Силна любовна магия със снимка. Заклинание. Разваляне и правене на вуду магия

Как се прави вуду кукла. Точните заклинания. Силна любовна магия със снимка. Правене и разваляне на вуду магия

В съзнанието на повечето хора вуду магията е неразривно свързана със страховити обреди. Те позволяват чрез използването на ритуална кукла да се причини болка и даже смърт от разстояние.

Вероятно подобно отношение към този вид магьоснически практики е възникнало под влиянието на холивудските филми.

Обаче възможностите на вуду магията са много по-широки, отколкото на нас ни се демонстрира от екрана. А ритуалите не са толкова жестоки. Основното количество от тях са насочени не към нанасяне на вреда на някого, а към привличане на успех в работата, за благополучие и изобилие, към пробуждането на ответна любов.

Един от обредите за привличане на любовта във Вуду

се прави по снимка. Вие сигурно ще се запитате как така хем Вуду е древна практика, хем и в тези отдалечени времена е била развита фотографията в Африка. Вашето съмнение е разбираемо. Много ясно е, че нито жителите на Хаити, където се е зародила религията вуду, нито народите наго, мандинги, фон или имо, чиито вярвания и обреди са станали предтеча на Вуду, не са използвали снимки в своите ритуали.voodoo-magia-kukla-06

Тяхната роля е била изпълнявана от рисунки, с тази или онази степен на достоверност изобразяващи жертвата на заклинанието. Но ние живеем в съвременния свят, където новите технологии са внесли своите корекции в древните практики, усилвайки тяхната ефективност и по-прецизната насоченост на магическото действие. Защото ако човекът на рисунката не си е приличал достатъчно, това е можело да стане причина да пострада някой друг. Или ако става дума за любов, да дойде не този, когото желаете до припадък.

Магия по снимка: Етапи на обреда

Магията по снимка се опира на това да извикате лоа Легба, който е своего рода страж, отварящ Вратата към света на духовете (лоа). Също така се обръщате към духа Ерзула Фреда, който отговаря за любовта.

Седнете на постлано на пода голямо парче от бяла тъкан;

Ще ви потрябват също така и лист хартия, 4 розови свещи, червен химикал или молив и зелен конец. Ритуалът трябва да се направи на растяща луна. Необходимо е мислено да разделите хартията на две половини и отдясно да напишете името на възлюбения, а вляво – своето име. След това запалвате свещите и накапвате восъка от тях все едно запечатвате написаните имена. Обратното слепване на мисловно разделената хартия става отново в представите ви.

voodoo-magia-kukla-05

И тогава за тази магия трябва да кажете заклинанието. То е свободно по принцип и няма нужда да се научава наизуст, защото иначе спира да действа. По-важното е да идва от дълбочините на душата ви и да е живо. Наизустеното заклинание е мъртво и не работи:

„Имената свързвам, в едно ги привързвам, с восъка ги запечатвам и съдба създавам. Нека (името на любимия) да се привлича към мен, както тревата се стреми към Слънцето и както бебето търси майка си! Чуй ме Ерзула, чуй ме и ти, лоа Легба, и подарете ми Своето благословение, за да може любовта да бъде крепка е ненакърнима!“

След това сгъвате листа така, че имената да съвпаднат едно с друго и намазвате хартията от едната ѝ страна с меда. Листът после трябва да бъде сгънат на още няколко места. Медът се пада от вътрешната страна, така че да се залепят краищата и цялата повърхност. Вътре поставяте и снимката, която да се запечата. Всичко това трябва да се превърже със зеления конец.

Четейки този ритуал, си представяте лицето на любимия и съвместния живот с него. После листът трябва да се сложи в медальон или амулет и да се носи с вас 16 дни. След това се изгаря. Пепелта се разхвърля на кръстопът. При завършването на ритуала се прави приношение на богинята някъде навън, да поръсите земята с бяло вино и да благодарите на Ерзула и лоа Легба.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

voodoo-magia-kukla-04

Вуду кукла

Принципно може да се купи готова вуду кукла и такива се предлагат в магазините за подаръци, но ефектът от купешката кукла няма да бъде толкова добър. Защото е важно по време на самата изработка в нея да се вложи същността на човека, когото куклата изобразява.

