Разваляне на Магия за Раздяла на Семейство

Най- често правената магия е за разваляне на семейство или партньорска двойка. Много жени и мъже ми се обаждат от най-различни краища на България и света и ме молят отново да върна техните половинки.

Търсят ме защото съм много добра в събиране отново на семействата. Работя по уникално разработена от мен програма за възвръщане на семейното щастие и тя действа безотказно. Това, което отличава моята работа е високоефективните ритуали специално разработени от мен при различните случаи, които прилагам при моите клиенти. Ефективността ми се дължи и благодарение на факта, че подхождам абсолютно индивидуално към всеки случай.

Програмата я прилагам след като разваля съответната магия за раздяла на семейството. Ако обаче открия че има и други негативни въздействия е необходимо да се премахнат и те и чак след това се прави тази програма, която е високо ефективна и действа при всекиго с когото съм се заела да работа. Друг е въпроса, че не се заемам с всекиго. Защо? Защото правя изследване, което установява дали това семейство кармично има и някакви обременявания. Дали тяхната ситуация не е благодарение на някой стар кармичен урок и е трябвало точно така да се случат нещата, за да се изравни кармата на двамата не се захващам със случая , защото ще бъде намеса в съдбата на хората и научаване на техните кармични уроци . Ако пък цялата ситуация идва от чуждо вмешателство или така наречената магия за раздяла на семейство е моя работа и тогава мога да бъда изключително полезна. Тогава първо правя изследване което ще покаже дали двамата са разделени по съдба и божий план и дали трябва да са заедно. Ако е така или не е така го споделям с клиента или клиентката. После давам точна информация какво трябва да се направи в техният случай и предлагам адекватен план за действие, за да се върне исканото семейно щастие.

Ако преди време са били щастливи двамата, след това някой се е намесва в тяхното семейство чрез магия за раздяла и хоп семейството е абсолютно възможно да се раздели. Тогава остават нещастни не само двамата членове на семейството и техните деца, но и техните родители и роднини.

ТУК

 

Изтегли своя амулет за пари (2)

Симптомите на магията за раздяла са:

 • Дискомфорт във любовния живот на семейната и партньорската двойка.
 • Абсолютно всички членове на семейството започват да имат признаци и странно усещане че нещо не е наред в животът им.
 • Липса за желание за интимни взаимоотношения и секс
 • Единия партньор страни от семейството и предпочита занимания и удоволствие извън дома и семейството.
 • Странни заболявания при някой член на семейството дошли от нищото
 • Намалена имунна система при децата и бързо разболяване
 • безпричинно втрисане на тялото от студ независимо, че е топло в помещението.
 • Чувство за настръхване.
 • Безпричинно напрежение в областта на слънчевия сплит
 • Безпричинен страх.
 • Безпричинна агресия към хората у дома.
 • Желание да избягаш от дома.
 • Нежелание да се слуша партньора независимо дали говори тихо и внимателно или силно и агресивно.
 • Изтръпване на крайниците и особено на пръстите на ръцете и чувство за бодлички на края на пръстите.
 • Сърцебиене с аритмия, което можете да чуете когато легнете на възглавницата на страни и имате чувството че сърцето препуска.
 • Чувство за световъртеж и че можете да паднете дори да сте легнали.
 • Нежелание да бъдете с партньора си и в същото време не искате да го пускате.
 • Изпускате лесно предмети.
 • В полезрението ви попадат поредица от двойки еднакви нечетни числа като 1133, или 5511 или 7733 или 9977
 • Необходимост от рязка промяна на храна, която досега не сте яли и дори не сте я предпочитали
 • Сещате се за стари любовни връзки без причина независимо че обичате и искате да запазите семейството си
 • Безпричинно повишаване или намаляване на кръвното до желание да легнете от това че ви прималява.
 • Безпричинно желание да плачете на глас с хлипане.
 • Общо безпричинно напрежение.

Още по темата ще намерите ТУК: Симптоми за направена магия за раздяла. Как да действаме, за да бъдем сигурни, и как да я развалим?

Ако повечето от тези симптоми са на лице, то вие сте под въздействието на магия за раздяла.

ТУК

Магията за раздяла може много лесно да се неутрализира като се направи енергийна корекция на ментално ниво. Тази техника е колкото лесна, толкова и трудна Тя е изключително специфична и само добрите експерти в областта могат да я направят и да имат перфектен резултат.

Идвали са при мен хора и са споделяли, че много са правили такива ритуали , но без резултат. Всеки начинаещ магьосник или вещер мисли, че може да се справи, но истината е друга.
Повечето от „магьосничките“ с тъмен оттенък на кожата само казват, че за няколко часа могат да върнат любимият човек в животът ви. Истината е, че само за няколко часа могат да изтеглят от джоба ви огромна сума пари без да си помръднат пръста за вас после. Когато се обадите да питате защо така се случва, те продължават да ви искат още пари защото видиш ли вече сте на финалната права, но трябва още малко да се подбутната нещата… Повечето от тях искат и злато, върху което ще му правят някакъв ритуал и уж после ще ви го върнат, за да го подарите на любимия човек. Познайте! Нито злато, нито любим човек.

