Мантра за пари. Мантри за изчистване на кармата

Кои са най-добрите мантри за пари и за изчистване на кармата. Тибетско мантруване за изобилие. Медитация за пари.

Мантрата е звукосъчетание от точно определени срички, които имат  мощното въздействие върху съзнанието на човека като се повтарят многократно. Те обикновено са на древния език санскрит, но не е задължително.

Самата дума „мантра“  има корен man – „manas – съзнание“ и е следвана от  наставката – tra, която означава „инструмент, средство“. В буквалния смисъл  „мантра“ означава в точно „инструмент на съзнанието“.

Изричайки тези звукосъчетания многократно, човек изпада в лек транс, защото се създава лежерна и фина вибрация.

Това води до вглъбяване, съсредоточаване и фокусиране върху самото мантруване. Това е вид медитация чрез мантра.  Този вид медитации са мощни инструменти  на човешкото съзнание, което запечатва дълбоко на подсъзнателно ниво  вълшебна хармония и баланс  на тялото и душата.

В миналото мантрите са се използвали за  религиозни и магически церемонии, веселящи и хубави събития в живота на човека, който ги прави. Това са привличане на божествено изобилие, безусловна любов и физическо здраве. Една от целите е също така елиминиране на враговете чрез приемате и  даване на безусловна любов.

Родината на мантрите е Индия, като част от ведическия индуизъм. Значително по-късно се възприема от будистите и джайнистите. В днешно време  съвременният човек  е видял високата ефективност на мантруването и е  адаптирал  това към своя живот.

Това се оказало много добър  вариант  да се решат много  финансови, материални, емоционални и здравословни проблеми. Човек, практикуващ съответното  мантруване (припяване на определено звукосъчетание), започва да привлича с лекота повече материално благополучие, пари, любов и здраве.

Чрез  мантруването се освобождава умът  от материалната обвързаност  и когато  приемете безусловно  своето СЕГА такова, каквото е на този етап от живота ви, чак тогава започват да  се случват събитията, които мечтаете.

Вълшебно нали?

Тук ще имате  прекрасната възможност да чуете  различни мантри  адаптирани  за съвременния човек.

Това, което трябва да правите е:

 • Освободете ума си от всички мисли.
 • Настанете се удобно   сами в стаята.
 • Седнете в поза ЛОТОС или поне на стол с изправен гръб
 • Затворете очи
 • Вдишайте и издишайте бавно и дълбоко три пъти, преди да започнете да мантрувате.
 • Следвайте звуците от мантрата.
 • Освободете ума си от всички танцуващи в главата ви мисли.

Отдайте се само и единствено на  звуците, които ще създадат подготвящата вибрация в тялото и финото ви поле за реализиране на това, което сте си избрали от  предложените  по-долу мантри.

Изберете една от всички, които ще видите по-долу, и  я ползвайте. Колкото повече я ползвате толкова по- добре за вас.

ВНИМАНИЕ:

Хората чисти от магия или други негативни въздействия имат моментални резултати. Ако обаче няма достатъчно бърз резултат, това означава, че имате някакъв проблем, който пречи  да се случват  събитията в живота ви  дадени по съдба.

Затова ви препоръчвам за целта първо  да проверите дали имате магия, чрез този БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ ДАЛИ СИ ЖЕРТВА НА МАГИЯ 

Доктор Едуард Конзе е изучавал  будизма. В трудовете си той превежда „мантра“ като „заклинание“.

Определени думи  имат загадъчна сила, която неминуемо влияе на пеещия. Затова е по-силна изпятата мантра от само тази, която се слуша.

В определени случаи когато пътувате  дълго време с автобус, автомобил  или влак, без разбира се самите вие да сте ангажирани с  карането на  тези превозни средства, е перфектна възможност са сложите слушалките си, да затворите очите си и да се пренесете във вълшебния свят тихомълком, само слушайки мантрата, която ви трябва.

