Поведение на мъжа при изневяра. Езикът на тялото. Сигурни признаци!

Как да хвана мъжа си в изневяра? Поведение, езикът на тялото. Сигурен признак за изневяра. Мъжът след изневяра, реакция. Съновник. Какво да правим? Помощ от детектив или ясновидец? Филми и истински истории. Цитати

Разбирането за изневяра е индивидуално и дълбоко интимно. Влагаме в понятието строго лични представи, които се управляват от възпитанието, изповядваната религия, жизнения опит и индивидуалния характер. За някои измяната е физически акт. Предимно жените реагират на ниво чувства. Ментално ориентираните се концентрират върху предпоставките, дори да няма фактическа изневяра.

Женската невярност обикновено е бягство от семейни отношения, които не я устройват. При мъжа е по-сложно. Психолозите назовават цял букет от провокатори.

Провокатори за изневяра при мъжа
проблем / причинапроцентен дял
влюбване6 – 7 %
занижена самооценка10 %
случайност14 %
временно отсъствие9 %
алкохол, опиати17 %
конфликт, перманентно неразбирателство13 %
личностни проблеми~~~~

100% има външни признаци за охладняване, отдалечаване и изневяра. За жалост те не са категорични и надеждни. Например ярък белег е отказът от интимност в семейството. Само че на секса пречат десетки физически болести, стрес, психическа затормозеност. За да се докаже изневяра, трябва повече от наблюдение. Външните признаци служат за лична ориентация.

Поведение на мъжа при изневяра

Мъдрата жена няма нужда от доказателства за изневяра. Тя интуитивно усеща причината за чуждата миризма и задържането на работа. Тя вижда промяна в погледа и в реакциите. Но малко жени могат да са мъдри, когато са засегнати. Затова да видим обективните неща.

 • Разсеяност и забравяне. Пропускането на значими дати е предупредителен звънец. Задълбочава се със забравянето на отговорности и задължения. Мъжът е продължително разконцентриран, когато мислите му са на друго място;
 • Умора и отпуснатост. Липсва му енергия и желание за интимност, общуване със съпругата и общите им приятели. Обяснява това с умора и претоварване, а всъщност иска да се затвори в преживяванията си;
 • Нежелание за интимна близост. Наричат го първи признак за изневяра, но всъщност се вижда в напреднал етап. В началото мъжът се пази и внимава да не промени нещо, за да не се издаде. Но му липсва ентусиазъм, което го издава. На страстта не може да се заповядва;
 • Странно поведение. Поведенческа промяна, каквато и да било. Конкретната форма зависи от характера на мъжа. Едни стават агресивни, други – отстранени, трети – внимателни. Някои защитно нападат, други поемат вината за всичко върху себе си;
 • Грижовност и внимание. Старият виц, че мъжът заглажда изневярата с цветя не е измислен, а идва от практиката. Някои мъже се стараят повече, когато се чувстват виновни и когато прикриват похожденията си;
 • Женска миризма. Човек лесно поема миризми от околния свят, случва се да са женски. Но ако е системно и парфюмът се повтаря, очевидно причината е друга. Още по-ясен белег е влизането му в банята от вратата;
 • Рязка промяна на външен вид. Преди той е ходил на работа с тениска, а сега слага нова риза и си прави косата. Тръгва на фитнес, на басейн. Или тича сутрин. Сменя парфюма, купува по-скъпи цигари;
 • Неконтролируема ревност. Нелогично, но само на пръв поглед. Когато човек прави нещо, подозира и другите в него. Всеки съди по себе си.

Езикът на тялото при изневяра

Изражението на изневеряващия мъж често е неадекватно спрямо текущата ситуация. Например се усмихва, когато няма нещо смешно. Или е отнесен, когато се очаква да вземе решение. Физиономията издава, че мислите и интересът му са другаде.

iznevyara-01

5 признака на лицето, които издават лъжа

Промененото отношение се издава от неадекватни жестове спрямо съпругата. Някои стават небрежни, а други се държат приятелски. Той я потупва по гърба и я целува по бузата, сякаш е стар приятел, а не интимен партньор.

Небрежното отношение ще сравним с изпращането на дълго, искрено и топло писмо, на което получаваме лаконичен отговор „ОК“. Съпругата е внимателна и нежна, но насреща няма романтика.

Как да хвана мъжа си в изневяра?

Има формални и неформални начини. С доказателство като за пред съд или за собствено убеждаване. Първо за неформалните.

