Магия за любов и намиране на подходящ партньор

Тази магия за любов е представена подробно и практически насочена с цел лесното намиране на подходящ партньор.

Ако вие сте човек, който желае да намери своята половинка в живота си, това е точно за вас.Хората сме родени да живеем по двойки. Често се случва да не можем да намерим подходящ партньор години наред и тогава се чувстваме самотни и непълноценни.

Работя с изключително много хора българи от цял свят. Преди време имах офиси и кабинети по цялата страна, но след като биоенергията ми бе измерена със специална апаратура, се установи, че е много мощна, коригираща и терапевтична и най-вече че мога да я изпращам до всяко кътче на Земята.

Тогава взех решение да спра да пътувам толкова често и да се извършвам ритуалите от дома си.

Говорейки по телефон, вайбър или месиндър с камера  и давайки съвети на моите клиенти, установих, че ефективността от тази работа е същата, както и човек да дойде при мен.

Дори бих казала, че е по-ефективна, защото с клиентите ми зад океана с около 7-8 часа разлика във времето комуникираме в подходящо за двете ни страни време.

Ритуалите за разваляне на магии се правят нощем.

привличане на подходящ партньор и магия за любов

Магията за любов, правена от Евелина Лютова

По това време съм будна, за разлика от повечето останали хора. Преди да започна самите ритуали, имам възможност няколко часа да обърна внимание на моите клиенти, които се намират далеч от България с голяма часова разлика.

Един от прословутите магически ритуали за любов, който ви предоставям тук, е събрал много сродни души по земята. Голям процент от тях са мои клиенти, с които работя дистанционно. Свързват ни само социалните мрежи в интернет. Въпреки всичко има невероятна ефективност.

Ако желаете да намерите сродната си душа, може да се възползвате от тази:

Лесна за изпълнение магия за любов и привличане на подходящ партньор.

Трябва да знаете, че тя е само за онези, които са АБСОЛЮТНО УБЕДЕНИ, ЧЕ ИСКАТ ЧОВЕКА, предначертан от Съдбата за Вас, а не от материални подбуди. Човекът със съответната любовна съвместимост.

Ако имате партньор, но се съмнявате, че той/тя е Вашата половинка, може да ме попитате чрез електронно писмо на мейл: info@dalgoletie.com.

Магия за любов и намиране на подходящ партньор, подробно:

На пълнеща се луна 3 дни преди пълнолунието вземете розов лист хартия, специално купен от книжарница. Има такива луксозни хартии за писане на писмо, които са аранжирани с цветя, сърца и други красиви орнаменти.

Ако не намерите такава хартия със сърца, може сами предварително да нарисувате 6 различни по големина и форма красиви сърца на различни места по розовия лист. Може да използвате молив, флумастер, химикал или водни бои.

Запалете с кибрит две розови свещи на чиста маса.

Вземете червен химикал и напишете с възможно най-красивия си почерк върху розовата хартия на сърчица и цветя следното заклинание.

„Прекрасна Афродита и Венера, намерете ми любим,
нека бъде за мен истински/а и верен/на,
нека ме обича такъв/а какъвто съм,
и нека аз да я/го обичам такъв/такава какъвто е.
Искам той/тя да притежава следните качества….“

Изреждате всички качества, които желаете да откриете в човека, който желаете да е ваш/а за цял живот.

Примерно: „Да е висок 175 см, да тежи 70 кг, да е със сини очи, да е трезвеник, да ме обича безрезервно…“

Много партньори се намериха с този ритуал.

Много партньори се намериха с този ритуал.

Може да напишете повече от 10 желания. Колкото сте по-подробни, толкова по-добре.

Обрисувайте своя желан любим човек в абсолютни подробности. Важно е да знаете, че желанието ви трябва да е написано положително, а не отрицателно.

Какво имам предвид? Примерно ако искате той да не употребява алкохол, трябва да пишете „Искам да е трезвеник“, а не „да не пие…“.

Избягвайте отрицателната частица „НЕ“.

След като напишете всичко което желаете напишете и следното заклинание:

„Прекрасна Афродита и Венера, нека ме лъхнат първите лъчи на любов и да се срещнем скоро с този човек. Нека той ме забележи. Нека в любовта ни има и приятелство и разбирателство. Връзката ни ще е силна и ще си вярваме един на друг и ще си помагаме винаги в беда и ще сме щастливи до края на Света!“

След това вдигнете листа пред очите си и прочетете на глас 6 пъти написаното.

Направете 6 завъртания по часовниковата стрелка над пламъка над едната розова свещ, след това 6 завъртания и на другата свещ.

Сгъвате листа на 4 и го слагате под възглавницата.

Свещите загасяте задължително с пръсти и ги оставяте настрана.

свещи при магия за любов и ритуал за привличане на подходящ партньор

При магия за любов се използват свещи

Примерно на секцията една до друга.

На следващия ден сутринта, когато станете от сън, извадете розовия лист. Сложете отново на чиста маса двете свещи, запалете ги с кибрит, прочете 6 пъти всичко от листа.

