Как да стана магьосник: Евина обучава хора с потенциал за ясновидци

Въпросът „Как да стана магьосник“ вълнува много хора в интернет. Все по-често получаваме запитвания на такава тема. Затова решихме да представим на аудиторията този текст, който отговаря на интересите на аудиторията.
Тя е умна, красива и много изстрадала. Живее в Норвегия от десетина години. Избягала от бившия си мъж и терора, който и е нанасял ежедневно душевно и телесно, дори след развода.

Търсила спокойствие на хиляди километри от родината, но така и не го намерила. Лутайки се да намери решение на проблема си, се натъкнала на моя сайт: https://dalgoletie.com

Вижте още и ТОВА: Въпроси и отговори за черната магия!

как да стана магьосник училище за магии

Обучението се извършва дистанционно, но не за всеки, който го пожелае, а само за хората със заложби.

Написа ми електронно писмо. Отговорих. Свързахме се по скайп. Говорихме около 1 час. Видях всичко – какво се е случвало около нея в миналото и сега. Казах цялата истина, без да скривам нито дума. Тя ми се довери инстинктивно и веднага започнахме енергийните корекции.

Нещата при нея се задвижиха много бързо, защото тя е също като мен сензитив и нещата ѝ се спускат отгоре. Трябва ѝ съвсем малко и ще я науча и тя да помага, както го правя и аз за другите хора. Някои хора ме питат защо не си крия занаята?

Не навсякъде мога да огрея и да спасявам хората. Затова Висшите сили са разпределили много личности с такива способности като моите на различни краища на света, за да могат да помагат на нуждаещите се около тях. Такава е и моята клиентка, която след сато неутрализирам негативните въздействия, които ѝ пречат да се развива, ще я направя колежка.

Ще я науча как да си отваря третото око за ясновидство, което тя и в момента владее. Ще я науча как да се защитава при работа с хора, които имат магии. Ще я науча да помага на другите хора без да вреди на себе си.

Ще я науча да стане качествен сензитив.

Цвети: Как да стана магьосник

Цвети от Норвегия.

Ето така, мили приятели, работя, пък на когото му харесва

По-долу ви давам на 100% писмото, което ми пусна Цв. От Норвегия. Написала го е на кирилица с голямо усилие, защото на клавиатурата си няма български букви. Извинете я за пунктуационните грешки. Важното е да прочетете истината от нейна гледна точка.

Ето го и самото писмо:

Моите уважения, поклон към една магьосница, която не е като всички останали. Маг Евина, която се раздава с цялото си сърце и се бори за щастието на хората, защото както тя казва, всеки има право да бъде щастлив.

От години живея извън България. Когато срещнах Еви, бях започнала да копая дъното, както се казва. Знаех, че нещо не е наред, усещах го. Имах въпроси, но нямаше кой да ми даде отговор. До деня, в който я открих в нета. Мненията и отзивите за нея бяха противоречиви.

Доверих се на вътрешното ми усещане и знам едно, не сбърках. Окaза се че благодарение на доброжелателни роднини и приятели. Имах голяма енергийна намеса. Не само на мен, а и цялото ми семейство. Едно от първите неща, които ми каза Еви, е Ти си като мен имаш моите способности и без да се усетиш, събираш, неутрализираш енергийната намеса в цялото семейство и всичко минава през теб.

Имах нужда от помощ, бях тотално изцедена от енергийните намеси. От години знаех че съм сенситив, но енергията в мен беше хаос. Благодарение на бързата намеса на Еви, и то от голямо разстояние, нещата започнаха да се случват.

Освен всичко друго и финансовото ми състояние значително се подобри.

цвети от норвигия как да стана магьосник

За пълен размер на писмото, което цитираме, кликни върху картинката!

Отношенията в къщи бяха пълен крах, но след месец и половина с ръка на сърцето казвам, че нещата се подобриха коренно. Смело мога да заявя, че вече съм тръгнала по пътя, който ми е отреден да живея в този живот. И знам, че до мен има един ангел, Еви, която е винаги готовa да се отзове когато имам нужда. А с времето нещата, които имаме да си кажем, са все по хубави.

Защото лошото остана там някъде в миналото.

Благодаря!