 • Бърза проверка: вземете в ръка телефона му и наблюдавайте реакцията. Ако той е спокоен или не реагира, добре. В противен случай ще прояви нервност и ще побърза да прибере апарата си.
 • По-задълбочена проверка: шеговито го обвинете в изневяра и наблюдавайте реакцията. Например го питайте защо има женски косми по ризата. Ако очите му бягат, той се вълнува и говори безсмислици, продължете с проверките.

Един експеримент

Той не претендира за хитроумност, дори е абсолютно „дърварски“. Но оказва необходимия психологически натиск върху мъжа. Когато се прибере от работа, поискайте да ви даде слиповете си. По-рано сте чули, че накиснати, гащите на изневеряващите мъже до сутринта порозовяват. През нощта станете и пуснете във водата малко калиев перманганат. Сутринта съпругът ще види розовата вода и ще реагира. Ако се засмее и пошегува, добре. Иначе очаквайте оправдания, лъжи, нападане.

Помощ от детектив

Частните детективи се занимават основно с доказване на съпружеска изневяра. Тази дейност се е установила исторически и не губи актуалност. Документиране на изневяра обаче не подхожда на всеки. Не заради паричната цена, а заради моралните и практически последствия.

При доказване на изневяра „поръчителят“ на разследването се чувства длъжен да продължи, да използва предоставената му информация. Това е логичното следствие – да се пристъпи към развод, вместо поправяне на отношенията.

При доказана изневяра сдобряването е по-трудно. Измамената съпруга е затруднена да спасява брака си, дори и да желае. Получената конкретика – снимки и факти, са болезнени и унизителни. Те създават непродуктивна отправна точка.

При доказване на невинност, „поръчителят“ влиза в позицията на предател. Той е предал доверието в семейството, нарушил е клетвите за взаимна поддръжка и честност.

В тайното разследване на човек винаги има нещо нередно и неморално, дори и да е оправдано.

Няколко детективски агенции, към които може да се обърнем за доказване на предположенията.

 • Инкогнито – 23 години опит и над 1200 разрешени случаи. Централата е в София, но оказва услуги в 23 града и в чужбина. Частен детектив се заявява чрез тел. 0896144424;
 • Фокс – 24 години опит в дискретните разследвания. Офисите са в столицата, Варна, Пловдив, Бургас и Пазарджик, но услугата се предоставя на цялата територия на страната. Връзка 0888400413;
 • НАС-Груп – основател на Детективската колегия в България. Прилага гъвкави методи за наблюдение, бърз достъп до всякакви регистри и архиви, необходимата материална база за разрешаване на всякакви случаи. Реагират при обаждане на тел. 0889917267;
 • Стар провежда разрешени от закона разследвания, наблюдение на лица, издирване на факти, вкл. на биологични родители и др. Работи в столицата и 8 областни града. Безплатно консултира на тел. 0885350440.
Къде се прави детектор на лъжата?

Правилното му наименование е полиграф. В частните разследвания се използва при липса на доверие. Нужно е съгласие на изследвания да се подложи, ако иска да покаже своята чистота. Дори и със съгласие, не се изследват непълнолетни лица.

Полиграфът отчита изменения във физиологични показатели, над които съзнанието няма контрол. Днешните уреди са достоверни до 98%. Останалите проценти се допълват от опитните специалисти, които правилно анализират резултатите и пресичат опити за манипулация.

Изследване с детектор се извършва от т.нар. полиграфски бюра. Те не са редки, както би предположил някой. Има и утвърдени имена като бюро Рефлекс в София, Веритас Плюс ООД,  Център за психофизиологични изследвания в Пловдив и др. Цената на едно изследване е между и 100 и 150 лв.

Помощ от ясновидец

За истинските ясновидци установяването на изневярата не представлява затруднение. Интимната връзка е фактическа, материална връзка, която оставя дълбока следи в енергийната матрица.

iznevyara-02

Свързването между хората е добре видимо

Ясно виждащите описват „другата“ и предоставят подробности, сякаш работи частен детектив. Има случаи на предоставяне на адреси, имена или помощна информация за работно място, професия и прочее.

Да се доверя ли? Можем да се доверим на информация от ясновидец относно изневяра, ако се доверяваме на самия ясновидец. Пишем това, защото в сферата има немалко самозванци и реално мошеници, които предоставят лъжливи услуги за пари.

