Привличане на пари | 10+ идеи

Топ ритуали за привличане на пари и богатство. Думи и заклинания, Фъншуй. Народни методи и нейрографика. Ритуал за пари с вода, с монета, с дафинов лист. Мудри и мантри

Парите са енергия, която протича в енергийната матрица подобно на поток. На пътя му се изправят бариери, други енергии се вливат в него, като го ускоряват и увеличават или пък го намаляват.

Ако желаем благосъстояние в живота си, трябва ни едно нещо като минимум – да не пречим на паричните потоци, да не ги отблъскваме и отклоняваме настрани.

Паричната енергия лесно се манипулира. Въздействието върху нея е по енергиен път. Следващите ритуали насочват ничията парична енергия в конкретна посока.

Вредни убеждения – пречки пред парите
За паритепарите са зло, заради тях се правят лоши неща, големите пари привличат големи неприятности
За душатапарите развращават, раждат алчност и завист, развалят човека
За богатитете са алчни, бедните са добри, богатите са лоши
За начина на получаванеголеми пари не се печелят с честен труд
За ценностите в животащастие и здраве не се купуват с пари

Топ методи за привличане на пари

Парите са най-желаното нещо от изобретяването им насам. Затова всички езотерични направления са изработили уникални методи за привличането им.

Привличане на пари ритуали 01

Човек сам пречи на енергийния поток на парите; вижте в таблицата вредните убеждения

Топ и „най-най“ метод няма как да се открои. Мощни ритуали предлагат бялата и вуду магията, заклинателните практики, мантрите от източната култура, науката за скъпоценните камъни, конкретни направления като нейрографика и фъншуй.

Тук ще дадем добри практики от няколко направления.

Мощен ритуал за пари. Действа след един ден

Този ритуал „превключва“ даден човек към всемирния поток на паричната енергия. Основава се на вселенския закон за привличането на единни по енергийната си същност неща.

 1. Първоначално се прави парична дрънкалка. За нея трябват 55 монети по 50 ст. Монетите се слагат в пластмасово шише от 300 или 500 мл – обемът е подходящ за звънко дрънкане.
 2. Ритуалът е следният: в удобно време (да не забравяме, че ще дрънкаме) запалваме по една свещ в ъглите на стаята. Те изчистват полето и отблъскват недоброжелателни сили.
 3. Мислено (а може и физически с тебешир) описваме огромен кръг на пода и си представяме, че той се облива от небето с бяла светлина. Тази светлина е втората защита срещу зложелателни духове.
 4. Взема се дрънкалката в ръка и се тръгва по кръга в дясна посока. С дясната ръка се раздрусва дрънкалката и се казват думите: Вед ваяна мани гори.

Следва ключовият момент в този ритуал: визуализацията. Изпълнителят на ритуала трябва ясно, ярко, много картинно да си представи как го залива дъжд от пари – било то банкноти или монети, без значение. Въпросът е в душата си да усети паричната енергия и да я приеме в живота си.

Ритуалът се изпълнява ежедневно. Целта му е да се прокара постоянна пътека на паричната енергия и в същото време човекът да свикне с присъствието на парите и да ги приеме от душа.

Привличане на пари с вода

Масов проблем е наличието на убеждения, които изключват забогатяване: богатите са лоши и т.н. (вижте още вредоносни програми в таблицата). Някои убеждения са вкарани в детството или са от предишни животи и въздействат от дълбините на несъзнаваното.

Привличане на пари ритуали 03

Вълшебна мандала за привличане на пари

Ритуалът с вода изтрива такива програми и ги замества с програмата на парите. Водата приема в себе си нова информация и я доставя до всяка клетка.

Наливаме чаша светена вода или обикновена, но пречистена с рейки, виолетов пламък или друг способ, какъвто владеете. Важното е водата да е изчистена от информация.

Надвесваме се над чашата и се готвим да й зададем първата програма. Запитваме се: защо нямам пари. Хващаме първата мисъл и я преобразуваме в утвърждение. Например ни хрумва: така ми е писано да нямам пари. Преобразуваме в положително утвърждение: Съдбата ми позволява да имам много пари, благополучие и благоденствие (примерно).

