Любовна магия от майката на бившият ми партньора ми блокира моя живот. Сега открих ЛЮБОВТА си, благодарение на Евелина Лютова

Може би много жени са преживели нещастна любов като мен или са нямали подходящ партньор.

И точно за тях искам  да разкажа как реших своя проблем.

Нескромно ще прозвучи, но аз съм красива, висока, интелигентна и финансово обезпечена жена. На 34 г. все още не можех да се похваля със семейство. Мъжете бягаха като дявол от тамян. След третата среща нито един не се връщаше  при мен. Ходих на психолог, за да видя къде се корени проблемът. Нямаше проблем според съвременната наука.

Моята майка бе посетила преди 3 г. Евелина Лютова. Ходила при нея за проблемите си с болките в коленете и гърба. Докато правили процедурите, двете жени говорили за мен. Мама й се оплакала, че не мога да си намеря подходящ партньор и се притеснявала, че не мога да се оженя.

Евелина Лютова погледнала моята снимка и казала, че  съм имала заключен късмет за любовта и заключено венчило. Тази магия е била направена от майката на бившият ми партньор. Без да зная аз самата, моята майка решила и направила заедно с Евелина някакъв ритуал за отключване на късмета ми , любовта и венчилото.

След няколко седмици, както казала Евелина Лютова, ще се появи  моята сродна душа. Описала го в детайли.  Малко преди да изтече срокът, аз срещнах наистина този човек, с когото вече сме заедно 2 години и няколко месеца.

Чувствам се щастлива и доволна, че  намерих щастието си.  Моята майка ми разказа за Евелина Лютова  и за ритуала, който са направили двете за мен. Аз поисках да се видя лично с нея.

Срещнахме се и изразих своята благодарност с един скъп подарък и една сума пари. Самата тя каза, че не е необходимо, защото мама е платила преди години за този ритуал.

Аз обаче настоях и й казах да го приеме за мое здраве. Евелина много хареса подаръка и го сложи на видно място у дома си, а парите ги прие като дарение за нейната идея да построи ЦЕНТЪР ЗА ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ.

Благодаря мила Евелина за това, че благодарение на Вашата работа аз вече съм със сродната си душа и сме много щастливи!

Аз Евелена Лютова,  чистосърдечно споделям с всички вас, че мога да  ОТВАРЯМ ПОРТАЛА НА ДОБРОТО дори на хора, които са на хиляди километри от мен.

След малко  независимо, че е късно вечер (понякога приятелите ми се сърдят, че не съм с тях на общите събирания) ще правя Божествен ритуал с една дама, който написа  това (погледнете снимката с текста) мило писмо написано от нея на петия ден от нашата съвместна работа. Снимах писмото и си позволявам да го пусна тук защото е интересно и вие да го видите. То не е подправено или коригирано, а написано от сърце . Снимано е  от моя мейл и искам да го погледнете. Тя е написала това на мен, а не на вас. То е толкова искрено и красиво, че реших да го видите и вие. Щастие е за мен да помагам на хората , независимо ,че са пръснати по Света. Всеки заслужава щастие и аз мога да помогна.

Много от вас вероятно вече са  чели други статии и писма на мои клиенти или пък са гледали видео клипчета с техни свидетелства за нашата съвместна работа. Това е практика при мен. Когато някой иска да работи с мен , първо препоръчвам да погледна в дълбочина какво е неговото положение   от енергийна гледна точка. Тази консултация се нарича ясновидство. По време на тази консултация разчитам или виждам всички проблеми докарали нещастието на хората, които са се обърнали към мен.

Ето част от писмото до мен:

mini minion

10.02.2019 г., 5:12 ч.

Днес е 09.02.2019 година. Този ден е петият ден откакто за първи път се свързах с благословената жена Евелина. Комуникацията помежду ни е ежедневнаМного е приятна комуникацията ми с Еви и тя ми помага дори и от разстояние. …Гледах Амулета за късмет и танцувах моя чудесен танц на Амулета за Парите. После си изгледах видеата от ….

 Аз искам от Вселената да ми покаже верния път, или искам да ми покаже правилното решение ако има някакъв проблем. Доволна съм много от себе си, вече започвам да предчувствам неща около хората, които  до сега за мен бяха нещо ново. Аз съм щастлив човек, защото откакто имам контакт за магичната Еви започва моето предчувствие да работи и то изведнъж и неочаквано за мен. Аз съм много радостна от това събитие, защото така мога да откривам проблемите на хората около мен и да ги посъветвам при проблем. Днес писах с майка . Тя е  омъжена за италианец от КалабрияИталия. Много мил и добър човечец изстрадал е много в тоя живот. И взех решение да му помогна с каквото мога…. Взех кредит и купих къщата от бившата му жена, която го беше изхвърлила независимо, че той я е построил със собствените си пари и ръцеАз съм дала на мамаВинченцо и пред Бога обещание, че те ще живеят в тази къща която откупих до тяхната смърт. Винченцо се е разплакал пред нотариуса когато са подписали документите за покупкопродажбата, от радост че найнакрая след 18 вече може би 19 години той за пръв път ще влезне и дори ще живее в собствения си дом. Аз съм щастлива че успях да изпълня мечтата на втория ми баща. Благодаря на Бога, че ме дари с този дар, да изпълня една дългогодишно жадувана мечта на моя втори баща Винченцо. Вярно сега 7 години ще го изплащам този кредит, но аз знам, че щом Бог е с мен ще успея. Благодаря на Бога ,че срещнах Еви и тя ми помага да стана пощастлива. Тя го прави с голяма вещина и лекота и аз съм изпълнена с голяма благодарност към нея и нейните умения!

Благодаря ти Еви!

Ако вие искате да станете по-успешни и щастливи можете да пишете на мейла като опишете много накратко и на кирилица вашия случай. Друг вариант да се свържете с мен е като оставите коментар под тази статия. Отговарям на всеки един от вас лично.

2 коментара по “Любовна магия от майката на бившият ми партньора ми блокира моя живот. Сега открих ЛЮБОВТА си, благодарение на Евелина Лютова

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.