Как да постъпя, когато ме игнорира?

Точно как да постъпя когато ме игнорира? Най-добрите начини да се справим

Избягващото поведение разкрива стремеж за прекратяване на контактите с даден човек. Възможно е да се използва за наказание или манипулация, но по-често показва липсата на интерес или негативни чувства.

Прекъсването на отношенията най-бързо и лесно се случва чрез скарване. Двама души влизат в стълкновение и получават моментална причина за разрив и прекратяване.

Игнорирането идва, когато липсва видима причина за прекратяване. То се изразява по разнообразни начини (таблица).

Признаци, че ви избягват
Избягване на…Какво представлява
Физически контактизлиза от стаята, когато вие влезете, избягва докосване, стои на дистанция
Писмен контактне пише имейли, не отговаря в социалните мрежи, не реагира на постове
Зрителен контактдържи се извън зрителния обхват, при невъзможност да се отдалечи, не гледа в очите
Речеви контактизбягва разговори или говори лаконично, неясно или недружелюбно
Сърдечен контактреакциите са отстранени и хладни, разговаря служебно без емоции и съпричастност

Какво означава, когато някой те игнорира?

В игнорирането винаги има цел. То е инструмент, метод на поведение.

Евелина Лютова той ме игнорира 01

Ето някои възможни цели / причини:

Отхвърляне поради злост, разочарование

Когато един човек е предизвикал яд, гняв и разочарование у друг, той често получава в отговор игнориране. Това е начин да се изрази отношение и чувство, начин на реакция – мълчалив протест. По-рядко е начин да се избегне по-нататъшно задълбочаване на конфликта.

Отхвърляне поради неувереност и ниска самооценка

Ниското самочувствие нерядко води до игнориране. Човек се страхува от отхвърляне и сам се оттегля, за да се предпази и да избегне нежеланото последствие. Нежеланието да се разговаря и да се отговаря често възниква у хора, които се съмняват в своята привлекателност.

Обида

Най-честата причина за игнориране. Изглежда като равнодушие, но всъщност под повърхността има ураган от чувства. Предизвиква се от недостиг на внимание, пренебрегване, лошо отношение и т.н. Това е ответна реакция на конфликт на интереси.

Защитна реакция срещу отхвърляне

Хора с предишен негативен опит в отношенията се боят от повторно отхвърляне, затова не влизат в нови връзки и не допускат нови хора в живота си, за да избегнат болката.

Липса на взаимност

Тактичен начин да се покаже, че чувствата не са взаимни. Мнозина се боят да прекратят отношенията категорично или не искат да бъдат активната страна в това. Те очакват другият отсреща да се откаже сам и да ги спаси от обяснения.

Наличие на други отношения или нежелание за отношения

В някои случаи игнорът е следствие от обвързаност с друг човек или прекалено високо ценена собствена свобода. Каквато и да е причината, човекът не желае да задълбочава отношенията си и използва игнорирането, за да го покаже. Дистанцията е отстояване на самостойност.

Манипулация

Да не изпускаме от очи и тази възможност. Някои хора манипулират партньора си, за да усилят неговата привързаност или да го накарат да постъпва по желания начин. Играят си с чувствата му, за да го подчинят. Поантата на тази психологическа игра е: виж как ще си, ако ме няма.

Съвети при игнор в реалността

Игнорирането в реалния живот (ежедневието) е обстоятелство, което не е разумно да се пренебрегва. То има силата да разваля и пречи на материалните сфери – работа, финанси, кариера, нерядко влияе на отношението на уж незасегнатите околни.

Предлагаме да не започвате с борба, а с анализ на причините.

Ключовият момент е да се намери реалната причина за игнориране. Това е предизвикателство за емоционално ангажирания човек, за когото е трудно да се отстрани от ситуацията и да я анализира обективно. За разясняване на позициите много помагат странични / непознати хора със специални умения – в науката (напр. психолог) или алтернативното знание (напр. ясновидец).

И така, ключовите въпроси: Защо ме игнорира? Какво иска да постигне?

 

 1. Ако сами сте виновни за игнора (поради обида, нетактичност, нежелано ухажване и т.н.), ще се справите чрез корекция на собственото поведение;
 2. Ако не сте виновни, отговорете с ответен игнор. Не се отчайвайте, а издигнете своя бариера. Не обръщайте внимание. Така отсрещният или ще получи желаното, или ще загуби интерес.

Има и трети вариант – кармична/ съдбовна/ магическа причина за игнорирането. Различава се по липсата на всякакви логични устои на случващото се. В такъв случай препоръчваме да се обърнете към специалист – ясновидец за откриване и деактивиране на енергийното вмешателство.

