Проверка за магия със сол. Правене и разваляне (Тайни методи!)

Как се прави проверка за магия със сол? Как се прави магия със сол? Разваляне (изчистване) на любовна магия, магия за раздяла

Откакто свят светува, човечеството се стреми към мир и хармония в този зверски свят. Още в древния свят подсъзнателно  жените в племенните  семейства несъзнателно са въдворявали  тази хармония, хвърляйки сол по непослушните си деца.

По стойност тя се  е равнявала като грам злато на грам сол. Въпреки всичко  жените повече от всичко са вярвали, че хвърлянето на сол по непослушните деца ще  въдвори реда и мира в дома. Разбира се, тогава  метлата не е била известна като средство  за почистване по домовете и същата тази сол  оставала там, където е хвърлена, обикновено в ъглите на стаята.

Често децата  били наказвани в ъглите  на колене. Това е позабравен метод в днешното съвремие, но вярвам, че има още такива, които помнят този безотказен метод за смирение. Клекнали  върху  солта, децата ставали мирни и тихи. Това дало възможност на жените да разберат, че  кристалите на солта имат магическото свойство за въдворяване на мир, тишина и хармония в дома.

Били на прав път, без дори да подозират, че  солта има кристална структура, която абсорбира  неактивните енергии и  действително  прави точно това, което  древните жени са постигали мислейки, че наказанието   на непослушните деца  е правилното.

Магическата сила на солта

viber_изображение_2021-10-31_22-47-49-500

Истината  е съвсем различна, макар да е някъде там, след  като  науката  в днешното съвремие  е дала точното и истинско обяснение. Всеизвестно е, че природните кристали със своята решетъчна структура имат  различен интензитет на абсорбиране на негативна енергия и трансформирането  ѝ в положителна. Затова е хубаво човек да има  кристали в дома си.  Най бързо това става с кристалите на солта. Ето защо  в нашето съвремие е известен методът за почистването на лошата енергия с помощта на сол.

Проверка за магия със сол

Много бърза и лесна проверка можете да си направите със сол у дома и да  проверите дали има някаква негативна енергия, която причинява дискомфорта във взаимоотношенията ви в семейството.

Още по темата ТУК: Симптоми за негативна енергия и изчистване със захар. Как да разберем чрез проверка?

Как се прави?

Необходимо Ви е само желание и няколко   неща, които трябва да направите последователно. Въобще не се притеснявайте, че ще сбъркате нещо. Проверката е изключително лесна, само трябва да изчакате поне 1 денонощие, след като сте направили всичко.

Как правилно да изберем солта

Как се прави проверка за магия със сол? Как се прави магия със сол?

Купувате задължително кристална морска сол. Изберете пакет с по-големи кристали. Ако правите проверката с готварска йодирана сол, няма да с получи  исканият резултат и проверката няма да е реална. Ако имате стара  морска сол в дома си, също може да я ползвате. Ако обаче нямате такава, е необходимо задължително да се снабдите с такава, която има по-големи кристали в пакета.

Какво още трябва за проверката?

Пригответе  толкова чаши, колкото ъгли има жилището ви. Сложете във всеки ъгъл чаша, в която има:

 

 • една стъклена чаша
 • 1/2 част морска сол
 • 1/2 част вода от чешмата
 • 1 супена лъжица чист ябълков оцет

Разваляне (изчистване) на любовна магия,

Нека  чашите престоят поне 24 часа по ъглите. Снимайте ги, когато сте ги сложили. След 24 часа правите отново снимки на всички чаши поотделно. Разгледайте снимките. Ако  течността е променила  цвета си и има повече мехурчета, трябва да знаете, че основанията Ви да се притеснявате за наличие на негативни въздействия или магия, са абсолютно  основателни.

В този случай можете да ме потърсите за съдействие и съвет.  Под всяка статия има форма за контакт, където можете да пишете в удобно за Вас време. Аз ще отговоря  също в удобно за мен време и ще реализираме контакта. Ще Ви бъда благодарна  ако изпратите снимките на имейла ми, за да обсъдим  резултата от проверката.