Изречението се повтаря десетки пъти над водата като в транс. След това водата се изпива на глътки в течение на няколко часа.

Така се работи с убежденията поетапно. Следващият път работим със старото изречение, ако още не е изчистено или с ново, което ще ни се подаде от подсъзнанието. Измененията в съдбата ще започнат още с първото изчистено вредно убеждение.

Привличане на пари с дафинов лист

Над сух дафинов лист се чете молитва за пари и благоденствие. Листът се прибира в отделно джобче в портфейла – да е близо до парите ни и винаги да е с нас. Листът става своеобразен талисман, който привлича пари.

Привличане на пари със сол

Програмите за бедност се предават между поколенията. Много често с тях са „заразени“ фамилните домове. Изчистете вредната енергия от дома си с помощта на сол.

Вземете нов пакет, разпечатайте го преди ритуала. Застанете на входната врата на жилището и тръгнете навътре. Правете пътечки от сол напречно на помещенията и купчинки в ъглите. Когато „минирате“ цялата площ със сол, минете по стаите с думите:

Нека солта изпие всяко зло от моя дом, да утилизира зловредни същности, стари програми, програми за бедност, програми за неблагополучие, всякакви програми, които ми вредят, амин!

Ритуал за пари с монета
Привличане на пари ритуали 02

Мудри за привличане на пари, правете ги, за да благоприятствате енергията на парите

Популярен е ритуалът за сеене на пари с цел да излезе цяла реколта. Ритуалът изглежда наивен, даже смешен, някои му се подиграват. Но той работи на ниво съзнание и подсъзнание и засява в тях идеята за парите и тяхното приемане.

Както споменахме, най-големият враг на богатството сме си самите ние и нашите несъзнателни убеждения срещу парите. С ритуала с монетата засяваме богатството не в саксия, а в самото  подсъзнание. Оттам идеята за парите работи за нас и привлича още пари.

Вземаме шепа монети и сандъче с пръст. Сеем бавно монетите, докато мислим как ще покълнат и ще родят „моите“ – подчертаваме, пари. В този ритуал ключови са ярката визуализация и многократното повторение. След засаждането през няколко часа ритуално поливаме сандъчето и си представяме как ще поникнат пари и как ще оползотворим тази своеобразна реколта.

Кога да се обърнем към врачка?

Ако правите правилно ритуалите, ако се стараете с визуализациите и изпълнявате периодично повторения, но парите не идват, има две причини.

 1. Едната е твърде дълбоко вкоренени и силни подсъзнателни програми срещу богатството. Явно не ви достигат силите да ги изчистите самостоятелно;
 2. Другото е външно внедрена програма за бедност. Такива програми са правени активно в миналите векове и днес много потомци са ги наследили от своите прабаба и прадядовци. А има и съвременни, разбира се.

Ясно виждащ специалист най-малкото ще диагностицира точната причина за липсата на пари. Някои от тях – включително Евелина Лютова, са напълно способни да премахнат стари програми за бедност, да намерят и деактивират магически въздействия в тази посока, да подпомогнат със съвет и талисман усилията за изчистване на подсъзнателните собствени програми.

Думи и заклинания

 • Думи пароли за привличане на пари: Вземи – Пари – Сега! Комбинацията въздейства на подсъзнанието. Трябва да се повтаря многократно, ежедневно.
 • Утвърждение за пари: Парите идват при мен от разнообразни – известни и неизвестни, източници. Аз обичам парите и парите ме обичат. Аз заслужавам да съм богат. Сега аз получавам много пари. Това са примерни утвърждения. Съставете свои или изберете други от многотомните произведения по тази тема.
 • Заклинание за пари: Зова, призовавам земните и небесните духове, ангелите и архангелите, светите светли същности, неземните енергии, най-близките до Бога фини енергии! Дарете ме с пари и късмет, отведете от мен дълговете и нещастието, помогнете ми благата да се множат и плодят. Това заклинание работи най-добре, ако обещаете процент (не под 10%) от бъдещите приходи за благотворителност.

