Магии с морска сол: ритуали, разваляне + заклинания!

Може ли с морска сол да се осъществи разваляне на черни магии? Природната магия работи с кристали от природата. Те могат да бъдат скъпоценни или полускъпоценни.

Доказано е от науката, че кристалната решетка въздейства изключително благотворно на човека.Както кристалната решетка в природата е перфектно подредена, така при работа с природната магия аналогично се подреждат събитията в човешкия живот.

Вижте и ТОЗИ НАЙ-ЧЕТЕН МАТЕРИАЛ: Как да направя магия за любов (Приложно)!

За всеки проблем има оптимално въздействащ кристал. Така например за любовна магия се използва розов кварц, за защита от магия се използва черен турмалин. За намаляване на нервно напрежение се използва лунен камък. За развиване на интуитивните способности помага полускъпоценният камък Лабрадорит.

Помощник при гаданието е пиритът или така нареченото злато на глупаците. Наречен е така, защото прилича наистина на самородно злато. За щастие той има прекрасни мистични качества и помага за отваряне на третото око на всеки начинаещ ясновидец. Ониксът пък е камъкът на самоусъвършенстването и самоконтрола.

ВЪПРОС: Кога морската сол може да се използва за премахване на магията?

магия със сол за пари

Морската сол се използва с много голям успех при правенето и развалянето на магии, защото има памет.

Евелина Лютова: Всички ритуали за разваляне на магиите се правят по времето на постепенно намаляващата вездесъща Луна.

Така както искаме да намалее вредното влияние на магиите, така и влиянието на луната е отнемащо тези вредни влияния заедно с магическите тайнствени ритуали.

ВИЖТЕ И: Една лесна магия за да имате повече пари!

ВЪПРОС: Може ли сам човек да направи разваляне на магия?

Евелина Лютова: Този въпрос ми е задаван често от зрители директно в ефир в моите телевизионни изяви.

В интернет пространството може да намерите различни мнения. Аз изразявам моето чрез риторичен въпрос:

Може ли и най-добрият кардиолог да направи сам на себе си сърдечна операция?

Разбира се, всеки сам трябва да извърши определени действия за довеждане до искания край на всеки ритуал за развалянето на магията. Ритуал всъщност означава повтарящи се ритмично определени действия.

Най-важната част от ритуала по развалянето на магията се пада на магьосника, мага, ясновидеца, вещера, екстрасенса, врачката или на посветения в окултните науки човек.

ВЪПРОС: Може ли да се развали магия на човек, който не присъства по време на ритуала?

Евелина Лютова: Ако желаете да помогнете на друг човек, е възможно, но трябва да знаете че този човек може да бъде само ваш роднина. Необходимо е да имате негова снимка в цял ръст. Фотографията трябва да бъде само на лицето, без да има други хора около него, и да е правена по възможност по-скоро.

ВЪПРОС: Как морската сол разваля магията?

Евелина Лютова: Бих казала, че морската сол в никакъв случай не може да развали магията. Тя се използва за намаляване на негативната енергия, пропита от човешкото тяло по време на дългогодишното влияние на магията. С морската сол се изчиства и енергията на помещенията, в които е имало хора с лоша енергия.

Погледнете и ТОВА: Как да привлечем подходящ партньор с магия?

ВЪПРОС: Как се чисти лошата енергия от дома с морска сол?

Евелина Лютова: Вземете един пакет морска сол на едри кристали. Изсипете количеството сол в тиган, като започнете леко да я затопляте. Разбърквате я с дървена лъжица по часовниковата стрелка. Докато температурата да се повишава, четете молитвата „Отче, наш”.

Трябва да изчистите съзнанието си от лоши мисли, да се вглъбите в думите на молитвата, които изричате.

След като е загрята морската сол, изречете думите:

„Свещена сол, приеми лошата енергия от този дом и я дай на водата”.

първо заклинание при магия с морска сол

Направихме като картинка това заклинание за магия със сол, за да може по-лесно да си го запазите някъде!

Когато сте казали тези слова, сложете по една купчинка във всеки ъгъл у дома дори и в сервизните помещения.

На следващия ден след 24 часа престой на солта в ъглите на дома ви е необходимо да изметете солта с малка естествена метличка. Можете да намерите такива на пазарите и те са евтини. Количеството сол се съхранява в нова поцинкована кофа.

Ритуалът се прави 7 поредни дни по едно и също време. На 8-ия ден солта се изнася от дома и се изсипва в задължително течаща вода, най-добре в река или мръсен канал.

Докато изсипвате солта в течащата вода, казвате тихо на глас три пъти следното заклинание:

„Свещена сол, благодаря ти за изчистването на лошата енергия от моя дом. Сега те предавам на природата , откъдето си дошла. Върви си зло, откъдето си дошло!“

След това се връщате у дома като не трябва да говорите с никого, докато не стигнете покрив. Това може да е вашият дом, апартамент, друга жилищна сграда, офис (дори покривът на колата се смята за такъв) и с това сте изпълнили ритуала.

Искам да ви кажа, че това е една десета част от целия магически ритуал и само с това действие далеч не можете да развалите магията. Магьосникът прави ред други ритуали и магически заклинания, които никой колега няма да ги обяви в интернет пространството.