Магия за привличане на пари със сол

Магия за пари със сол

Ще споделя с вас много лесен ритуал за привличане на пари  със сол.

Прави се с обикновена детска касичка за пари. Ако разполагате с такава, можете да я  включите в ритуала. Ако ли не, просто си купете такава каквато Ви харесва от магазин за един лев. Ако пък искате, можете да си напарилите собственоръчно  от някаква малка кутия с капак или от празен буркан с метална капачка, която е пробита така, че да можете да пускате пари в нея.  Ако сте се спрели на кутия  с капак, е необходимо да пробиете капака.

Така…

Имате вече своята ритуална касичка. Първото нещо, което трябва да направите, е да сложите касичката в най-красивата и чиста стая в своя дом. Предполага се, че това е холът. Преди да започнете да пълните  касичката с монети и банкноти, е много важно  да направите следното нещо: Взимате  една щипка малки  зрънца морска сол и ги пускате в отвора  на ритуалната касичка. Докато падат зрънцата сол на дъното, е важно да кажете:

„Колкото сол в морето,
толкова  пари в портмонето!“

След това веднага  слагате  8 монети по 1 лев.

На всеки  пуснат лев се наслаждавайте на  този прекрасен звън, който ще привлече  парично изобилие в семейния Ви бюджет.

Пускайки всяко левче, казвате на глас следното :

„Левче давам, сто получавам!“

Така  това заклинание го казвате на всички 8 левчета.

На следващия ден трябва да имате други 8 монети, които пускате  по същия начин със същото заклинание.

Ритуалът се прави всеки ден  100 поредни, без да се изважда нито монета от  касичката.

Много е важно да го правите всеки ден много вяра и търпение. Ако го правите семейно, е хубаво заедно да първите церемонията винаги да  се наслаждавате на ритуала, дори да го правите със смях. Ако прекъснете, ритуалът ще бъде обречен на неуспех.

Любовна магия със сол

Магия за любов със сол - 01

Любовната магия със сол е много лесна и може всеки сам да я направи. Единствено е важно да следвате  инструкцията. Взимате снимките на двамата, които желаете да ги свържете в любовен съюз.  Слагате между тях  няколко зрънца сол. Залепвате лице към лице снимките и солта между тях. Така  залепените снимки слагате под възглавницата си и спите всяка вечер върху тях, докато не се появи любимият до вас.

Магия за раздяла със сол

Да, възможно е  да се направи такава магия, за да се разделят двама  души, ако връзката не е здравословна. Прави се със снимка на двамата. Пълни се със сол една кутия, която е  малко по- голяма от снимката. В кутията се заравя снимката на двамата сгъната на две. Тази кутия се  заравя в корените на мъжко  дърво.

Това е много страшна магия е необходимо да се изпълни абсолютно точно, за да не навреди на участниците във връзката. Ако желаете да я направите без странични ефекти, можете да ме потърсите за съдействие, като напишете коментар под статията или се свържете с мен във формата за контакт под статията.

Магия със сол и захар

Както морската сол, така и захарта има кристална решетка, която със същата  сила може да прави чудеса по изчистването или  внасянето на друга благотворна енергия в енергията на човека. Възможно е да се прави комбинация  и дори при определени магии за любов е абсолютно задължителна.

Такава магия е за балансиране на  взаимоотношенията в семейството. Прави се дори и  с храна и се поднася на цялото семейство. Всеки член на семейството, независимо дали знае или не, е длъжен да хапне от това ястие. В това число това важи и за тази, която е приготвила храната. Това е сигурен знак, че магията е за  благоденствието на цялото семейство. Мои клиенти, с които работя  и имат проблем във взаимоотношенията, правят задължително тази сладка магия за възвръщане на любовта в семейството.