Погледнете и ТУК: Мощен ритуал за пари действа след един ден!  Магия за пари и ритуал със сол. Привличане на пари с вода.

Мантра за бързо привличане на пари

Мантри за материално благосъстояние се четат за Ганеша и Лашми. Будистите се обръщат още към Луната, Юпитер и Вселената. Имат мантри за конкретни суми и за моментално привличане. Текстовете работят най-добре на оригиналния език, затова най-добре да слушате готови записани мантри от Ютуб.

Видео: Мантра към бога на процъфтяването Ганеша.

Позитивни мисли

Тренирането за позитивизъм се бори със собственото отношение, което отблъсква парите. Свикнали сме да казваме: няма да имам, няма да ми дадат, няма да получа.

Целта на позитивните тренинги е да се изработи стил на изразяване в положителен аспект и да мислим винаги за добрите възможности, а не за лошите.

Например чакаме да ни платят, но парите се бавят. Не си позволяваме да мислим: няма да получа, няма да ми ги платят, а си казваме: парите ще дойдат, сигурен съм! Това е мислене, което премахва бариери пред паричните потоци.

Талисман за привличане на пари

Евелина Лютова прави силни талисмани за привличане на пари. Такива можем и сами да изработим от приятни за нас материали и да ги „закълнем“ да носят пари. Силата е в заклинанието, а не в материалния предмет.

Кой камък за привличане на пари да носим?

Мощни магнити за пари са нефрит с малахит, зелен гранат, родолит и галит. Богатство носят още изумруд, топаз, брилянт.

При работа с ценни книжа са уместни хризопраз и биволско око. Предпочитаните форми на минералите са пирамида, ромб и триъгълник.

Магия за привличане на пари

Магиите се правят за отнемане на пари, за налагане на бедност и касаят други хора. За нас самите правим ритуал, обред, заклинание, но не и магия. Не прибягвайте до магически ритуали, ако не сте сигурни в тяхната истинска същност.

Арабска магия за пари

Мюсюлманите използват текстове от Корана и винаги се осланят на свещените думи на пророците, когато искат нещо от Аллах. За предпочитане е думите да се казват на арабски. Ето един силен текст, който арабите четат за обогатяване:

В името на Аллах Всемилостивия. Приветствам те, Сполука! Добре си пристигнало в моя дом. Яви се като песен, о, Сполука. Роди се като ден и като слънцето в небето, о, Сполука! Излей се като дъжд, о, Сполука. Ела като сняг през зимата, о, Сполука! Донеси със себе си благоденствие, о, Сполука! Досени със себе си волята на Аллах! А моята благодарност озарява всичко наоколо.

Както виждаме, мюсюлманите не искат директно пари и винаги признават първенството на волята на Аллах.

Бяла магия за късмет

Православните християни се обръщат към Николай Чудотворец и към Свети Димитър, когато търсят висша подкрепа за благосъстояние или за решаването на конкретен въпрос. Бяла магия, в рамките на разрешеното от православния морал е, да се поднесат дарове пред иконите на светците, да се запалят свещи и да се отправи молитва за помощ за подобряване на материалното положение. В кутиите за дарения задължително се оставя лепта.

Нейрографика за пари

Нейрографиката е специално направление в арт терапиите за отработване и изчистване на вредни подсъзнателни програми. Използва се интуитивното рисуване върху бял лист. Чрез рисунки се отработва проблемът на неговите съставни части. Ако ви интересува нейрографика, запознайте се с нея чрез следващото видео.

Още по темата ТУК: Как се прави нейрографика. Книга, правила и алгоритми. Мнения.

Вълшебен код за спешно получаване на пари

Грабовой има няколко кода за спешно привличане на пари и благоденствие. Единият е 71427321893, той касае общото финансово положение. Другият е 4528854698452548, той има капацитетът да активира инкасирането на немислимо големи суми пари. Как се работи с кодовете на Грабовой сме обяснили подробно в отделна статия.

