Магия за връщане на неверен съпруг у дома

Можете да поръчате изпробвана магия за връщане на неверен съпруг у дома при семейството си.

Ако вие сте склонна да простите многократните изневери на вашия съпруг и желаете детето ви да живее с любящ и внимателен баща можете да поръчате тази невероятно силна бяла магия завръщане на мъжът в семейството.

Тя осигурява неговото връщане, внимание и любов. Важното е само да пожелаете тази магия, която ви уверявам е наистина добра, бяла и не наврежда на никого.

Тя осигурява вашето спокойно бъдеще. Необходимо е са изпълнявате точно инструкциите, които ще ви изпратя. Първата работа е от моя страна като експерт окултист.

Правя силен ритуал. Работя по данните на двамата съпрузи. Необходимо е да изпратите на мейла, който ще намерите по-долу необходими за ритуала данни- правилни три имена, дата, месец и година на раждане и ваши актуални снимки сега и една такава от сватбата ви.

Напишете писмо свободен текст с вашето желание, данни и снимки и го изпратете на имейл адрес: info@dalgoletie.com
Услугата не е безплатна.

8 коментара по “Магия за връщане на неверен съпруг у дома

 1. Мнго сте добра само като ви гледам сам спокоен но искам да се видим на лично когато сте в кюстенил ми пижете обичани мнго госпот да те благслови
  ❤❤❤

 2. Искам да попитам за сина си на какво се дължи да не му върви в живота, нито в любовта, нито с парите, нито в отношението с хората!

  • Услугата, която желаете се нарича ясновидство, скъпа Валентина. Можете да дойдете лично или да говорим по телефона. По време на този разговор ще ми кажете необходимите данни , на чиято база ще видя какво е оположението със синът ви.

 3. Добър вечер.Искам да попитам за съвместимост с един човек.Много любов и ежедневни скандали и „раздвли“.Благодаря.

  • Съвместимостта между двама души е от изключително значение. Ако я няма, разбера се че ще има разногласия. Ако я има обаче и въпреки това скоро са започнали скандалите е възможно да се погледне дали има негативно чуждо влияние. Моля обадете се по телефона и ще ви дам съвет.

 4. Няма безплатни услуги но може ли на имейла да ми пишите долу горе колко ще ми струва услугата за връщане на съпруг.Благодаря Ви предварително.

  • Таксите са различни. Обадете се на телефона, който е с нормална такса. Ще ви стура само няколко стотинки според тарифният ви план.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.