Тя ще върши по-голяма работа, отколкото да не я слушате. Ако имате възможност да припявате е по- добрия вариант, но  внимавайте когато сте в обществото да не го правите на глас.

Действащи мантри за привличане на пари

На вашето внимание предлагам няколко такива мантри, които са доказали своята ефективност. Едната от тях е лично моя, която получи  изключително много подигравки от неосъзнати нисковибрационни хора. Останалите, които се довериха спечелиха, са доволни. Вие решете  какво искате в живота си и я ползвайте и станете   вече доволни, щастливи и изобилни или останете в своя си неосъзнат и агресивен свят изпълнен с липси.

Виж мантрата ТУК:

Най-силната мантра за пари

Мощна Мантра за Пари и Късмет

На вашето внимание  може да слушате всеки ден Мощната Мантра за Пари и Късмет.

Още нещо важно по темата ТУК: Магия за пари и късмет. Мощен ритуал за пари действа след един ден. Действащи мантри за привличане на пари.

Съвети за слушане на мантри и произнасяне

Много важно е да знае човек как да слуша и произнася мантрите, за да има висока ефективност.

Както вече споменах, е хубаво да се слушат, но не като фонова музика, а като целенасочена  духовна дейност. Необходима е концентрация и усамотение.

Задължително гръбначният стълб трябва да е изправен за да резонира благотворната вибрация в него. От там се разнася из цялото тяло и същество  у правещия практиката с медитацията и мантруването.  Произнасянето на  сричките трябва да е с напълно отворена уста, но е необходимо да се използва и диафрагмата и корема  за мощно изнасяне на гласа от устата. В този случай не се използва силата на гласните струни, а на стомаха.  Все едно  звукът излиза от стомаха. Тогава той вибрира с определена честота  и има висока ефективност.

Магична Безгласна  Мантра Медитация  за Успех

Обикновено мантрите се пеят на санскрит. Мой съвет е да пеете на родния си език. Има думи, които  носят  магични сили  и когато те биват възпявани като мантра, тази вибрация започва да привлича с магическа сила парите и успеха в живота ви.

Предлагам ви тук една програма  с безгласна мантра тип медитация,  на която трябва единствено да припявате, без да си отваряте устата. От  Вас е необходимо да излизат звуците със затворена уста и те да са в унисон със самата вибрация на мантрата. Следвайте звуците на мантрата на песента и няма да сбъркате.

Мантрата на успеха е програма, която ви настройва за постигане на целта ви и  за успех във всяко начинание.

Ето как става това:

 1. заемете удобна позиция за тялото си.
 2. затворете очи
 3. съсредоточете се върху дишането си.

По време на медитация си представете своята цел и си поставете задачата. Настройте се  да я постигнете. Представете си успех в бизнеса, и дейностите, които искате да имат успеха, който имате предвид.

Докато работите с програмата чрез медитацията -мантра, умът ви трябва да е положително настроен.  Не допускайте никакви негативни мисли, единствено само положителните ще привлекат хубавите събития в живота ви и успеха. Представете си как сте преодолели всички трудности и сте постигнали целта си. Така ще настроите подсъзнанието си за успех и той определено ще ви съпътства. Можете да работите с програмата по всяко време на деня в стерео слушалки. Програмата е базирана на композицията „Мантра на успеха” на Лени Россоловски.

Коя е тайната  на тази мантра на успеха за привличане на успех?

Тя е направена по уникален начин с помощта на двойна писта хармонични звуци, които резонират едни с други и привличат с двойна сила  успеха, на този който безгласно мантрува.

Ползвайте Магичната Безгласна Мантра -Медитация за Успех всеки ден и ще го постигате в скоро време с лекота.

ВНИМАНИЕ:

Ако имате  негативно въздействие или магия мантрата няма да въздейства по същия начин, както ако енергията ви е чиста.  Съветвам ви да проверите безплатно чрез този  ТЕСТ  ДАЛИ СТЕ ЖЕРТВА НА  МАГИЯ.