Вижте и ТОВА: Числата на Грабовой за пари, за любов, за здраве и др.  Книга, мнения.

Фън шуй ритуали за привличане на пари

Фън шуй работи чрез подреждане на средата, така че тя да не пречи на паричните потоци. Също така се ползват предмети, магнити за пари.

Китайската система провежда и ритуали, които са слабо известни. За привличане на материално изобилие се предлага уважително отношение към парите и много, ама наистина много броене на пари. Ако имате само две банкноти, ще ги въртите стотици пъти в ръцете си, сякаш са 10000 банкноти, а не само две. Броенето на пари е силна техника и в други системи.

Как помага ясновидката Лютова?

Евелина Лютова помага поетапно. Първоначално диагностицира състоянието на клиента – дали е беден, дали има лош късмет и не му се случват нещата, дали му е пресечена инициативността… Има стотици причини, чийто краен резултат е бедност.

На втори етап Евелина диагностицира за стари програми за бедност и за наличието на магии от недоброжелатели за липсата на пари и за неуспех. При откриване на такива, тя ги премахва и изчиства.

На следващ етап Лютова поставя защита върху човека, така че да не стане повторна жертва на недоброжелатели и вмешателство. Практиката сочи, че ако веднъж е открита магия, същият човек отново и отново ще бъде жертва и цел на магии.

След защитаването на човека и изолирането му от злото Евелина пристъпва към ритуали за привличане на пари към живота и съдбата на дадения клиент. При нужда му дава талисман или амулет за продължително въздействие.

Благодарение на амулета за ПАРИ от Евина спечелих!

Казвам се Христина, от София съм. На 47 години съм и в живота си не намирах радост и спокойствие. Потърсих помощ в интернет. Прочетох много, но това, което ми привлече вниманието, бе една промоция от Евина за безплатен отговор на един въпрос. Написах си въпроса и зачаках с нетърпение. Евина ми отговори не след една, а след две седмици с извинение, че е имала много писма в пощата си.

Христина от София

Христина от София

Отговорът беше  точен, ясен и конкретен. Всичко, което бе написано от Евина, бе абсолютната истина. Пожелах продължение на разговора по телефона. Това стана след няколко дни. Разговаряхме близо час. Тя ми поиска данните и започна да говори, без да спира. Имах предварително записани много въпроси на един лист хартия, ако случайно ги забравех, но не успях да ги задам, защото все едно тя четеше въпросите и отговаряше точно на тях.

Останах очарована от тази жена, която със своята добронамереност и загриженост ми обясни колко ми е сложно положението и се налага бърза реакция.  Остави ме да мисля, въпреки че аз бях съгласна още веднага да започна.  По време на разговора тя ми предложи на половин цена един уникален електронен амулет за ПАРИ.  Изпълних инструкцията за ползване на този амулет и  колкото и да не вярвах, при мен дойдоха доста пари.

Евина ми каза, че съм щастливка за това, че бързо са ми  дошли парите, защото има хора, при които идват, но по-бавничко.  Честно казано наистина не вярвах, но чудесата съществуват и аз съм убедена, че Евина знае как да ги направи.

Христина от София

Вижте разговор на Евина и нейна клиентка спечелила от тото благодарение на амулета за ПАРИ:

Първоначално публикувано на:01.08.2023 @ 11:24

4 коментара по “Привличане на пари | 10+ идеи

 1. Какво да направя за по голяма заплата, амулет или ритуал, моля за насоки!

 2. Еви, благодаря ти огромно благодаря за помощта ти, проблемът ми се оправи!

 3. Здравейте имам имот подарък от майка,който искам да продам,защото се омъжи в друг град. Предложих го на съседи до имота защото мисля,че така е редно, но те ми предлагат подигравателно сума,а имота се намира в старинния квартал и има голяма стойност.Въпроса ми е ще мога ли да го продам на подобаваща цена.Колко струва амулета за пари и как мога да си го поръчам.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.