Вчера дойде при мен един млад господин, който ми разказа тази история. Златната гривна, която купил за любимата си жена по указание на циганката уж ходжа е била повече от 200 грама. Изпратил я той по куриер на някакво шуменско село. Тази гривна трябвало тя да я върне пак по куриер и той да я подари на изгората си, но видиш ли след ритуала златната гривна станала на прах!!! Как злато става на прах лично на мен не ми стана ясно, но може пък и да има такива химически реакции или способности това злато.

Всъщност човек се връща в семейството по коренно различен начин . Необходимо е първо да се развали тази магия за раздяла. Ако има други магии в семейството също трябва да се развалят.

ТУК

Хармонизира се енергията на семейството и след това се прилагат приятни ритуали, които съм създала на база приложна психология. Тежката част по неутрализирането я поемам аз като експерт по окултни науки а хубавата и приятната част я оставям на моите клиенти. Те също трябва да напипват нещо по въпроса, за да се направи желаната промяна в семейният им статут. Така след известно време работа нещата се възстановяват и дори стават още по-хубави взаимоотношенията между партньорите.

Работя както с хора от България и виждам лично, така и с хора които са много далеч в чужбина и дори на други континенти. Нашата комуникация е единствено чрез разговори по телефон, вайбър, месинджър и имейли.

Имам много случаи, за които мога да разказвам, но ще ви оставя да видите тези мои клиентки, които говорят за своите интересни случаи в техните семейства.

ТУК

Какво да направите сега:

 1. Вижте видео материалите по- долу. Те са кратки и показателни за благотворното въздействие след развалянето на магията за раздяла.
 2. Напишете кратък коментар под тази статия че искате да поръчате разваляне на магия за раздяла. В този коментар не пишете личните си данни. Тях ще напишете на личен мейл. Ще го намерите във формата за контакт под статията. Описвате на кратко своя случай в няколко изречения. Пишете имена и пускате актуални снимки на вас като семейство. Снимките трябва да са без слънчеви очила.
 3. Помолете за помощ само ако вярвате и сте готови да направите хубавата промяна в животът си. Ако не сте готови да го направите не пишете. Поемам да работя само сериозни хора желаещи веднага да направят нещо хубаво за себе си.

Подбрах няколко видео материала, които предполагам, че ще бъдат интересни за вас.

В следващия видео материал ще видите една моя клиентка , която ме е гледала в едно телевизионно предаване и ми се довери да върна нейният мъж. Той беше тръгнал с 16 годишна ромка и се хвалеше дори в къщи с това каква френска любов тя му правела в гората. Всичко това той го е снимал на видео с телефона си и го е давал на съпругата му да го гледа.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

Ето и краткото споделяне на моята клиентка по въпроса:

От това кратко видео можете да научите повече за магията за любов

Магия за любов и полезна ли е тя ?

Ето в следващото кратко клипче ще чуете как тази моя клиентка ми поръча разваляне на магията за заключено венчило и след ритуалите как намери своя мъж в животът си, който дори прие малката й дъщеря като свое дете:

Училище за магьосници

48 коментара по “Разваляне на Магия за Раздяла на Семейство

 1. Здравейте,
  Разделиха ни със съпруга ми чрез магия. Обърнал е гръб на семейството, не разговаря с мен. Магията е направена в Доминикана от местни. Моля за помощ.

 2. Здравейте, днес ходих на врачка и тя ми каза че имаме направена магия за раздяла с приятелят ми. Помощ имаме син, не искам раздяла магията е направена от втората снаха и свекърва ми. Моля ви прочетох много статии и съм наплашена много наистина нещата ни не вървят!

 3. Здравейте , имам нужда от вашата помощ , с приятелката ми всичко беше нормално , но усетих че тя започна да се променя без причина и да се отдръпва от мен , мисля че има направена магия и моля за вашата помощ , всичко да си бъде както си беше преди

  • Ние вече говорихме по телефона и Вие трябваше да дойдете лично. Решете кога ще стане това. Предварително се обадете за записване на час.

 4. Приятеля ми ме остави без причина мисля че ние направена магия за раздяла

 5. Мисля, че ни е направена черна магия на мен и съпруга ми от няколко години. Всичко върви наопаки със скандали, аз съм като ходеща сянка, а вече и в къщи излезе мухъл, което е много странно и петна от пушек на втория етаж без видима причина.

  • Това , което описвате са симпроми за мощтна негативна черна енергия. Вземете спешни мерки. Ще се развам да Ви пмогна и на Вас. ПОЗВЪНЕТЕ МИ АКО ЖЕЛАЕТЕ АЗ ДА ВИ СПАСЯ НА ТЕЛ.: 0896 81 55 52 ОТ 14 ДО 20 ч.

