Разваляне на магия с урина. ТАЙНАТА РЕЦЕПТА. Как се прави и премахване. Ритуали и заклинания

Как се прави магия с урина? ТАЙНАТА РЕЦЕПТА. Правене, разваляне, изчистване, премахване на такава магия с ритуали и заклинания.

Може да ви е много странно, но е абсолютно възможно да се направи  магия с урина. Най-странното е, че не само, че може да се направи, но и да хване дикиш тази магия. Защо? Защото  тази телесна течност носи  генетична информация на този, който прави магията, както и ако я разваля.

При правенето на магията  се казва  тайно заклинание, за да може да стане това, което желае заклинателят. Другата особеност, която има урината, е че тя е  носител на много  солни кристали. Знае се, че кристалната структура на  някои вещества  като солта поемат информацията на  заклинателните слова и ги превръщат в реалност при определени условия. Тях ги знаят  само силните  магьосници. Понеже тази магия е  нож с две остриета може да се използва както за добро, така и за  лошо. Зависи какво намерение  влага  този, който прави магията.

Как се прави магия за любов с урина?

Ако обичате някого  искрено и истински и желаете да го/я привлечете към себе си, без това да навреди  на кармичния път на вас и на  този или тази, който/която желаете за привлечете, е важно да  направите предварителна подготовка.

Така ще  има определените качества самата урина, с която ще направите магията за любов с урина. Това е дълъг процес и е много важно да спазвате точните  инструкции. Във фаза на луната  новолуние в шести лунен ден от месеца  се започва  подготовката на тялото  за да може след 6 дни да се  събере вашата урина и да се  посипе на съответното място. Само така може да стане това което желаете.

На шестия лунен ден от месеца  се започва  хранене  само с плодове без никаква друга храна. Количеството трябва да е  около 600 гр. плодове  на ден.  Има още малки значителни подробности, които  ще дам лично като информация на всеки заинтересован от този вид магия.

На шестия ден  се взима сутрешната урина и  се излива  там където живее  обекта на вашата любов.  Казва се ТАЙНО  ЗАКЛИНАНИЕ и не след дълго   се получава резултатът.

Магия с урина ритуали

Какво е магия чрез ръсене с урина, как и защо се прави?

Магията се прави само от жена за мъж.

Ръсенето с урина е любовна магия, която се прави за да се привлече  охладнял съпруг или  любовник.

Церемонията, която ще бъде направена в този случай, има за цел да привърже съпруг или любовник към вас.  От познатия по горе начин събрана ваша урина се ръси  неизпрана дреха на обекта на вашата магия.

Когато изсъхнат капките урина, обектът започва да страда от копнеж по вас и  да „съхне“ според любовното заклинание на клиента.

Как се прави магия с урина?

Ритуалната церемония се провежда съвсем просто, не са необходими специални атрибути и знания. Ще ви трябва непрана риза или блуза, потник, тениска носена поне веднъж от  вашия любовник или съпруг и собствената ви урина. Освен това ще трябва да запомните ТАЙНОТО МАГИЧЕСКО ЗАКЛИНАНИЕ за любовната магия.

Докато ризата се суши след като се напръска, трябва да кажете следното заклинание:

„Както може  не могат да живеят без  урина,
Така че Божият раб (името на любимия) за мен да съхне завинаги!
Аз съм Божи раб (неговото име), за да обичам,
За мен Божият раб (неговото име) да страда!
Нека бъде така, както тя каза! Амин!“.

Веднага щом ризата изсъхне ризата или дрехата на собственика, той ще започне да изпитва необясним копнеж и копнеж към тази, която е направила  любовното заклинание.

ВНИМАНИЕ:

Това чувство няма да продължи дълго, затова трябва за много кратък период от време да спечелите максимално своя избраник, така че той да започне да изпитва истински чувства към вас.

Ако няма достатъчно време и  почувствате, че интересът му е започнал да избледнява всеки ден, церемонията ще трябва да бъде повторена.

Други ритуали с урина

Най-силната магия е черната магия с урина

Колкото по-голям  е проблемът, толкова по-силни  магически ритуали  са необходими. Черната магия е най-мощната, тъй като се отнася до тъмните същества, на които човек си продава душата на дявола. Продадете ли я, можете да поискате от тях всичко.

Това е нещо като да имате контрол над чувствата на даден човек и той да бъде ваша марионетка. Той ще изпълнява всичките ви желания и ще ви гледа в очите. Ще загърби всички останали хора  и ще гледа само вас.

