Какво се случва с хората, които правят магии?

Какво се случва с хората, които правят магии? Законът за противодействието. Симптоми на черна магия. Специалист по разваляне на магии (и по правене).

Магията се оприличава на енергийна бомба – когато се взриви, осколките се пръскат във всички посоки. Те засягат не само целта – жертвата, но още поръчителят и реалният изпълнител. Добрите специалисти в магическите практики се предпазват, а грижовните поставят под защита и своите клиенти.

Видове защита
Вид защитаКак работи, достъпност
обикновена биоенергийнапостроява се на база личната енергия и с изразено намерение, тя е достъпна за абсолютно всеки
с външни енергииизползват се вселенски енергии като рейки, руни, космоенергия (външни полета) и др., достъпни след инициация (синхронизиране)
с висши същностипривлича се енергия на светли и тъмни духове, архангели и др., този метод използват маговете за своя защита и за защита на клиентите си

Видове симптоми при хора, които правят магии

Магиите са опасни, когато се правят без защита или под слаб и ненадежден щит. На риск са изложени изпълнителите без опит и познания в сферата, които повтарят някой ритуал, за който са прочели или им е споделен.

Риск грози и клиентите на слаби специалисти, които подвеждат клиентите си към бъдещи неприятности, без да са ги подсигурили.

Задължително пострадват хора, които спонтанно „хвърлят“ проклятия и урочасват, без да осъзнават стореното, следователно без да се защитят от връщане на енергията. Затова духовните хора учат, че излъченото зло рикошира.

Евелина Лютова магии 03

Магиите, проклятията, уроките (и псувните!) поразяват тънките тела на автора си. Когато се задълбочат, вредят и на физическото тяло. Типични симптоми:

 • Физически последствия. Първи ефект от необезопасена магия е спадане на жизнената енергия. Конкретните последствия са индивидуални, зависят от състоянието на човека и неговите слаби места. Най-общо се усещат отпадналост, липса на сили, умора, спад в имунитета и оттам отключване на инфекции, обострят се хронични страдания, текущите заболявания се задълбочават;
 • Психически последствия. Почти незабавно настъпва изменение на поведението. Това е външен признак за поражения на психическо ниво. Наблюдават се леки прояви като раздразнителност, тревожност, гняв до степен на неадекватно държане. Поръчителите лесно влизат в конфликти, развалят отношения, развиват психически отклонения. В повечето случаи те са преходни, но няма гаранции;
 • Емоционални последствия. Те се усещат най-ясно. Типични са депресивност, плачливост, униние, апатия. Влошават се вътрешните усещания спрямо външния свят;
 • Духовни последствия и карма. В тази част вредата е най-голяма, но и най-трудно забележима. Кармичните последствия се проявяват в следващи превъплъщения. Тогава човекът не разбира с какво е заслужил неприятностите, които му се стоварват.

Фактори, които влияят на последствията от магията

Магическият бумеранг удря едновременно жертвата, изпълнителя и поръчителя. И тримата участници показват бързо изменение на аурата. За момент усещат прилив на енергия, след което енергията се отдръпва и започват психически разстройства и физически болести.

Евелина Лютова магии 02

Спектърът на вредите зависят от три ключови фактора.

 • Видът на магията. Има практика магиите да се делят на бели и черни. Смята се, че белите са добри, което е тежка заблуда. Всяка магия е неправомерна намеса в живота на независим свободен човек, следователно – вреди и на този, който я прави. Белите магии вредят по-малко, черните – повече, а вуду – най-тежко, до смърт;
 • Уменията на практикуващия. Те касаят способността на изпълнителя да защити себе си и поръчителя. И най-„черният“ обряд няма да навреди, ако е изпълнен под надеждна защита. Имайте предвид, че и най-добрата защита не е гаранция срещу кармични поражения и бъдеща разплата на това ниво;
 • Чистотата на намерението. Този въпрос е спорен. Мнозина смятат, че с магически ритуал подпомагат близък, работят за негово добро и в полза на бъдещето му. Това се казва чисто намерение, без корист. Но човекът рядко има чистотата да се отдели от ползите (най-малкото радва егото си с това, че помага), а духовните хора с чисти намерения не използват магии.

Специалист по разваляне на магии (и по правене)

От казаното дотук разбираме, че магиите са опасни намеси, които застрашават и бъдещите превъплъщения на тези, които правят.

Каква е ролята на добрия специалист по магии?

 • Първо консултира човека по неговия проблем – как да се разреши, непременно ли е нужна магия? Предлага други средства за постигане на целта, без да се „цапа“ душата;
 • Тества клиента за направени на него магии – възможно е намерението му да е провокирано от по-рано направена върху него намеса. Разваля старите магии, премахва уроки и проклятия. След изчистването често се вижда промяна в намеренията и желанията на освободения клиент;
 • Разяснява на клиента си как работят магиите и му дава възможност да приеме информирано решение, бидейки наясно с всички последствия;
 • Прави магическа намеса по поръчка на клиента си, когато мнението му е категорично. Ролята на добрия специалист тук е да изпълни обредите с достатъчно надеждна защита, като изключи бъдещи вреди и минимализира кармичната обремененост.

Лични истории на хора, които са правили магии

Евелина Лютова познава много хора, които са пострадали от домашни магии. Те я търсят, когато започнат да изпитват негативи от това, което са извършили. Незапознатите клиенти не осъзнават пряката връзка между направената / поръчаната магия и последвалите ги неуспехи, нещастия, проблеми.

