ОТКРИВАНЕ на МАГИЯ Онлайн гадаене по вайбър или телефон от Евелина Лютова

Можете да получите уникално онлайн гадаене по вайбър или телефон специално за вас от Евелина Лютова! 

Интернет е прозорецът към света. Много хора се радват на този съвременен начин на комуникация. Благодарение на него всяка вечер след моите пациенти и клиенти сядам на компютъра и мога да поговоря с всеки, който желае да се консултира с мен. Най-много обаждания и разговори имам от Гърция, Кипър, Испания, Италия, Германия, Белгия, Англия, Израел, Америка и едно обаждане от Африка.

Навсякъде по света хората имат проблеми и търсят начин да ги решат. Хубавото е, че това може да стане не само с лично посещение, но и в разговор по телефон или скайп.

Искам да помоля всички, които желаете да поговорим за Вашите проблеми, да улесните работата ми и да не желаете да пиша на вайбър или месинджър, защото това е доста бавен процес. Често разговорите ми с Вас са повече от 10 минути и понякога продължават до час. Затова моля тази комуникация да става  чрез разговор.

Ще се радвам да помогна на всеки, който има проблеми от емоционален, финансов или здравословен характер, или просто иска да си отговори на въпроса “Как да разбера имам ли магия”!

Евелина Лютова

Gadaene

Тази дама ми се обади по телефона преди време. Тя се намира в Лондон. Направих онлайн консултация и тя остана учудена от това, което видях в животът й преди години. То напълно съвпадна с историята на семейството им. Ечка реши веднага да започнем корекцията на животът й веднага. Работата ни беше дълга и продължителна, но не се отказахме и резултатите са налице. Снимах нейната благодарност от мейла и я пускам едно към едно.

Ето друго писмо от същата клиентка.

Ти си Божествена! Ти си незаменима!  Ти си неповторима!  Благодаря на Бог , че ми даде сили да се свържа с теб! От седем години желая да чувам гласът ти. А сега желая да те прегърна, слънчице мое!

Сестричке моя, обичам те!

 

След 21: 00 ще мога да мисля за 8 въпрос.

 

В продължение на Онлайн Гадаене

Същата клиентка друг ден ми пише в мейла, че е  успяла да се справи с негативно усещане, което бързо е преодоляла в следствие на моите напътствия. Освен това  синът й започнал работа, което също е ефект от нашата работа.

Ето и споделеното от Ечка по вайбър:

Не се чувствах добре.

Когато ти позваних процеса беше започнал.

Главата ми беше замаяна.

Зъбите изтръпнали.

Позиви за повръщане.

Започнах да съставям съобщение за теб. Три пъти го прекарах в главата си…. и представи си всичко отшумя. Само като си помисля, че мислено разговарям с теб, отрицателните емоции се изпаряват.

Искам да се похваля.

Синът ми Диян е започнал мечтаната работа.

Шофьор на летището.

Благодаря ти Евелина!

Вижте видео споделянето на Ечка за нашата дистанционна и високо ефективна работа. Видеото е 2.16 мин.

https://youtu.be/55VMoZj3xY4

Ако ви допада идеята да промените курса на вашия живот от този на труден и изпълнен с проблеми, неприятности и бариери житейски път и да тръгнете по пътя към ваШия щастлив живот е необходимо сами да пожелаете.

Ако желаете аз – Евелина Лютова да съм вашия водач по този път е необходимо да ме потърсите . Наистина съм ангажирана с много хора и техните проблеми, но винаги ще намеря време за човек, който се нуждае от гид по пътя към неговия щастлив живот.

Моля търсете ме от 12 до 20 ч. Ако съм с клиенти или правя сеанс, ритуал или съм в семинар и съм изключила телефона е необходимо да ме потърсите отново и отново. Който търси – намира. Който пита и до Цариград стига!

Ето какво казва Ечка в 2, 43 мин.

https://youtu.be/wA62v5_DfOg

 

 

 

74 коментара по “ОТКРИВАНЕ на МАГИЯ Онлайн гадаене по вайбър или телефон от Евелина Лютова

 1. От известно време имам семейни проблеми.

 2. Аз съм кръстница на бебата родили се след моята работа с родителите. При всички подхода е различен. Затова работя индивидуално при всеки случай. Моля да мипишете лично на мейла .

 3. Здравейте,моля ви да ми подскажете верния път за да тръгна в него.От 4 години правим опити за бебе и не се получава,всичко кое правим с партньорът ми не върви.Сега сме и без работа,той започна да пие всяка вечер.Кажете ми ще започнем ли работа и ще имаме ли деца?Аз съм вече на 34 г.и времето си отминава.

 4. Да Венетка ще отговоря на Вашите въпроси.Моля пишете във Формата за контакт и ще осъществим връзка с Вас. Имам определини часове за телефонни разговори. Ще ги споделя с вас , както и телефона след като ми пишете в мейла. Благодаря за разбирането!