Трябва да предупредя всяка една от вас, че това е много тежка магия както за този, на когото се прави, така и за тази, която я прави. Тази магия има много висока цена и тя е  че ще ви се отнеме нещо много ценно за вас. Затова трябва да сте на ясно със себе си дали сте готови да платите тази цена.

Цената не е само да си платите на магьосника, на когото ще поръчате да изготви тази магия и после само вие да напръскате по съответния начин  дрехата на  злощастника. Цената е  много по- висока и е свързана с нещо, от което ще трябва да се лишите в своя си живот.

Дори за неетични желания, тях също можете да си ги поискате и те да се изпълнят, и то при тези условия, стига само да си продадете душата на дявола! И те, повярвайте ми, наистина  ще бъдат изпълнени. За висшите субекти няма човешки понятия – „добро“ или „лошо“, „добро“ или „зло“. Затова никой няма да ви съди! Ще получите това, което искате. А какво искаш ти? Готова ли си за това предизвикателство и да имаш  това в живота си?

Потърси ме и ще  ти обясня подробностите по цялата церемония, ще ти обясня  всеки детайл, за стане това, което искаш, и ще ти дам информация за  тайните заклинания, защото  няма начин как да ги научиш само когато прочетеш една статия в интернет. Магическото изкуство е  висша наука и се учи години наред.

Ако искаш  да привлечеш своя любим по нестандартен начин с висша магия, независимо дали с урина или по друг начин  обади ми се  веднага и попитай как може да стане това.  Можеш да се свържеш с мен като ми напишеш имейл ТУК или във формата за контакт под всяка статия или  да ми позвъниш на телефона, но в само тази часови пояс : от 14 до 20 ч българско време.

Телефона за връзка с Мастер Маг Елиела -Евелина Лютова  е: (+359) 896 815 552 от 14 до 20 ч. българско време.

Вижте и ТОВА:

Бяла магия за любов. Лесна и бърза магия за влюбване

Майка и дъщеря правят Божествения ритуал

Разваляне на магия с урина. РитуалиЧесто се случва при изчистване на магиите  да се получават за няколко часа  тъмни петна по кожата някъде по тялото. Това е сигурен знак, че магията излиза от човека, на когото се прави този Божествен ритуал.

Дамата, която ще чуете след малко, имаше често срещан проблем. Мъжът ѝ си е намерил друга и не желае вече жена си и дъщеря си. Следват скандали и раздяла. Жената бе на ръба на самоубийството. Когато се чухме за първи път, ѝ разгърнах нейната звездна карта  видях, че тя няма бъдеще с този неверен съпруг.

Въпреки това обаче тя държеше да го връщаме, но аз отказах да работя за това, което иска тя, защото е в разрез с Божиите планове. Приех да направя за нея Божествения ритуал с уговорката, че тя  няма да иска да го връща, а само да се премахнат магиите и да се върне предначертаната ѝ съдба.  В

ъпреки всичко тайничко се е надявала от Божествения ритуал той да се върне. Отново няколко пъти говорихме, че това не е дадено да стане и да не го желае повече. След време тя чула от своя приятелка  за похожденията на нейния съпруг, когато той я е обсипвал с лъжлива любов и много подаръци. Вече се е уверила, че съм била права и сега приема нещата такива, каквито ги описах още в началото и се радва на щастието  в живота си.

Чуйте част от разговора ни по скайп с тази жена и  дъщеря ѝ, в който те споделят, че вече се чувстват добре.

Вижте и ТОВА:

Как се разтуря родово проклятие и как се прави? Работещи и ефективни Ритуали

Първоначално публикувано на:11.10.2021 @ 01:08

5 коментара по “Разваляне на магия с урина. ТАЙНАТА РЕЦЕПТА. Как се прави и премахване. Ритуали и заклинания

  1. Много ценен материал, мерси! Полезна информация за развалянето на магия с урина. Особено много съм благодарна за ритуалите и заклинанията.

    • И аз благодаря Величка. Много е важно точно да се изпълняват ритуалите, за да има максимална ефективност. Пишат ми хора, които са го правили и не са имали резултат. ВНИМАНИЕ: НАЙ-ВАЖНАТА ЧАСТ ОТ РАБОТААТ Е МОЯ И БЕЗ НЕЯ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИМА РЕЗУЛТАТ.

    • Възможно е да се върне . Зависи от енергийните въздействия върху семейството Ви. Ако желаете консултация по въпроса е необходимо да ми пишете лично на мейла info@dalgoletie.com

    • Здравейте имам данни за магиа за Раздилиа сас сапргиши .Казва се Ивайло Генадеви Алксандров Родин на 20.8.1977.Вав Англиа е нито пари Дава нито деца Тариши греда си сами него

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.