Тя може да се направи от глина, която се продава във всяка по-голяма книжарница, но някои я правят и от гипс. Гипсът не е удобен, защото трудно се забиват карфици в него. Куклата може да си я изплетете (това е най-добрият вариант!), а може и да я ушиете от парцали. В краен случай става и от хартия чрез слепване.

Много хора я правят и от восък, като изрязват свещ или я размекват и я формират с пръсти. Това дава предимство, защото като се парите от горещия восък, влагате повече емоция в куклата.

voodoo-magia-kukla-03

Важно е да оставите в самата кукла някакъв биоматериал от обекта. Това може да бъде коса, нокти, парченце от носната му кърпа (може и хартиена кърпичка с негови сополи). Това създава здрава връзка между обекта и неговата кукла. Освен това трябва докато я правите, да си представяте ясно въпросния човек. Това е най-силната връзка, която се създава, защото тя е духовна.

Към биоматериалите които се добавят към восъка, можем да споменем и семенна течност от презерватив, слюнка, косми от гребена, а най-силно се получава, ако можете да вземете негова кръв.

Куклата трябва да има полови белези и може да се добави малко прах от обувките на обекта върху краката на куклата. Тя се облича с плат, който се взема от някоя стара дреха на обекта, по възможност да не е прана.

Куклата се оживява, като ѝ се даде име чрез следното или подобно заклинание (в зависимост от материалите, които се ползват):

„Ти си мое творение и носиш името (Иван Петров или по-точно истинското име на обекта) и с него си свързана като плът с кръв за вечни времена. Каквото с тебе се направи, същото да се случи и на този човек.“

За повече прилика на лицето на куклата може да се залепи снимка на човека, за да събужда у вас емоции всеки път, когато я погледнете.

voodoo-magia-kukla-02

Кукла може да се направи и от тесто от малко вода, брашно, сол и олио. В него се вграждат и биоматериалите, с които разполагате.

После вече се прави с куклата това, което искате да се случи на обекта. Подобието е свързано с образа и каквото направите на куклата, това ще споходи и вашия човек. Важното е всичко да визуализирате и да вложите силна емоция.

Опасности от вудуто и магията

Тук е мястото обаче сериозно да ви обърнем внимание, че всяка магия се връща на този, който я прави. Понякога още в същия живот и все по-често се случва още в същия живот. Това е така наречената инстантна карма. Ако правите магия за любов по неправилен начин, твърде възможно е веднага след това да се влюбите в някого другиго. Ако правите вуду магия за осакатяване или за разоряване, вероятно това ще ви споходи и вас след няколко години. За да избегнат тези негативни ефекти, хората се обръщат към врачки и ясновидки. Те знаят как да направят нещата, че инстантната карма да не сполети клиента. Те самите поемат част от кармата и после я преработват. Такъв ясновидец, който умее да работи с тези енергии, е Евелина Лютова.

voodoo-magia-kukla-07evelina-lyutova

Евелина Лютова

Ако не сте сигурни в 100-процентовия успех на вашата магия по снимка или др., ако се страхувате от противодействието, което задължително се появява, пишете ѝ по-долу в коментарите. Пишете ѝ и ако имате подозрения, че на вас ви е направено нещо подобно. Срещу някакво заплащане тя ще ви помогне. Плюс това може да направи така, че вложените пари да ви се върнат с горница.

По-долу публикуваме един отзив и видео за нейната работа, които ще ви дадат някаква представа за какво става дума:

Развалянето на магиите действа като бумеранг за поръчителя

А ето сега и по въпроса за развалянето на тези магии, защото и това си е необходимо, ако сте станали жертва и за вас е неприемливо да бъдете такава. Подробности ще можете да чуете и видите във видеото от сеанса с това момиче, което е на снимката:

Развалянето на магията е бумеранг за поръчителя на магията 150

Евелина Лютова: За помощ към мен се обръщат много изстрадали хора от магии, любовни заклинания от Вуду и родови проклятия. Това са негативни въздействия от недобронамерени хора, често много близки, роднини или приятели. Някои от тях несъзнателно причиняват тези негативни въздействия, но други съвсем целенасочено правят енергийни поразии. Енергийното негативно въздействие най-често е насочено  към късмета, здравето, парите и любовта на човека.