Съвети при игнориране в социалните мрежи

Игнорирането в социалните мрежи може да е толкова болезнено, както и това в реалността. Само последствията са „измислени“, а не реални. Виртуалният игнор наранява чувствата и самочувствието, но няма как да навреди на реалния живот.Евелина Лютова той ме игнорира

При виртуален игнор предлагаме да работите със себе си – със своите възприятия и да увеличавате своята самостойност, самочувствие и самооценка. Отхвърлянето в социалните мрежи е урок, тренинг за израстване и за изработване на нужни за живота личностни качества.

Помощ от специалист за събиране на двойки

Друго нещо са случаите на игрориране поради манипулация, обида, любовни разногласия, скарване, неразрешими противоречия и други негативи, случващи се в любовта. Такъв игнор протича паралелно в реала и в социалните мрежи. Истинска сцена за разгръщане на стълкновението са емоциите, чувствата и сърцето.

Какво да се направи? Предлагаме да установите истинската причина за раздялата и да оцените дали вашите любовни отношения реално имат бъдеще. Мнозина търсят събиране и поправяне на счупените отношения, но не винаги това е правилната стъпка. Понякога събирането на разделената двойка е само етап в дългата агония на окончателната раздяла.

Предлагаме да се обърнете към ясновиждащ специалист/ енергиен терапевт, парапсихолог, който да диагностицира отношенията и да „види“ бъдещото развитие.

Възможно е да се поправят вреди, нанесени от стари отношения от други прераждания, от уроки, проклятия и др. Ритуалите за събиране на разделени двойки включват и такъв елемент, когато се извършват професионално и пълноценно.

Вижте и ТОВА: Точно кога започва да му липсваш на мъжа след раздяла? Връщат ли се мъжете? Мълчанието и поведението.

Как да привлечеш вниманието му, когато те игнорира?

Директното впускане в комуникация и агресивното привличане на внимание най-често поражда обратен резултат. Лошите отношения се задълбочават, а не се поправят.

Ако желаете да поправяте взаимоотношения, предлагаме да въздействате на фин, енергиен план, а не на физически. Физическата атака (в реалността) по-често се възприема като насилие над личността.

Как да се държим с човек, който ни игнорира?

Когато ви игнорират, помнете, че ситуацията винаги е по-широка, отколкото можете да видите. Опитайте да говорите с човека, за да отхвърлите обидата като вероятна причина. Ако не иска, отдръпнете се. Излезте от полезрението му, доколкото е възможно. Ограничете физическите контакти до неизбежните.

След като установите дистанция, преминете към откриване на причината – самостоятелно или с помощта на специалист.

На трети етап – когато вече е ясна причината, решете в коя посока ще действате. Възможностите са две – борба за възстановяване на контакта или отказване. Възстановяването на контакта е труден път, за който няма универсална рецепта. Възможните решения са милиони, както милиони са разделените двойки.

Внушение чрез телепатия

Внушението в психологията е едностранно, активно въздействие на един индивид върху друг индивид. Признак на внушението е целеустременост на влиянието и преследване на конкретна цел. Има разни методи на внушение, телепатичната връзка е най-меката сред тях. Предлагаме да се отнесете към специалист, който работи на енергийно ниво, тъй като телепатията е особена способност.

Ако е влюбен какво да правя?

Наличието на несъмнени любовни чувства е белег, че връзката се руши от трета страна – физически или с магия. По-често в практиката се намират неправомерни вмешателства за раздяла като уроки и магии, а понякога раздялата е следствие от „хвърлено“ в по-старо време проклятие (може и от предходно поколение).

Ако сте сигурни в чувствата на човека, който ви игнорира, потърсете енергийно вмешателство и се погрижете то да бъде изчистено. При успешно развитие игнорирането ще секне на момента.

Ако вече сте били на среща и имате връзка

Абсолютно същият е подходът при новосъздадени връзки и при стари, стабилни връзки, съвместно съжителство и брак. Отношения с продължителност над 30 – 40 години се развалят в един ден при недоброжелателна намеса чрез успешен в магиите специалист.Евелина Лютова той ме игнорира 02

Ако случаят е игнориране и избягване при текуща любовна връзка, предлагаме да работите със специалист за откриване и премахване на истинската причина.

Ритуали за привличане на възлюбения

Домашните ритуали за привличане на любов помагат при леки случаи на преходно игнориране. В обратния случай дават информация, че ситуацията е сериозна и се нуждае от радикален инструмент.

Ето ритуал с червена свещ, който привлича любовта или разкрива дълбочината на проблема.