Мощната мантра Ганеша

Ганеша е божество в индийската митология. Той  е син на Шива и Парвати и съпруг на Бхарати, Ридхи и Сидхи. Познат е още като  Винааяка или Винаягар. Изобразява се като бог в червено или жълто, с дебел корем, с четири ръце и глава на слон с един бивник, яздещ или придружен от плъх. Обикновено пред името му се слага индуската титла за уважение – Шри. Всяка година на 5 август се чества празника Ганеша Чатурти.

Защо Ганеша има  слонска визия е история, която можете да прочетете навсякъде. На Ганеша тялото му е във  формата на Аум, ето защо на слонът-бог се гледа като въплъщение на вселената. Неговата слонска глава символизира интелекта, мощта, добротата и блаженството на слона. Въпреки своето огромно тяло той е  нежен.

Ганеша е повелителят на късмета и щастието, мъдростта, интелекта, обучението и разсъдливостта. Той  е премахването на бариерите, пречките  и затова бива призован преди всяко начинание на хората, които желаят да постигнат нещо в живота си  с мантрата: Аум Шри Ганешая Намах.

Мой съвет е  всеки път, когато имате  важно събитие в живота си да слушате и повтаряте в синхрон  мантрата на Ганеша  7 поредни дни. Успехът ви е гарантиран!

Мантри за изчистване на кармата

Има много мантри за изчистване на кармата, но лично мое мнение е, че най-силната пречистваща мантра, за да се  отървете  от всички излишъци, е тази, за която сега ще прочетете. Тя е много известна, но  дали знаете защо е толкова ефективна?

Всички духовни практики са базирани  на най-важното и то е притихване и  изчистване на ума от негативни мисли и емоции. Именно това, което трябва да се отстрани, е най-лошата енергия, която го разрушава.

Тайната е, че всички  мантри са предназначени да освободят човешкото съзнание от всичко, което ги товари с излишни тежести и ненужни информации. Те само го задръстват, без да дават възможност да протича свободно енергията. Представете си една стая пълна с боклуци, а вие искате да си купите нов диван, от който искате с наслада да гледате телевизия. Имате пари и можете да си го купите, но нямате място къде да го сложите. Какво трябва да се направи? Да, точно така. Трябва да се изхвърлят боклуците (ненужните енергийни боклуци в ума), за да има място къде да си сложите новия диван.  Ето това правят и тези мантри. Накратко  успокояват ума и балансират  мисълта. Това обаче  има и благоприятен ефект върху здравословното състояние на тялото на човека не само на духа.

Правила за припяване  на мантрата

 1. Изберете тихо и уединено място, където никой няма да ви безпокои.
 2. Произнасяйте думи ясно, силно, с вътрешна емоция.
 3. Концентрирайте се само върху звуците.
 4. Използвайте броеница от 108 мъниста – така обикновено се произнася текстът.
 5. Използвайте часовник, ако нямате броеница под ръка. Необходими са ви периоди от 15, 10 и 5 минути съответства на 108, 72 и 36 повторения
 6. Ако имате възможност пускайте си мантрата, чийто линк е малко по долу.

На-силната и най-универсалната мантра за пречистване на кармата  е

OM MANI PADME HUM

Действието на мантрата цели да се упокои и хармонизира общото състояние на духа.

Освен това умът притихва и се почиства от всякакви негативни външни влияния. Ето затова препоръчвам на всички да слушат и мантруват тази мантра. Това  може да стане, когато имате необходимост, подсказана ви от вътрешният глас.

Мантрата-обръщение към богинята Лашкми

Най-силната мантра за благоденствие, благополучие и благодат искам да ви представя, защото според мен няма нищо по-важно от това в живата на един човек.

Ето и текста на самата мантрата, транскрибиран на латиница:

Om maha laxmi namo namah
Om Vishnu prayayi namo namah
Om dhan pradaya namo namah
Om vishawa jannanya namo namah

Превод: „. OМ Нека медитираме върху Великата Богиня Шри Лакшми, партньорката на Шри Маха Вишну. Нека сияйната Maха Лакшми Деви вдъхнови и освети нашия ум с разбиране..“

Според  индийската митология се твърди, че дори само редовното изслушване на тези свещени санскритски думи, на тази мантра, – без да се пее – ще ви помогне.