Правейки такова негативно въздействие или така познатата ни магия се променя естествения житейски съдбовен път на човека. Той започва да се чувства слаб, без енергия и желание за живот, здравословно не се чувства добре, парите като че изчезват от семейния бюджет, разбирателството и любовта  вече ги няма.

Има определени характерни симптоми на магията, които се проявяват като дискомфорт у човека. Когато разговарям с моите клиенти  дори  и по телефона или по скайпа, безпогрешно улавям тези негативни вибрации  и  веднага отдавам своята позитивна и терапевтична  енергия. Човека отсреща винаги усеща тази моя мощна енергия и се чувства по добре.voodoo-magia-kukla-01

Когато обаче по собствена воля той реши да направи за себе си и за семейството си Божествения ритуал за неутрализиране на негативните влияния, магиите и родовите проклятия и след като изпълни с точност моите инструкции, добрите резултати идват постепенно и с необходимата сила за всеки член на семейството. Често роднините не знаят, че аз и някой от техните роднини правим Божествения ритуал. Това няма  обаче значение и въпреки всичко дори и при тях има  чудесни резултати.

Това което прави Божествения ритуал е да неутрализира негативните въздействия, да синхронизира енергията на организъма и по този начин човек да се чувства здравословно добре и накрая да се хармонизира живота на човека, който е пожелал своето по-добро бъдеще с този невероятно силен ритуал.

С радост отбелязвам при всички мои клиенти, че нормализират теглото си  от същия този ритуал. Щастие е за мен да виждам доволни и усмихнати моите клиенти. Ще продължавам да помагам на всеки обърнал се към мен, който желае повече щастие, здраве, любов и пари.  Сега вижте моя клиентка, която ми се довери и е доволна от Божествения ритуал.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

Първоначално публикувано на:07.06.2022 @ 09:03

31 коментара по “Силна любовна магия със снимка. Заклинание. Разваляне и правене на вуду магия

 1. Респект към вашата работа гледам с интерес отзивите на хората имам и аз някой въпроси болежки как може да се свържа

  • Телефона ми е 0896 81 55 52 . Другият Вариант е да пишете във формата за контакт, която е под всяка статия.

 2. Здравейте, изпратих ви запитване чрез предоставената от вас формата. Дали сте получили съобщението ми?

 3. Здравейте,през последните години разрухата и загубите в живота ми не спират,отделно са финансовите загуби,не мога да изляза от този омагьосан кръг,а преди това животът ми беше нормален

 4. Здравейте,имам проблем мъжът ми хвана любовница как мога да ги разделя.Благодаря

 5. Може ли да ми кажете дали имам направена магия или родово проклятие Благодаря 110370г София Милчова Момчилова

 6. Моя мъж ще се върне ли при мен и детото ще спрели да търси другата жена

 7. Здравейте,през последните 5 години разрухата и загубите в живота ми не спират,отделно са финансовите загуби,не мога да изляза от този омагьосан кръг,а преди това животът ми беше нормален,имам особеното чувство,че въпреки молитвите връзката ми с Бога е прекъсната,а преди чувствах сякаш,че Бог ме ръководи /без да съм особено религиозна/и често в много от начинанията си бях късметлийка.Сега всеки ден за мен е труден

  • Здравейте, скъпа Цанка! Вие сте жертва на магия за финансов фалит и заключен късмет. Молитвите са много хубаво нещо и аз ги препоръчвам, но когато има сериозни проблеми както е при Вас действията трябва да са много по- разрични. Народът го е казал:“Лозето иска моника, а не молитва.“ С радост ще помогна и на Вас да се отървете от оковите на магията и да станете щастлива и изобилна. Пишете ми във форвата за контакт, за да назначим консултация с Вас в най-скоро време. Внимателно изписвайте имейла си, за да мога да Ви върна отговор.

 8. Здравейте,не зная как да започна.От 3 г.имам салон за маникюр и педикюр работата ми вървеше много добре сега изведнъш сякаш нещо се преобърна никой не влиза в салона ми.Много съм притеснена защото имам 2 деца и те чалат на мене.Бихте ли могла някак да ми помогнете?