 • Материали и условия: червена / розова свещ, 15 минути спокойствие, тишина.
 • Изпълнение: медитация за правилна настройка на честотата на любовта.

Конкретни действия

 • Запалете свещта и успокойте мислите, дишайте бавно спокойно с поглед в пламъка;
 • Почувствайте как приятна отпуснатост се разлива по кожата като едва осезаем вятър;,
 • Напълнете сърцето си с топлината на свещта и установете дълбок покой;
 • Гледайте върха на пламъка, докато в очите избият сълзи (това е добър знак за пълноценно потопяване);
 • Изградете образа на любимия човек, обогатете го с детайли, пресъздайте усещане за любов и щастие, каквото желаете. Пуснете чувството в сърцето и го запомнете;
 • Представете си как топлината в сърцето се превръща в розово цвете, вдъхнете го, запомнете го, почувствайте неудържима радост;
 • Запазете усещането и приключете медитацията с благодарност.

В бъдеще често се връщайте към това усещане на безметежна любов и благодарност.

Още нещо интересно ТУК: Магия за любов с цикъл. Как се ползва менструална кръв за привличане на човек. Гадаене.

Ако сте се скарали

Молитва заговор за събиране на влюбени след скарване и изблик на моментни лоши чувства.

Боже, благослови ни със свидетелството на Земята, Луната и Слънцето. Нека всички Божии създания, архангели и ангели, цялото Божие Творение ни влее сили и да ни защити от злото. Елате на помощ срещу лошите чувства и злото в сърцата, защото сме твърде слаби да им противостоим. Помогнете на моя любим (името) и на мен (името) да постигнем Божествено по своята същност съприкосновение в доброта, взаимна любов и взаимно разбиране. Нека враждата си отиде от нас. Нека тъмнината отстъпи. Нека гневните думи се стопят. Дайте ни любов, разбирателство, доброта. Пазете нашата любов, както и ние ще се стараем да я пазим. В името на Господа, амин!

Магия за любов от специалист

След домашните ритуали и горещите молитви – при липсата на положителен резултат, предлагаме магически ритуал от специалист. Обреди с такава насоченост има стотици. Правилният специалист ще прецени кой от всичките ще сработи за вас.

 • Съвет: не поддавайте към черни ритуали за насилствено налагане на желанията. Те винаги се връщат с негативи за поръчителя – в този или в следващ живот.

Магическите обреди за любов имат две части – премахване на обремененост, който пречи на любовта и привличане на енергия на любовта, която благоприятства въвеждането й в конкретната съдба.

Погледнете и ТОВА: Магия за любов с име. Най-силната магия за любов. С дреха, с лист хартия.

Ето и едно писмо до ясновидката:

Бъди благословена скъпа Еви

Скъпа Еви,

Преди половин година животът ми беше изпълнен с отчаяние. Чувствах се съсипана и изглеждах така. Приятелят ми започна тотално да ме игнорира и в последствие тотално ме заряза. Въпреки всичко знаех, че трябва да се боря и да се погрижа първо за себе си. Осъзнах най-драстичните грешки, които бях допуснала, и това засили отчаянието ми, защото виждах последствията. Но човешко е да се греши и аз все още допускам грешки, макар и по-малки.

Kogato Me Ignorira 02

Не можех да разбера защо съм била толкова сляпа. Депресията, причинена от множество необсъдени и нерешени проблеми, загуби, поражения и отлагани ангажименти, доведе до охладняване на отношенията ми с месеци. Силен стрес ме извади на повърхността. След десетмесечно лутане разбрах, че ми е необходима енергийна помощ, и тогава съдбата ме срещна с теб.

Започнахме да работим заедно и за около седмица хроничната умора, която ме владееше от години, отзвуча. Любимият ми започна да ми се обажда наново. Почувствах прилив на сили, желание да работя, да се боря и да живея. Понякога все още се предавам, но мисля, че е нормално. Важното е, че не изгубих вярата си за по-добро бъдеще и вярата в теб. През цялото време се стремях да изпълнявам твоите указания, менторе, и ще продължавам да го правя, въпреки моментите на отчаяние.

Еви, няма думи, с които да изразя благодарността си към теб. Ти ме изправи на крака, накара ме да се радвам на живота и да искам да живея. Да си жива и здрава, все така отзивчива към проблемите на хората, търсена и обичана! Много те обичам! Бъди благословена, скъпа Еви!

Теменужка от Пловдив

Видео: Божествен ритуал на Евелина за събиране на семейства

2 коментара по “Как да постъпя, когато ме игнорира?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.