Обезболяващ енергиен сеанс по скайп

Здравейте мили приятели, работя с много българи от чужбина и от България. Снощи разговарях с моя клиентка, която е прочела материали за мен от други клиенти и видяла някои  видеоматериали с тях. Впечатлена  от чудесните резултати  ми написа писмо по имейла. Разговора проведохме на следващия ден по скайп. Говорихме близо час, през което време направих един експеримент  за намаляване на болка в областта  на врата. Сеанса записах с личната ми домашна камера, затова не очаквайте качествена картина, но важното е да видите резултата от лечебната процедура която направих по скайп. Действително разговора бе около един час , но избрах само тези моменти, в които моята клиентка бе подложена на този терапевтичен трансфер на лечебна енергия и резултата след това.

Евелина Лютова

Вижте следващото 4 минутно видео за чудесата на Евитерапията при намаляване на кръвно без лескарства и подобряване на зрението:

 

Един коментар по “Обезболяващ енергиен сеанс по скайп

  1. ZDRAVEITE,KAZVAM SE NADIA GLEDAX VIDEOZAPISITEI .TOVA E ISTINSKO CHUDO.MOLIA ZA VRASKA S EVELINA.AS SAM NA SKAIPA NA ADRES NADIA534.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.