Този ритуал е уникален  високо ефективен с огромен процент успеваемост. Разработен е лично от мен и не можете да го намерите никъде  нито в  магьосническите книги, нито в интернет.  Той е  моя запазена марка и простете,  но го споделям само с онези, които оценяват адекватно  моята дейност.  Ако вие сте такъв човек  и имате подобни проблеми  в семейството, ви съветвам да не чакате да стане прекалено късно.  Свържете се веднага с мен чрез имейла, който можете да наперите под статията.

Разваляне на магия със сол

Може ли наистина да се развали магия със сол,  често ме питат мои клиенти.

Да, ако е нова магията, от няколко дни. Ако е от няколко месеца, години или векове и действа на рода от стотици  години, е прекалено смело да се каже, че този ритуал  ще свърши работа.  Затова мой съвет е да се обърнете към експерт, който ще ви даде  експертното си мнение по въпроса.

Още ТУК: Разваляне на магия със сол и морска сол под възглавницата!

Премахване на магия с морска сол

Ритуалът е много лесен и е хубаво да го прилагате поне в месеца веднъж.

Снабдете се  с морска сол  на едри кристали. В деня на пълнолуние  заредете всеки ъгъл от  жилището си с по 1 супена лъжица сол. След 24 часа  внимателно съберете солта и изхвърлете в течаща вода.

Морска сол под възглавницата

Когато  човек има мигренозно главоболие и не му минава по никакъв начин, е хубаво да опита този метод.

Ушийте собственоръчно торбичка от ленен плат  с размери 5 на 5 см. Сложете в нея 1 супена лъжица морска сол на ситни кристали. Преди да легнете, сложете  торбичката под възглавницата и  кажете следното заклинание:

„Солчице, сестрице,
главоболието ми  поеми
и на боклука го изхвърли!“

 Спокойно лягате и очаквайте прекрасен и спокоен сън.

А на сутринта  ще се насладите на липсата на главоболие. Моля, който пробва този ритуал, да ми пише своите резултати. Този, който  е описал най- хубаво случая, ще бъде изненадан от мен с един  интересен подарък.  Необходимо е да ми изпратите освен  писмото и снимките на ушитата от вас торбичка, и още две свои снимки. Едната е преди да направите  ритуала и с  главоболието изписано на лицето Ви, а другата на следващата  сутрин вече с бистър ведър поглед, усмихнати  и без главоболие.

Морска сол под леглото

Морска сол под леглото

Кога се слага морска сол под леглото – ме питат често мои клиенти. Когато има неразбирателство между двамата партньори е желателно веднъж в седмицата на слагате в малка чинийка по  супена лъжица сол в центъра под леглото. След 24 часа  е добре да се махне солта и да се изхвърли в боклука. Следващия път се слага нова доза сол.

Тези от вас, които направят  това прочистване, искам да ми пишат лично в мейла, като опишат точно какво са направили, да пуснат снимки  на своята поставена сол под леглото и най-важното какъв е постигнатият резултат.

Ако не ви помогне, тогава е хубаво да потърсите експерт  по енергийни атаки  в семейството и да се провери дали имате магия за разруха в партньорските взаимоотношения. С радост ще направя проверката и за да стане това, е необходимо да ми пишете в мейла, който ще откриете във формата за контраст под статията.

Пречистване на жилището

Пречистването на жилището с морска сол е много лесен и бърз метод. По-горе  съм дала  ясна насока как може да стане това. Използвайте тези практики, винаги когато усетите  някакво напрежение в дома си.

ВАЖНО: Ако вие или член от семейството сте ЖЕРТВА на негативно въздействие тип магия, е много важно да знаете, че  изчистването на жилището с морска сол или захар  дава временен резултат за няколко часа или ден-два.

Какво е необходимо да направите в този случай?

Доверете се на екперт-специалист и  окултист, който ще ви помогне да  видите от енергийна гледна точка дали имате магия или друго зловредно влияние. Запомнете, че чакайки, проблемът сам не се решава, напротив – задълбочава се.