Хвърлете един поглед и на този ОТЗИВ: Сбогом, депресия!

Мой съвет е да се доверите на окултист, който дълго се е занимавал с тази материя и знае какво прави.

Можете да се доверите на интуицията си и да изберете окултист, който да ви помогне в изчистването на магиите от вас и дома ви.

 1. Първата стъпка е изборът на вашия помощник.
 2. Втората стъпка е вие лично сами да поръчате този ритуал.
 3. Третата стъпка е много важна – да се доверите на 100% и да вярвате в добрия резултат.
 4. Четвъртата стъпка е да изпълните с абсолютна точност указанията за довършване на ритуала.
 5. Пета стъпка да изчакате търпеливо резултатите.

Какво да правим ако не задейства ритуалът за разваляне на магията?

заклинание при магия със сол

Второто заклинание при правенето и чистенето на магия със сол прогонва злото.

Много важно е да не поставяте същата задача на друг окултист, преди да е минало достатъчно време от развалянето на магията. Обикновено са необходими 40 дни до 3 месеца след ритуала.

Не е хубаво да се смесват енергиите на различни окултисти, защото може да стане по-лошо. Често задействането на ритуал за премахване на магията не започва веднага да действа, както и когато се направи магия не започва веднага действието ѝ.

Понякога минават години, преди да започне да действа програмата на магията върху човека, на когото е направена, или на неговото семейство.

Затова е необходимо да вярвате в добрия резултат и търпеливо да изчакате.

Всяко едно съмнение, изказано на глас или дори помислено, обрича усилията на провал. Чували сте старата приказка:

„Да не ти се случва това, което майка ти мисли!“

Защо? Защото негативните мисли привличат негативни събития.

Ако мислите или усещате, че нещата в живота ви не вървят и се съмнявате в наличие на магия в семейството ви, може през ТОЗИ ЛИНКда направите безплатния тест „ИМАМ ЛИ МАГИЯ“.

Споделете после вашия резултат ТУК или под някоя статия в сайта или на формата за контакт!

Направете консултация и се уверете или разсейте своите съмнения!

Евелина Лютова- Евина

Видео – Евелина Лютова ме спаси от смърт:

Видео – Влиза с бастун и тръгва без него:

19 коментара по “Магии с морска сол: ритуали, разваляне + заклинания!

 1. Моля Ви искам да ми кажити дали имам направена черна магия,защото много ми се отразява на здравето .

  • Абсолютно е възможно това да е така както казвате. Аз правя проверка за наличие на магия по данните на човека на личен прием или разговор. Ако желаете това да се случи е необходимо да пишете във формата за контакт вашият въпрос и данни и да изпартите актуална снимка. Когато съм свободна от прегледи на мои клиенти ще отговоря , за да се свържем лично.

  • Най-вероятон има, но е необходимо да погледна в дълбочина проблематиката, за да съм категорична. Пишете ми във формата за контакт , за да осъществим връзка.

 2. Здравейте. Имам големи финансови проблеми. Дадена съм на съд, нямам жилище, всичко е тотално объркано. Моля Ви за помощта Ви.

  • Проблемите Ви са породени от стари мощни негативни въздействия. Необходимо е да погледна случая отблизо ако желаете моята помощ.

 3. Здравейте,Евелина Лютова,много съм притеснена за моята дъщеря,каквато и връзка да започне не стига до нищо ,винаги се прекъсва.Ще има ли семейство и деца.

 4. Добър ден мъжът ми ме остави избяга и утиде да живее при друга след 15 години.моля за мопощ.

  • Мога да помогна . Ако желаете е необходимо да пишете на мейла тук в сайта.Моля опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 5. Здравейте моля се за вашето мниние и съвет от доста време се караме с майка ми и то до големи спорове и не можем да се помирим а и здравословното ми състояние се влошава с високо кръвно съм ставам и зле почти всеки ден трябва ли нещо да направя благодаря ви

  • Да, във Вашия случай мога да помогна. Моля опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 6. Ще можели да ми помогнете да се премахне този блокаж зада да имам момичето което харесвам

 7. радвам се да се запознаем, бих искала да разбера има ли негативно влияние на мен и семейството ми. нямам брак, но живеем заедно с приятеля си, от които имам деца, но той пие ракий, вина и каквото му падне и най лошото е ; й децата ми пият вина и ракий, а са малки на 15, 16, 17 години са.

 8. Здравейте Евелина радвам се да се запознаем, бих искала да разбера има ли негативно въздействие върху мен и семейството ми , нямам брак но живея с приятеля си който много пие, живеем в моя дом искам да се разделим но той не иска да си тръгва , постоянно сме без пари .БЛАГОДАРЯ ви

 9. Здравейте, Евелина Лютова.
  Радвам се, че намерих тази информация за Вас.
  На 44 години съм. Работя в детска градина .
  Имам проблем в интимните отношения с мъжете, нямам семейство и деца, защото никога досега не се получава.
  Депресирана и отчаяна съм.
  Благодаря Ви предварително!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.