Ц. К.

Тази моя клиентка не е единствена, която бива обучавана от мен за ясновидец.

Висшият разум ми изпраща от време на време такива хора с повишени сензитивни способности. Наемам се да ги обучавам и го правя с най-голямо удоволствие.

За целта обаче имам условия и не приемам всеки, който иска. Някои кандидати искат да се научат от комерсиална гледна точка. Целта им е да печелят след като се докопат до удостоверение за изкаран курс за начинаещи ясновидци и включвайки се в нашата Асоциация Феномени- Мария Стойчева- Варна. Аз съм член на управителния съвет в тази асоциация.

Заедно с Мария Стойчева приемаме нови членове. Такива, които нямат изкаран курс и нямат заложби, не ги приемаме. Разбира се, услугата ясновидство се заплаща, както всяка друга услуга. Всичко в този свят има някаква цена.

Но на всяка цена не обучавам всеки, който иска да стане ясновидец.

Преценявам сама и се допитвам до Висшия разум дали този кандидат е подходящ или не. Затова ако вие имате заложби на ясновидец, искате да се усъвършенствате, за да помагате на другите хора, можете да ми пишете на мейла, за да видя дали имате съответните качества.

Ако сте призвани да помагате, ще помогна да станете много по-добър в областта.

6 коментара по “Как да стана магьосник: Евина обучава хора с потенциал за ясновидци

  • Защо си мислите, че отговарям във фейсбук. Ако искате професионална помощ е необходимо да се обадите първо по телефона и да се уточни начина на комуниказия , за тази услуга. Освен това с непознати се говори на Вие.

 1. ЕВЕ ТИ СИ МНГО ЗАЕТА С ДУХВНОСТ, C ТИШИНА, СПРИЧАСТИЕ СЪС ДУХ! НО АЗ ТИ БЯХ
  ПИСАЛА МНОГО ОТДАВНА И ТИ МИ ОБЕЩА.
  АЗ СЪЩО СИ ТЪСЯ ПЪТЯ…. МНОГО… ДЪЛГО ВРЕМЕ! АЗ НЕ СЪМ СИ МИСЛИЛA И ИСКАЛA ДА СТАВАМ МАГЬОСНИЦА. АЗ ПОИСКАX СЪВЕТ ОТ ТЕБ И ПОДPОБНО ТИ ОПИСАХ НЯКОИ PАБОТИ КОИТО НЕ CЕ CЛУЧВАТ С ХОРАТА -ДОРИ И HА ГЛЕДАЧКИTE.
  ВСЯКО НЕЩО ВИНАГИ ИДВА С ОПРЕДЕЛЕНА ПРИЧИНА ЦЕЛ, ТАЗИ ПРИЧИНА АЗ ИСКАХ ДА ЗНАМ САМО АКО ТИ Я ВИЖДАШ!!!

  НЯКОЙ ВЕШЕ КАЗАЛ; ВАНГА, ДЪНОВ НЕ И СПОМЯМ НО ЗНАМ , ЧЕ В 2020 В Б/Я ЩЕ ИМА МНОГО ЕКСТРАСЕНСИ ИЛИ ГЛЕДАЧКИ ( незнам как се казва0 ДА ПОМАГАТ НА ХОРАТА.
  ЕТО ТИ СИ ЗАПОЧАЛА МИСИЯТА СИ.
  БРАВО ЕВЕ РАДВАМ СЕ ЗА ТЕБ ОТ ДУША.

  В АМЕРИКА Е ТОПЛО И МНОГО ХУБАВО.
  АЗ СЪМ СИ СЪМ ТАКА И ВСИЧКО Е ЗАБОДЕНО С БЕЗОПАСНИ ИГЛИ. АЗ ИЗМОРИХ ДЯВОЛА И СЕГА ОТ МЕСЕЦ ГО НЯМА, И ВСИЧКО СИ СТОИ НА МЯСТОТО. ТОЙ СЕ ПОКРИЛ. НО АЗ ЗНАМ ДЯВОЛ НЕ Е ОТКАЗВА ЛЕСНО,
  И СИГУРНО МЕ НАБЛЮДАВА,
  АЗ ДА ЗАБРАВЯ И ДА МЕ АТАКУВА ПАК.
  АКО МОЖЕШ -КАЖИ МИ НЕЩО.
  КОЛКОТО И ДА СЪМ ДУХОВНА, СИЛНА ТОВА СА 15 ГОДИНИ И Е;
  “ ПИХИЧЕСКО СТРАДАНИЕ… СТАДАНИЕ Е!!!“
  БЛАГОДАРЯ ТИ!!
  БЛАГОДАРЯ, ТИ МНОГО!!!
  БЛАГОДАРЯ, ТИ ОТ СЪРЦЕ.
  ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА БЪДЕШ ЗДРАВА И УСПЕХ ОТ СЪРЦЕ