„Богинята Лакшми, съпругата на Вишну, също е богинята на богатството и просперитета. Думата “Лакшми“ произлиза от санскритската дума Laksme, което означава „цел“. Лакшми, следователно, представлява целта на живота, която включва както светско, така и духовно благополучие. Поклони се на богинята Лакшми за възвисяване, успех и лични качества. Жените, които четат тази мантра ще развият неустоима красота и блясък, който свети отвътре. Молейки се на Laxmi ще се научите как да бъде наистина женствена и да спечелите възхищението на всеки. Тази мантра помага и на хората в шоу бизнеса, на актьорите и творците. Мантрата ще ви помогне да станете забележителни, ще ви донесе късмет и благоденствие.

Богинята Лакшми дарява богатство и мъдрост, здраве и добро настроение. “

Слушайте редовно  и се насладете на резултатите.

Лунната мантра

Тази мантра е създадена само и единствено за съвременната жена.

Мантрата се припява от мъжки гласове, но е само за жени.  Слушайте и се насладете на тази прекрасна мантра, която ще ви донесе   мир, спокойствие и хармония в женската ви същност.

Мантра към Юпитер

Мантрата за хармонизиране на Юпитер е Ом Гураве Намаха. Във видето се казва  54 пъти, затова се гледа 2 пъти един след друг.  Тя се слуша и мантрува  по време на Пуджа за Юпитер. А  деня на преминаването му  можете да откриете 👉 ТУК

Мощна Мантра за бързо привличане на пари и късмет

Това е уникална мантра, която наистина ще ви донесе много  пари и късмет. Припявайте си я със затворени очи, докато сте в усамотение. Единствено мисълта ви трябва да бъде насочена към вибрацията на думичките, които изричате, а не  към късмета и богатството. Изпразнете ума си от всички проблеми и се оставете на удоволствието на тази прекрасна мантра.  Нещата ще се случат рано или късно, само когато оставите проблема настрани, без да мислите непрекъснато върху него. Това е и целта на тази мантра.

Вижте и ТОВА:

Кой спечели от „Мантра за Пари“?

Бърза Ежедневна Медитация за Изобилие

Това е бърза ежедневна медитация за изобилие, която ще ви подготви  да получавате по-лесно изобилие през деня.  Само 5 мин. са достатъчни, за да стартирате деня си прекрасно!  Често използвана тази медитация ще стане  като втора ваша природа и ще се отпечата дълбоко в подсъзнанието Ви. Така ще привлича автоматично и несъзнателно  изобилието, което всеки заслужава.

Медитация за привличане на пари

Законът за привличането – законът на Вселената, който винаги работи, независимо дали си наясно или не. Законът, според който чрез силата на мисълта и визуализацията успяваме да проектираме своите желания в реалността. Използвайки този закон, ние успешно можем да привлечем повече блага в живота си – стига да започнем да го разбираме и владеем.

Надявам се видеото да Ви е от полза.

Медитация за благоденствие

Предлагам ви много хубава хипнотизираща  медитация от половин час, през което време ще установите връзка със своето подсъзнание и вътрешното си Аз. Там ще намерите  къде точно е Вашето благоденствие и изобилие.

Позитивните афирмации (утвърждения)

Афирмациите или така познатите ни утвърждения са кратки фрази, ползващи се за самовнушение за постигане на хубави събития в живата ни. Това е един вид съзнателно програмиране на подсъзнанието с цел това да стане наша втора природа. Защо се прави? Защото в каквото е убедено подсъзнанието – това привлича човекът към себе си. И ако е убеден човекът, че е глупав и не може да  изкарва пари, той винаги привлича хора и събития, които непрекъснато да му го напомнят и той наистина се чувства глупав и не може да изкарва пари.