 5. По мое мнение и виждане всичко може да стане, когато човек вземе навременни мерки. Ако желаете да ви помогна, моля пишете във формата за контакт и дайте повече данни, за да направя проверката.

 6. Със приятелят ми Кънчо ще се съберем ли отново

 7. Да Венетка, при повечето случай контактите им с моите клиенти са по вайбър. Пишете ми във формата за контакт и ще се уточним кога дастане това.

 8. Здравейте казвам се Венетка Иванова Тасева и живея в село Първомай област Благоевград бщина Петрич искам да ми гледате на Вайбър искам да поговоря с вас побвайбъра ако може благодаря предварително

 9. Ще бъда ли с човека, когото обичам

 10. Моля да говорим лично по здравословнети въпроси. Това не е шега работа.

 11. Здравейте!
  Имам два въпроса:
  1. Майка ми е на легло. Още колко дълго ще живее?
  2. Има любим с който е невъзможно да сме заедно. Дали ще дойде момент, когато може да сме заедно?

 12. Да, възможно е това да бъде злонамерена дейност към Вас или някое дете да го е слоило. В тези случаи е необходимо да изследвам предмета и да дам конкретер отговор.

 13. Здравейте! Намерих странен и чужд предмет в чантата си – малко черно куче. Дали този предмет може да е оставен нарочно и зареден с отрицателна енергия? Не зная какво да правя с него. Моля, помогнете ми!

 14. Галина, мога да помогна когато зная данните на хората Ако желаете моята професионална помощ е необходимо да споделите това на личен разговор.

 15. Здравейте ,много обичам съпруга ми Петко ,ще се съберем ли отново ,моля от сърце и благодаря

 16. Ако е писано да сте заедно след изчистването на негативите, ще сте заедно. Ако не ви е писано , аз не правя нищо , за да не си цапам ръцете с такива уж “бели магии”. Мога да кажа дали ви е предопределено да сте заедно и дали има проблеми да не сте заедно. Моля опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 17. Здравей Еви !
  Изживявам споделена ,силна и дългогодишна любов но е невъзможно да сме
  заедно . Това ме съсипва ! Какво ни очаква ?

 18. Виждам , че има нещо притеснително наистина и правилно подозирате такова негативно въздействие. Ако желаете да ви помогна опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 19. Zdravei Evi🙂
  S saprugat mi se razdelihme predi 2 dni za sajelenie az mnogo go obicham ot 7 godini si go chakah i nakraq me zarqza zaradi druga iskam da znam dali ima napravena magiq i dali shte se saberem molq te pomogni mi

 20. Ще продължим ли да бадем заедно със сегашния ми маж за напред

 21. Аз съм Петя К.
  Преди да срещна Еви Лютова в животами имаше само раздори,съмнения,караници. Малката ми дъщеричка спеше неспокойно! На мен също ми беше зле,защото живея с мъж,когото не обичам и нямам любов.
  Сега,след работата с Еви в живота си имам любов с човек,който ми каза,че догодина ще се съберем и иска и бебе от мен. Ще бъдем в неговата къща!
  В сегашният ми дом цари вече спокойствие и хармония. Истинска тишина от която се нуждаех. И всичко това благодарение на работата ми с Еви! Постепенно идват и парите! Хармонията и щастието са неописуеми! Точно това исках и вече го имам. Ако искате да поговорим за моя случай може да ми пишете на имейл: petya12@abv.bg
  Ако имате проблеми като моите, може да пишете на Евелина на мейла, който ще намерите в сайта и да я питате дали може да ви помогне, защото тя не приема на всекиго да помага.

 22. Казаха ми, че цялата съм обгърната в черно! Имам ли наистина направена магия и как да се освободя от нея!

 23. Ако искате точен отговор е необходимо да ме потърсите по телефона.Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 24. С мъжа ми сме в постоянни дразги и винаги за дребни и нищожни неща. Имам ли някаква направена магия?

 25. Обадете се за да си запишете час за преглед и ще се види как сте със здравето.

 26. На тези въпроси Владислав отговарям на личен разговор в офиса или по телефона. Ако желаете е необходимо да запишете час. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 27. Здравей, въпросът ми е имам ли направена магия

 28. Иван, моите клиенти се обаждат на мен , а не аз на тях. В сайта има телефон, на който можете да се свържете с мен. Накратко само мога да кажа , че мога да Ви помогна. Потърсете ме.

 29. Здравейте . С приятелката ми се разделихме и двамата имаме вина за това . Имам нужда от нея обичам я много и не искам всичко да приключва просто така . Усещам че тя е човекът с който искам да продължа нататък .. 😖😖 моля ви за помощ . Моля да ми помогнете да си я върна ..
  Тел. 0899434302

 30. Здравейте Еви,Ще имаме ли отново любовна връзка? Нели-6.2.1971,Емил -9.9.1980,в момента сме разделени.

 31. Здравейте ,
  Г-Жо Евелина. Пиша Ви за помощ. С приятеля ми се разделихме. Семейството му въобще не ме харесва и многократно майка му се опитваше да ни раздели. Този път окончателно ли е или може нещо да се направи. Обичам го този човек и много ми е болно и мъчно , че така се развиха нещата.