  SIYKA OWEN- СУЗИ

 2. моля те Евина може ли да ми кажеш как да стана магьосница много искам да съм такава искам сама да си измислям заклинанията и да ползвам Бяла Магия моля те помогни ми моля те моля много е важно

 3. моля те Евина може ли да ми кажеш как да стана магьосница много искам да съм такава искам сама да си измислям заклинанията и да ползвам Бяла Магия моля те помогни ми моля те моля много е важно за мен Евина моля те помогни ми

 4. ЕВИНА МНОГО ТЕ МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИШ ЗА ДЪЛГОТО МИ ПИСМО, АЗ СЪЩО НЯМА СКАЛА НА Б/КИ И МИ БЕШЕ МНОГО ТРУДНО ДОКЪТО ГО НАПИША. НО НАЛИ СМЕ РОДЕНИ СЕСТРИ И ВРАТЯ ДА СИ ПОМАГАМЕ. А ТИ КАТО
  НЕ МЕ ЗНАЕШ КАК МОЖЕШ И ДА МИ ПОМОГНЕШ.
  ПРОСТИ МИ И ЗА ГЕШКИТЕ МИ. С МНОГО ОБИЧ СУЗИ

  Здрвейте слънчице прекрасно, великоленпа,
  славна, неземна … и
  Целият ми живот е много е много паранормален
  цели 66 години!!! Започа ме още на моите 3,половина год.
  Кон ме прескочи на кръстопът в центъра на града, моето семейство се изплашиха и затичаха към мен,
  а аз смеех и се радвах… от тогава имам огромна сила!
  На моте 5 и покловина паднах от високо и ци си сцепих глабата и бих б кома 7 дена. И тогава като оздравих започнах да виждам Христос, които ми каза; “ Аз съм Христос Спасителя на Бога, Син и ти трябва да ме знаеш и помниш.“ И Той изчезна …и се започаха стресови ситуации катастофи жестоки неща, цялото ми тяло начупено в гипс и аз в кома една годинаи 2 месеца.И след това аз в кома започах да ходя по Небето с Христос в на Бох в Царството му във Всемира.. Кой, кой е и куъде жиевеят какво работят Агелите Войствата, 12 – Важни Светии Богородица, Арахангел Миаил Серафим, Св Мина и… Напълниха ме със знания. И на моите 49 Год Хтостос ми каза; “ Ще ти сменя живота и ако ме слушаш ще живееш приказен живот.“ и така стана то ме ойени много, много.. бързи за мъж в Америка. И полсе ми даде над 30 ънищта коя съм била аз от самото начало на раждането ми как аз все раста нагоре и съм омъжвала за този същтия мъж 6 пъти в минали животи. Аз живея в Америка 16 години жиот като в приказка. Оше на моите 26 години като вървях на улицата и ми идваха в глава стихотборения и така аз спирах и започвах да ги пиша. И започнах да pазбиам , че аз не живея сама живота cи и все някой също че върви с мен зад мeн и някой път усещам докосване… което също че ме контолира.
  Аз сuм много, много сензнтивна 40 години, имам стpахотно
  6 -то чувство и виждам умpелите как живеят с нас.

  Но понеже аз ходя с Христос 23 по Всемира и като дойдох да живея в Америка всичко трьгна по ноти и с любов Божествена до сега. На моят мъж семейстото на мъжът ми са починали. И аз 3апочнах да виждам около 4-5 брат му като върви в къщата ни, но той като ме усети изчезва. Аз не се плаша.

