представете си че аз съм учител , който ви учи как да живеете. В същност точно тава съм аз, но Ви уча на много по-ценна и важна информация от училище или от домашното възпитание , което не ни е учило да ценим парите. На учителите плаща ли се? Ако в мое лице ТЪРСИТЕ лъжец , в същност търсите себе си с това качество у другите хора. В Свещената книга е казано. Не съм измислила топлата вода , само я ползвам и показвам на хората по Божествен начин как да намерят своя път. Всичко това е работа. Щом е работа , за всяка работа се плаща. Никой не ви кара да ползвате дадена услуга. Искате- плащате. Не искате – не плащате . Защо коментирате без да сте сигурна какво точно казвате. Ето това е стадното поведение на хората. С тази агресия ,която таите в душата си няма да имате това което искате. Моите клиенти обаче го ИМАТ. И са се платили за това и са доволни и щастливи мила Йовка. А след като вие нямате пари наистина сте за този ритуал. Пожелавам ви Много мъдрост,късмет и мир по пътя!
  Ваша Евелина Лютова
  Обичам ви, защото ми дадохте прекрасна идея
  Христос Возкресе мила Йови! Бъдете благословена!

 9. Според мен,който НАИСТИНА иска да помогне на хората,наистина е съпричастен с това,за което твърди-че помага и т,н, – го върши БЕЗПЛАТНО!Не може да се искат пари от хора,които ги нямат,смешно е и съмнително.Бъдете живи и здрави,всички вие-които лъжете и които им вярвате!

 10. Здравейте Никола! Задайте въпроса си чрез електронно писмо написано на кирилица, в което сте дали всички необходими данни за отговор на имейла изписан в сайта в ляво на началната страница. Побързайте за промоцията.

 11. Здравейте Димитър! Задайте въпроса си чрез електронно писмо , в което сте дали всички необходими данни за отговор на имейла изписан в сайта в ляво на началната страница. Побързайте за промоцията.

 12. zdravei,ot 4 godini biznesa mi se razpadna i sega sam pochti na nula.molia ti se kajimi kakvo stava s nas i kak moje da se opraviar neshtata..roden sam na 14.05.1969 godina v grad petrich

 13. На мене също не ми върви в нищо!Има ли начин по някакъв начин да направя така че да имам пари обаче не много колкото да мога да живея нормален живот и да можем да сме заедно с приятелката ми!

 14. КАКБА ПРОКОБА СТОЙ НАД СЕМЕЙСТВОТО МИ ,ЧЕ НЕ НИ ВЪРВИ В НИЩО ?
  Илияна Казакова

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.