Ако обаче  този „глупав човек, който не може да изкарва пари“ започне да си повтаря  положителни афирмации, че с лекота може да привлича пари и че е умен и креативен, наистина започва рано или късно да привлича към себе си изобилие и богатство. “

Това става с положителна нагласа, създаваща правилна психологическа настройка! Ето една положителна афирмация за материално и духовно благополучие:

положителна афирмация

И с помощта на моите съвети всички клиенти стават щастливи, защото им давам възможно най-подходящите за техния случай положителни афирмации. Така те  стават изобилни и щастливи, привличат към себе си любовта, творчеството, красотата, щастието, късмета и получаването с лекота. Те с моя помощ  стават творци в собствения ни живот!

Ето една прекрасна афирмация, която ще ви донесе много  щастие :

положителна афирмация

Мантра при депресия

Мантрата е тип медитация. Тя се използва,  за да  даде сила и Божествена защита, за да преодолеете всяка трудност и  препятствие.

Помага при нисковибрационно състояние на душата като тъга, скръб, безпокойство, самота и депресия.

Мантрата сами трябва да я припявате на бавна и медитационна музика по ваш вкус.

Текст на мантрата против депресия:

AJAI ALAI – Непобедим, Неразрушим
ABHAI ABAI – Безстрашен, Неизменен
ABHU AJU – Неоформен, Нероден
ANAAS AKAAS – Нетленен, Съществен
AGANJ ABHANJ – Нечуплив, Непроницаем
ALAKH ABHAKH – Невидим, Властен
AKAAL DEYAL – Безсмъртен, Милостив
ALEKH ABHEKH – Неописуем, Необмислен
ANAAM AKAAM – Без име, Без желания
AGAAH ADHAAH – Неразбираем, Неподкупен
ANAATHE PRAMAATHE – Неразвит Разрушител
AJONI AMONI – За раждане, За мълчание
NA RAAGE, NA RANGE – За любов, Отвъд цвета
NA RUPE, NA REKHE – За формата, Отвъд формата
AKARMANG ABHARMANG – Отвъд кармата, Извън всякакво съмнение
AGANJE ALEKHE – Непобедим, Неописуем

Още информация и източници на английски: Коя е най-мощната мантра за пари? * Какво представляват мантрите за пари и кои са добри за успех? * Как да привлечем неочаквани пари?

Обезболяващ енергиен сеанс по скайп

Мантра за пари и медитация за богатствоЗдравейте мили приятели, работя с много българи от чужбина и от България. Снощи разговарях с моя клиентка, която е прочела материали за мен от други клиенти и видяла някои  видеоматериали с тях. Впечатлена  от чудесните резултати  ми написа писмо по имейла. Разговора проведохме на следващия ден по скайп. Говорихме близо час, през което време направих един експеримент – за намаляване на болка в областта  на врата. Сеанса записах с личната си домашна камера, затова не очаквайте качествена картина, но важното е да видите резултата от лечебната процедура която направих по скайп. Действително разговорът бе около един час, но избрах само тези моменти, в които моята клиентка бе подложена на този терапевтичен трансфер на лечебна енергия и се съсредоточих върху резултата след това.

Евелина Лютова

Погледнете и ТУК:

Ритуал за разваляне на магия: Ще разкрия една тайна!

Вижте следващото 4 минутно видео за чудесата на Евитерапията при намаляване на кръвно без лекарства и подобряване на зрението:

Най-силната и всеобхватна мантра е  ОМ МАНИ ПАДМЕ ХОУМ. Тя е наречена още „скъпоценност в лотоса“.

Първоначално публикувано на:22.11.2021 @ 13:30

Един коментар по “Мантра за пари. Мантри за изчистване на кармата

 1. ZDRAVEITE,KAZVAM SE NADIA GLEDAX VIDEOZAPISITEI .TOVA E ISTINSKO CHUDO.MOLIA ZA VRASKA S EVELINA.AS SAM NA SKAIPA NA ADRES NADIA534.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.