  • Здравейте мила Биляна! Конкуренцията при вас не спи. Имате жестока магия за съсипване на бизнеса и отлив на клиенти. С радост ще помогна и на Вас да се отървете от оковите на магията и да станете щастлива и изобилна. Пишете ми във форвата за контакт, за да назначим консултация с Вас в най-скоро време. Внимателно изписвайте имейла си, за да мога да Ви върна отговор.

 9. Добър вечер .Искам да попитам дали ми е направена магия ?Любимия мъж който обичам преди три месеца ме изостави без причина .Много ме обичаше ,но изведнъж ми каза че не иска повече да е с мене .Моля ако можете да ми помогнете.Благодаря от сърце .

  • Внезапни промени като Вашата говорят за злонамерено влияние. Потърсете помощ и пишете в мейла, който ще намерите във формата за контакт. С радост ще помогна и на Вас!

 10. Добър вечер .Искам да попитам дали имам направена магия .Човека който обичам ме изостави преди три месеца от веднъж без никаква причина .Той ме обичаше много ,но изведнъж каза че иска да се разделим .Аз го обичам и искам да си го върна ,не знам как .Съмнявам се че ни е направена магия за раздяла .Моля ви ако можете да ми помогнете .Благодаря от сърце .

  • Възможно е . За да съм категорична в отговора си се парви консултация. Ако желаете, моля пишете в имейла и споделете подробности.

 11. Здравейте .Разделиха ме с магия с любимия ми човек .Моля си помогнете ми .От два месеца той ме изостави .

   • Здравейте, попаднах на статии за амолет за пари ,но проблемите започнаха преди 3 години,след гостуването на една дама която бях подслонила за няколко дни в квартирата.След като я испратих за България тъй като живея и работя на остров Родос,получих лек инсулт,който така и не разбрах как стана.Отидох на работа и колегите ме върнаха да се пребирам в къщи,защото не съм била добре.Попитах как да не съм добре ,добре съм,а те ми казаха не не си погледнала ли си се в огледалото.Отговорих да преди да излеза от вкъщи трябва да си пребера косата защото работя в кухня.Отидох до тоалетните да се погледна в огледалото и като си казах пред огледалото какво ми има толкова видях че съм се изкревила като пареза на лицев нерв.послушах ги и се пребрах в къщи.На другия ден започнах да ходя по лекари.Невролога ме испрати да мина магнитен резонанс където се видя че има запушване от дясно,испрати ме на кардиолог всичко нормално,изледвания нормални,но с лявата ръка само бях малко пострадала неможех с палеца да си изброявам пръстите чрез докосване.Стана така че ни затвореха точно тогава голямата офанзива с ковид,заплатата си взимах по малко иплащах по лекари изостонах с квартирата,проби се бойлера ,спираха ми тока,започнаха да ме гонят от квартирата….Много е ра обяснение…в един мамент след година познати ни събраха с един мъж с който го имах само с здравей и нищо повече,но той ми помогна с багажа да се изнеса на друга квартира и от там се махнах,както се казвапрез ноща този човек ми изнесе багажа без гардеробите и другите ми мебели,закара ги в неговия дом.Бях започнала работа в един хотел и имах стая в хотела за сън,след преключване на сезона останах да живея при него,но финансите ми изтичат неусетно…Моля за консултация и да преценим заедно от къде да започна….(амолет за пари,чии код за мозъчен инсулт..или нещо друго)…ще помоля на имейла или телефон вайбър да ми пишите да ви испратя сумата за консултация

 12. Интересувам се от вашите услуги, моля свържете се когато ви е удобно или ми изпратете тел номер за връзка.

  Благодаря ви.

  • Благодаря за интереса! Моля пишете в мейла, който ще намерите във формата за контакт.

  • Възмоно е да има магия и за да се разбере е необходима консултация , на която се дава информация на жертвата на магия наречена звезден код.

  • С радост помагам на хората – жертва на магия. Това, което отличава моята работа е всеобхватната помощ , която възейства както на тялото , така и на душата на самата жертва на магията и на всички хора от семейството.

  • Здравейте! Интересувам се дали ще започна скоро работа и до колко време? Благодаря!

 13. Здравейте! Интересувам се дали ще започна скоро работа? Както и ще бъда ли с човека, който обичам?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.