  Аз вижам Извънземни още преди дългата си кома,
  3 нощем в 2 часа един над мен и 2- ма отсрани.
  Аз започнах да виждам невидими неша,
  и само толкова за мене си.. A какво аз можех да направя тyк кото толкоба бuрзо дойдoх тук да живея и аз не знаех и език и аз започах да си живеа живота. НО не е така!

  Един ден както си носи в ръка кафето то кухнята и отивам в дневната, а те тук стаите са по дъжина и са отвоPени и съвем случайно видях 3-ма Извънземни Сиви със тъмни очи Bиoски с ръце и крака като нас хората. Знaм че те не обичат хората дори са за нашето изтребление. И аз извиках…
  „Kакво вие правите тука и бидях че ги разгневих, и Очите им стаха много големи и Червени . Но аз се eфектирах и им казах;“ Какво си мислите… че ние храта сме глупави, аз ви виждам и ви знам кои сте!“

  И така те ме затвориха и аз вече не виждам!!!
  Но аз имам страхотна кожа на тялото си тънка и финна
  и като ми стане студено също съм в Сибир и аз излиам от къщи и вънка започвам да се моля. И като се върна след 10 минути всичо е нормално.

  Поеxa ме… и ме нападнаха Дяволите…
  O те са многo силни Cилни страшHи и докуто не те
  пре чупят не спират и се започоHа Война.
  Кое, където сложа, дрехи, бельо, пари, документи все изчезват…Години 14! Hе e спряло но аз ги чувстам
  че ме наблюдават и ме чакат да ме разтрят и да се хранят с енергията ми когато аз страдам. Но аз е въздигнах 3ащото аз
  cuм духовна и аз не страдам. И аз см много cилnа и не се предавам. И понеже аз излязох от това състояние на стрес и започнах да мисля че станах Бумеранг между Бога и Дявола.
  И аз започнах да мисля и понеже имам много знания и съм умна.
  И си казах; “ аз трябва да победя Дявола с мълчание.“ Ипонже той Дявоа като силата на Бога той ми чете мислите. И аз започах и да не мисля.
  И започаx да си бода всички дреxи в гардероба
  с „безопасни игли“ и за дpyгa. И сега за да изчезнат на дяволите им трябва Сила и те ще я изразходят и така живеa тези години ….за си имам нещата.

  Имах един позна в София полицай и преди година го сънувах.
  И му се обадих по телефона, и той ми ка че от 5 годии е станал екстасенс и гледач на хората лекуал ги. И той както говорихме описа стаята в коята бях, мъжът ми и ми каза; “ Приятелко ти имаш голям проблем. Занеси всички ценности в Банката в сеиф. Виждам над гавата ти 3 млади дяволчета момичета се смеят. Иди сега на Чешмата и си намокри челото и отзад врата си и остави водата да тече и се мокри и говори ти знаеш какво да кажеш. И той започна да ми разравя за себе си но аз разврах , усетих че го е хванал Дявола.
  И до тук. Христос е отварял Небето над главата ми.
  АЗ ПРОСТО НЕ ЗНАМ КОЯ СЪМ, МОЖЕ БИ СЪМ ПРОКЪЛНАТА ОТ ЗАВИСЛИВИ РОДНИИ И АЗ ПОМНЯ И АЗ НЯМАМ МОИ ДЕЦА.
  В София аз живех в къща имах двор и си съдях зеLенчуи и един ден както поливах градината и по голите ми крака потече кръв. И се обадих в болницата, дойде линейка и доктора ми каза че съм била във 2-ри месец бременна цветна бременост но бебето е загубено. Веднага си помислих за клетвата която помнех. Аз се омъжвах 2 пъти и нямах деца , но и мъжеTе ми бяха дяволи. И се разведох за по добър живот.

  И като попитах Христос; “
  Как съм с Тебе и как се случват тезй неща
  смен и Ти ми обща прекраасен живот,
  това ли е той ?“
  А ТОИ МИ КАЗА;
  ЖИВОТА Е СТЪПАЛА И ТИ
  СЕГА БЪРВИШ ПО ТЯХ ДО ГОРЕ!“
  Медитация,
  Благодарност,
  И още по-пречистени.
  СъТворец Бог.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.