Направете над пламъка на едната и другата свещ по 6 завъртания по часовниковата стрелка. Сгънете на 4 розовия лист и отново го сложете под възглавницата си.

Гасите свещите по опознатия начин. Това се повтаря 6 поредни дни.

На седмия ден палите свещите, вземате розовия лист прочитате отново 6 пъти съдържанието му, навивате го на руло, завързвате го с червена или розова панделка на сърца и го пъхате в бутилка с коркова тапа.

Аранжирайте красиво бутилката като произведение на изкуството според фантазията си и го сложете на видно място в дома си като украшение.

Мой съвет е да напишете предварително на чернова всичко, което трябва да напишете върху розовия лист, за да може да го изпишете върху него красиво и без грешки.

ВНИМАНИЕ :

Ако имате негативни въздействия или магии, е АБСОЛЮТНО невъзможно да подейства тази магия за любов. затова първо проверете дали имате негативно въздействие и ако сте чисти тогава действайте.  В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ НАПРАВЕТЕ НЕЩО ЛОШО, КОЕТО Е СВЪРЗАНО ДОРИ С ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ ОТ ВАША СТРАНА.

Няма как да стане това привличане на подходящ партньор, преди да се развалят лошите магии.

Тази магия действа само при положение, че ви е чиста енергията и не е обременена от магии.

Вижте кратко видео на моя клиентка, която намери своя идеален мъж  след моите ритуали. Тя ми се обади  , за да си поръча любовно лепило, но аз установих нещо много страшно  за нея и нейната дъщеря и препоръчах  разваляне на маии . Не се стигна до любовното лепило , защото само с изчистването  дойде щастието на Петя Кочева.

Вижте краткото видео:

Ето още едно  няколко минутно видео на моя клиентка  какви съмнения е имала преди да ми се обади и какви  резултати получихме от съвмествана ни дейност.

Всеки ден по малка частичка щастие усещам

Имате ли и най-малкото съмнение, че може да имате чуждо вмешателство или магия, може да проверите това като ми изпратите лично съобщение на мейл: info@dalgoletie.com

Ако се съмнявате, че имате магия  е необходимо да направите сами един бърз ТЕСТ : ИМАМ МИ МАГИЯ?. След него ще прочетете как  действа развалянето на магията и какви са пораженията от нея  върху чавека, който я има и човека който я разваля.

Ето статията тук :

Имам ли магия? Тест

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

 1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
 2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

15 коментара по “Магия за любов и намиране на подходящ партньор

 1. Здравейте.Искам да ви попитам дали ще срещна скоро подходящия мъж в живота си и кога ще стане това?Аз харесвам един в момента и ви питам той ли е предопределен за мен, или да чакам появяване на друг?Отговорете ми скоро моля, не мога повече да чакам!

  • Точен отговор давам на база вашите данни. Можете да ги кажете на личен разгор или ако ме посетите. Нека уточним начина на нашия контакт .Пишете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 2. Благодаря за прекрасния ритуал. Със сигорност ще го изпробвам.

 3. Здравей те
  Вече съм на 34 години жена но досега не мога да срещна човек за мен
  Знам че няма идеални хора и не него и търся
  Просто не мога да разбера какво става и защо се случва това с мен
  Може ли да ми помогнете

 4. Здравей те
  Вече съм на 34 години жена но досега не мога да срещна човек за мен
  Знам че няма идеални хора и него и търся
  Просто не мога да разбера какво става и защо се случва това с мен
  Може ли да ми помогнете

 5. Здравейте ! Казвам се Теодора и съм на 31….винаги съм имала неподходящи вразки. Не знам защо! Като че ли ми е писано да сам сама. ….Може ли да ми кажете наистина ли е така или ще срещна подходящи я човек за мен. .

 6. Здравейте. Има едно момче с което бяхме влюбени, но той изведнъж се промени и чуствата му към мен изстинаха можете ли да ми кажете какво става и дали с това момче ще имам бъдеще?

 7. От 1998 година съм се разделил със жена си .Не мога вече да издържам сам да съм . И не съм срещнала подходящата жена.Като че ли свестните-умните жени бягат от мен.А привличам с недъзи ,жени който не знаят какво искат. .
  Живота мина , всеки си има свой живот.Сега съм особено сам. няма с кой дума да си кажеш. Много бих желал господ и на мен да помогне да имам любима до мен . Защо ли е станало това
  Писано ли ми е да съм сам или ми е нещо друго .

 8. здравеите искам дазнам дали щеми върви ваф либофта и дали чесъм сас мъжъси заедно засял живот моляви кажетеми блогдаряви преваритело

 9. Прочетох горното и ще се постарая да го направя.Цял живот съм сама и не съм срещнала подходящия- като че ли свестните бягат от мен като коте от тамян ,а привличам като с трън непрокопсани .
  Живота мина ,грижи ,но сега съм особено сама- няма с кой дума да си кажеш,няма кой до аптеката за едно прахче да отиде,чай да ти направи,недай боже бърза помощ да викне.
  Писано ли ми е да съм сама или ми е направено.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.