В практиката на Евелина има впечатляващи примери за тежките последствия от зле направена магия. Една жена от Самоков няколко години понасяла скандалите в семейството на сина си. Накрая решила, че снахата трябва да го напусне. Отишла при местен ясновидец с молба за магия. Тя искала просто снахата да си отиде – без да й се вреди, без да страда. Водело я чистото намерение да помогне на сина си.

Магията била направена и скоро снахата се изнесла. След 2 години свекървата паднала. Счупила тазобедрена става, следвала замяна с изкуствена и дълги месеци раздвижване. През това време изпаднала във финансови трудности. Психически се сринала, минала на успокоители и сънотворни, за да издържи.

Когато научила за Евелина Лютова и отишла при нея, вече имало малко за спасяване. Всичките й фини тела били увредени. Все пак Евелина направила възможното, като прекратила обратния удар на магията. Това дало възможност на жената да се изправи на крака и да си върне работата. За жалост преживените негативи й оставили отпечатък за цял живот.

Евелина Лютова магии 01

Заради такива тежки последствия, Евелина се надява на хора, които още не са поръчали магия. На тях тя е максимално полезна. Тя изпълнява магически ритуали с предварителна защита, а често успява да им помогне с други не толкова опасни средства.

 • Как да се предпазим от отрицателните последствия? Когато обрядът е извършен правилно, клиентът се изпитва физически, емоционални и психически симптоми. Напротив, у него възниква и се задържа приповдигнато и оптимистично чувство. Най-сигурното предпазване от отрицателните последствия е въобще да не се предприемат магически намеси;
 • Как да се справим с последствията, ако вече ги има? Добрите ясновидци диагностицират пораженията върху фините тела и съдбата и премахват негативите, които могат да бъдат премахнати. Магиите привличат негативни същности и тъмни сили, които се „загнездват“ в аурата. Те се отстраняват, а нарушенията във фините тела се поправят. За разрешаване на кармичните проблеми се използват молитвени практика, покаяние, енергийно изчистване и др. методи.
Какво се случва след разваляне на магия?

Свалянето на магията представлява премахване на вкараната негативна енергийна програма и тъмните същности, които са привлечени от нея. С освобождаването на аурата веднага настъпва облекчение. То е на емоционално ниво.

На втори етап започва подобряване на съдбата. След около 1 – 2 месеца, най-много до 1 година, се поправят вреди като разрушени отношения и финансови загуби.

Най-бавно се отстраняват вредите върху физическото тяло. Паразитите в биополето са изтеглили твърде много енергия, за да се отключат физически страдания. В началото човекът усеща отслабване на симптомите, а в следващите месеци му се предоставят възможности за лечение. Във всички случаи възстановяването е продължително.

Кога спира да действа магията

В стандартния случай магията се прекратява с изпълняване на нейната задача или с изчистването й (деактивирането) от специалист. Магиите с продължително действие „прескачат“ от жертва на жертва в рамките на семейството или рода. Тези магии се премахват външно, те не се обезсилват самостоятелно.

Вижте и ТОВА: Разваляне на магия и пълно изчистване от магии. Как да развалим магия сами и кога спира да действа?

Клиентка съм на Еви и съм доволна от нея

Казвам се Тинка  и съм на работа в Израел. Моя приятелка, също в Израел, ми се похвали, че е разговаряла с Евелина Лютова. Тя е решила и е започнала  специални ритуали с Евелина и още на следващия ден се е почувствала добре.  Понеже имам  подобни проблеми, и аз се обадих на следващия ден. Вече месец почти всеки ден се чуваме с Еви и искам да изкажа благодарността си в това писмо. Тя  направи от мен нов човек.  След като се запознах с нея и  започна да работи с мен, на 10 ден аз спрях цигарите изведнъж. Мога да ви кажа, че пуших повече от 25 години по 2 кутии цигари на ден.

horata-koito-pravyat-magii

Тинка от Израел

Имах и друг сериозен проблем и живях с него почти 2 години и бях се депресирала, и пих хапчета на билкова основа, а след въздействието на нейната енергия  аз възвърнах спокойствието си, спрях хапчетата и разреших проблема, който така ме мъчеше. Много съм ѝ благодарна от цялото си сърце и душа и много я  обичам, и се радвам, че съдбата ме срещна с жена като нея, и сега я имам за много близка.

Ти, Еви, си жена благословена да помагаш на нас, нуждаещите се. Прекланям се пред твоята дарба и доброта. Обичам те Еви – ти направи много за мен.

Тинка от Израел

Вижте ВИДЕО с още доволни клиенти на Евелина Лютова:

4 коментара по “Какво се случва с хората, които правят магии?

 1. Как може да се помогне на сина ми който живее в Англия и е в дълбока депресия?

 2. Хора, Еви ми изкара 28 !!!! да, 28 дяволски същности и енергийни паразити. Аурата ми беше като френско сирене. Аз съм си виновна, то е ясно!

 3. Не съм съгласна, че е толкова опасно да се правят магии. С Евелина отработихме един Въпрос и се получиха нещата, нямам никакви оплаквания, нито болести, нито неразположения.

 4. Опарих се от магии и Еви ме оправи, да е жива и здрава. Но няма да повторя. Тя ми помага да се оправям без такива изцепки.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.