 32. Здравейте ! Въпросът ми е , кога ще видя родителите си ?

 33. Необходими са и други данни. Пишете на мейла или ми звъннете на телефона.

 34. Напишете данните в мейла или ми позвънете на телефона

 35. НАПИШЕТЕ ДАННИТЕ НА ДВАМАТА В МЕЙЛА ИЛИ СЕ ОБАДЕТЕ НА ТЕЛЕФОНА.

 36. Ще се върне ли любимият ми от чужбина?

 37. Здравейте, искам да ви попитам дали ще се съберем отново с Добромир ?

 38. Добър вечер ! С приятеля ми се разделихме 4 години бяхме много много се обичаме не мога без него кажете ми какво да направя…? 🙁 Ще се върна ли при мен ? Добри 08.04 . 1993 Теди 04.04.1997

 39. Добър вечер ! С приятеля ми се разделихме 4 години бяхме много много се обичаме не мога без него кажете ми какво да направя…? 🙁 Ще се върна ли при мен ?

 40. Със любовника какво ни предстой как ще се развият нещата

 41. Не разбрах с кого какво искате да се случи. С любовника или с мъжът Ви?

 42. Ще се оправим ли финансово имаме кредити и кога

 43. Искам да разбера какво ще се случи със нас имам извън брачна връзка ще продължим ли да се виждаме но и двамата сме семейни какво ни предстой

 44. Ще заминим ли с мъжът ми да работим в чужбина и ако е да кога и къде

 45. Искам да попитам за едно. Момче което го познавам от 4г. Има ли намерения кам мен роден е на 18 септември 89.

 46. Здравейте! Искам вразка с женен мъж от една година. . .мога ли да очаквам брак с него? Или ще бъда щастлива на друго място? Благодаря ВИ! !!

 47. Възможно е да е възможно мила Валентина. Първото нещо, което правя аз при такива случаи е да проверя дали вие двамата имате необходимата съвместимост и дали си заслужава да желаете още този човек. След това ще ви предложа вариант за решаване на конкретния проблем.
  Ако желаете да ви помогна, можете да ми пишете лично на този мейл : info@dalgoletie.com
  Евелина Лютова

 48. Здравейте имах връска със разведен мъж около два месеца един месец живяхме заедно и и той прибра жена си и си дадох ме един месец възможно ли е да се съберем пак

 49. Здравейте, имам собствен бизнес, който се развива, но с неудовлетворително темпо. Мога ли да го стабилизирам и да стане по-ефективен?
  В личен план ще срещна ли подходящ партньор?

 50. КК да останем заедно с приятеля ми

 51. zdraveite kak moga da se svurja s vas iskam da pitam za rabotata I semeistvoto

 52. Iskam da razbera dali priatela mi e iskren sas men

 53. Разделих се с приятеля си. Тежко ми е. Искам да знам окончателно ли е този път? И независимо от това аз ще имам ли семейство и деца?

 54. Искам
  да разбера дали щесе събера със сапругатаси имам две деца разведохмесе

 55. Танчето Драмкина
  ЕВЕ ,ТИ , ПРЕКРАСНА ДУША ! ВИНАГИ ГОТОВА НА ТОВА : ДА ПОМОГНЕШ НА ЧОВЕК В БЕДА ! С ТОЗИ БОЖИ ДАР , ВСЕКИ ИСКА ДА СИ МУ ПРИЯТЕЛ И ДРУГАР ! ТИ , СЪЩО , ЕВЕ , СИ РАНИМА ЗАЩОТО СИ ЧОВЕК С ИНТЕЛЕКТ , ЧАР И ДОБРОТО ! НЕКА ГОСПОД ДА ТИ ДАВА ВСЕКИ ДЕН , ЧАС , МИНУТА , СЕКУНДА С ТВОЯ ЧАР : МНОГО ЗДРАВЕ , РАДОСТИ , ЩАСТИЕ , КЪСМЕТ И ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ ! БЪДИ БЛАГОСЛОВЕННА , ЧЕСТИТА , МЪДРА ! ЗАТОВА ТЕ ОБИЧАМЕ ВСИЧКИ И СИ ПРОСЛАВЕНА В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА ! ГОРДА СЪМ , ЧЕ СИ МИ ПРИЯТЕЛ ! ОБИЧАМ , ТЕ БОЖИЕ СЪЗДАНИЕ ! ПОКЛОН ПРЕД МЪДРОСТТА ТИ , УМЕНИЕТО ТИ ДА ЛЕКУВАШ , ДА ДАВАШ , ДА СЕ РАЗДАВАШ ! ОБИЧАМ , ТЕ , МИЛА ПРИЯТЕЛКО ! НЕКА ВСИЧКИ ДНИ ДА ТИ БЪДАТ КРАСИВИ , А СЪРЦАТА НИ ДА ТЕ ТОПЛЯТ ! БЛАГОДАРЯ , ЧЕ ТЕ ИМА !!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.