  • Помагам на всекиго, който ми се е обадил или писал лично в мейла. ПОЗВЪНЕТЕ МИ АКО ЖЕЛАЕТЕ АЗ ДА ВИ СПАСЯ НА ТЕЛ.: 0896 81 55 52 ОТ 14 ДО 20 ч. бългаско време.

 6. С бившият ми съпруг се разделихме от черната магия?Вярно ли е това? Никога няма да забравя как ми остави заедно с дъщеря ми когато е била на 3.месеца!

  • Да имате нужда от помощ и аз мога да помогна, но когато ви отговорих в мейла вие не реагирахте по никакъв начин. Защо ?

 7. Здравейте Евелина,
  Имам нужда от Вашата помощ. След 22 години щастлив брак и едно дете, моя съпруг, който беше еталон за любящ, грижовен, добър се превърна в човек, когото не познавам. Завърза връзка с друга жена, на втория месец ни напусна, и веднага подаде молба за развод. Държи се странно и неадекватно. Той който умираше за сина си, сега го отхвърля. В същото време, казва, че ни обича, но така трябвало. Мисля, че има направена магия за раздяла.

 8. Здравейте, имам съмнение,че ми е направена магия за раздяла. Можете ли да ми кажете,дали съм права? Благодаря

  • За да съм конкретна в отговора си са ми необходими точни данни. Напишете писмо във формата за контакт където писмата са лични . От там ще ви дам координати.

  • Пишете ми на лично съобщение във формата з аконтакт в сайта и ще погледна сериозна на въпросът Ви.

 9. Здравейте,
  Преди пет месеца започнах една невероятна връзка с жена която ме хареса и заобича. Имахме връзка за около два месеца в която бяхме много щастливи и двамата! Но изведнъж тя започна да се променя. И внезапно реши че не иска да е с мен повече. Изтри ме от всякъде!!

  • Причините за разрушени партньорски връзки може да са от някакво естество. При личен разговор откривам проблема. Ако желаете да се коригира животът Ви е необходимо да се свържете с мен чрез личен мейл.

 10. Здравейте, имам нужда от вашата помощ. Имах невероятна връзка с момичето за което съм мечтал, тя е майка на 2 годишно дете. Бяхме сгодени и всичко вървеше по мед и масло. Един ден тя просто се одтръпна и за една седмица от сгодени се разделихме. Вече сме разделени 2 седмици.

  • Сериозно е положението пир вас. Отговорих Ви обстоойно на личен мейл. Проверете си пощата и в папка СПАМ.

 11. Здравейте,
  Имах връзка с мъж която беше просто уау, мечтаехме за общо бъдеще и един ден както всичко си беше наред сутринта, вечерта той ми каза, че иска да се разделим. От тогава минаха 2 месеца, поддържаме някакъв контакт, но той е изключително дистанциран и се държи с мен сякаш съм някаква опасност в живота му и трябва да ме отбягва на всяка цена. Аз не мога да преживея раздялата и все още се надявам, че има шанс да си го върна, въпреки, че той е с друга в момента.

  • Дали има шанс от гледна точка на съвместимостта мога да погледна и да го споделя това с Вас. Ако желаете тази услуга пишете и с голяма радост ще я направя. Пишете във формата за контакт н аличен имейл и ще споделя видовете услуги , за да си изберете според Вашият случай и възможности.

 12. Здр хич неми варви в животами от дълго време см без жени и жените ме избягват ако накоя оспея да яа заговоря за сериозна връзка тя обршта темата км дуг вапрос за това искам да разбера дали имам на правена магия аз см на 40 години последната ми врска беше на 20 години и от тогава неми варви нито с жените нито в любовта какво мога да направя за дами тръгне живото кръстоса вървеше преди молба дами пишете в тази имаме опита

 13. Здравейте имам нужда от помощ отношенията ни със съпруга ми не вървят само скандали

 14. Здравейте,
  Отношенията между мен и мъжът ми ескалират вече. Имам нужда от Вашата помощ

 15. Здрaвейте!
  От вече годинa сме рaзделени с мъжa ми .молв ви помогнете ми!

  • В случаи подобни на Вашите помагам успешно. Ако желаете помощта ми, моля пишете във форвмата за контат и писмото Ви ще дойде лични про мен.

 16. Искам да знам имам ли магия нищо не върви в живота ми и съм постоянно на лекарства а съм на 33 години

  • Права сте да се притеснямате, че имате нещо негативно. Пишете ми лично В мейла, който ще намерите във формата за контакт под всяка статия в сайта.

  • Изключително е неприятно. Ако искате помощ пишете линен мейл във формата за контакт, която ще намерите под всяка статия. Там дайде повече информация по случая.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.