С радост ще помогна на всеки, който  се е обърнал към мен за  услугата ясновидство. При мен идват  лично, когато са близо до мой  офис. Има обаче много хора, които се нуждаят от моята услуга и се намират в чужбина на хиляди километри.  С тях  процедирам  по същия начин, както и с хората, които идват  в офиса ми и ефективността ми е също толкова  голяма.

Това е така, защото в дейността си  прилагам свои специални авторски  програми, които именно ме отличават и които са доказали ефективността  си при развалянето на магиите . Тази дистанционна услуга се провежда чрез социалните мрежи и задължително чрез камера след като сме се уточнили за превода на таксата и часа на разговора пред камерата на компютъра или мобилния телефон.

С радост ще помогна на всеки от вас, който има желание да се отърве от магия или друго зловредно влияние.

За да се свържете с мен, е необходимо за пишете в имейла, който ще откриете под статията, или във формата за контакт.

Ако  сте правили сами изчистване  със сол, ще бъде интересно да споделите под статията в коментар.

Вижте и ТОВА: Как да се изчистим от магия след като я открием. Пречистване при специалист:

Разваляне на магия у дома: 4 работещи начина!

Видео: Майка и дъщеря българки в Испания доволни от Божествения ритуал

Как се прави проверка за магия със сол?
Преди месец ми се обадиха  разтревожени майка и дъщеря от Испания. Дъщерята бе загубила работата и нямаха достатъчно доходи, за да поемат разходите си по квартирата и режийните.  По време на разговора  установих и други проблеми  като например напълняване и при двете. След разговор от близо час те взеха решение да започнем Божествения ритуал, чрез  който да се решат енергийните им и здравословни проблеми.

С огромно удоволствие и прецизност направиха подготовката към ритуала. Предлагам да чуете част от нашия разговор по скайп, проведен на деветия ден от тази подготовка, и тяхното настроение и удоволствие от случващите се вече хубави събития в живота им:

Магия със сол Евелина Лютова

Първоначално публикувано на:01.11.2021 @ 01:17

6 коментара по “Проверка за магия със сол. Правене и разваляне (Тайни методи!)

 1. Мисля че съпругът ми има магия да ме остави. Промени се изведнъж . И каза че не ме иска а иска любовницата си. Агресия удари обиди. И така на татък. А преди това никога не сме имали проблеми или да ми посегне. Помогнете ми моля. Оставя ме н и децата.

 2. Здравейте Евелина!Прочетох за вас и откривам,защото съм отчаяна😥Всичко върви назад,не мога да дойда при вас ,защото съм в Италия…Започна всичко преди 24 год ,почина едно от децата ми,после майка ми и баща ми..Големият ми син се ожени и снаха ми ме мрази,не знам защо…Родиха се две прекрасни внучета,направих всичко за тях-обичам ги и те мен…Това лято стана нещо,обвини ме за неща за които не съм си помислила,камо ли да ги говоря…Унижи ме и не дава да виждам внуците ми синът ми вярва на нея…Съсипана съм…Помогнете ми,моля ви!😭😭😭😭

  • Здравейте Надежда! Това, което описвате са симпроми за мощна негативна черна енергия. Вземете спешни мерки. Ще се развам да Ви пмогна и на Вас. Характерно за моята дейност е, че помагам на хората от хиляди километри разстояние без дори да сме се виждали на живо, освен на камера от мобилните устройства. Това за мен не е пречка . Силата ми е мощна и се справям с лекота с подобни проблеми. ПОЗВЪНЕТЕ МИ АКО ЖЕЛАЕТЕ АЗ ДА ВИ СПАСЯ НА ТЕЛ.: 0896 81 55 52 ОТ 14 до 20 ч. българско време.

   • Потърсете помощ и пишете в мейла, който ще намерите във формата за контакт. С радост ще помогна и на Вас!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.