А да проверя ли при ясновидец? Определено доказването чрез ясновидец не носи тежки морални и материални последствия, както използването на детектив. Не остават материални следи, които да водят до направената поръчка за частно разследване.

Сигурен признак за изневяра (Топ 10 признаци)

 1. Държи телефона си в ръка, не позволява на други да отговарят. Говори насаме. Държи го на вибрация. Понякога не отговаря на позвънявания;
 2. Бързо изключва компютъра или превключва страницата при приближаване на друг човек. Нервничи, когато му гледат през рамото;
 3. Работи активно, закъснява след работа, ходи на събрания, на фирмени събития, в командировка;
 4. Намира си хоби, което упражнява извън дома и сам. Например риболов;
 5. Често мие автомобила, редовно го кара за почистване на салона;
 6. Сядате в колата и установявате, че регулировката на седалката до шофьора е променена;
 7. Дразни се, когато му задават конкретни въпроси относно пребиваването му извън дома;
 8. Избягва физически контакт, случайни докосвания;
 9. Появява се инфекция от предаваните по половия път;
 10. Появяват се белези по тялото – драскотини, зачервявания, ухапвания, чувствителни области.
Доказателства за изневяра
 • Проверка на джобовете. Мъжете забравят касови бележки, квитанции и други улики;
 • Проверка на автомобила. Проверява се за подозрителни вещи, забравени предмети (специално се оглежда под седалките), за задържали се по тапицерията косми;
 • Проверка на електронните устройства – телефон, компютър, поща, профили в мрежата.

Радикални методи

 • Проверка на лоялността. Съпругата отива при родителите си и внезапно се връща;
 • Проследяващо устройство. В автомобила се слага неголям джипиес – евтино устройство, което показва придвижването на МПС в града. Търси се повторяемост – кафенета, ресторанти или други точки, на които съпругът перманентно се връща;
 • Търсене на свидетелства. Общуване с общи приятели, познати, колеги. Възможно е човекът да даде информация, за чийто смисъл не подозира;
 • Частен детектив. Най-скъпият подход, но и почти на 100% успешен. За детективът залавянето на любовници е като детска игра.

Съновник изневяра. Някои знаци

Сънуването на изневяра не е добър знак. Той показва вътрешно напрежение, подозрителност, неспокойствие. Не означава действително изневяра.

А ето какво се сънува със значение „изневяра“:

 • Поява на трети човек в конфигурацията на съня, който изглежда излишен, но стои и присъства, без да се отдалечава;
 • Участие във филм, постановка. Показва, че партньорът играе двойна игра, играе роля, не е искрен;
 • Змия. Издава недоброжелатели, коварство, измяна, предателство, завист. Много лош знак е, когато змията нападне неочаквано. Това значи, че любовницата е от най-близкия кръг приятели и родственици. Колкото по-голяма е змията, толкова по-опасна е съперницата;
 • Целувка. Говори за предстоящо скарване, раздяла, неприятности. Показва поява на друга жена;
 • Вино. Ако съпругът пие вино, значи някой планира да го съблазни;
 • Ходене без обувки. Босите крака са предвестник на изневяра както за мъжа, така и за жената. Подобен знак е да се носят неподходящи по размер обувки, прекалено износени или само една обувка.

Мъжът след изневяра. Какво да го правим?

Изневярата е удар в гърба и не се преживява лесно. Тя е излъгани чувства и излъгано доверие. Някои жени преглъщат физическата случка, но не си връщат доверието.

iznevyara-03

Психолозите най-много се занимават с този проблем – как да се преживее изневяра и струва ли си да се преживее

Има сентенция, че който е изневерил веднъж, ще го стори пак.. Поучава, че прошката е безсмислена. А дали?

Психолозите не дават конкретен отговор, защото няма и най-малка прилика между случаите. Принципно е възможен семеен живот след изневярата, обаче трябват компромиси, широка душевна кройка и разбиране.

Най-трудното е да се изясним пред себе си. Няма смисъл да се изясняваме със съпруга, ако не сме наясно какво точно искаме да постигнем. Излъганата жена да седне и да реши: иска си брака (ще го оздравява и спасява), иска си достойнството (ще изгони мъжа), иска да приключи и да създаде нови, искрени отношения (развод). Докато жената не разбере истинските си мотиви, няма смисъл да действа – има риск да сгреши и да навреди на своите истински цели.

Как да се държим след изневяра?

Докато жената обмисля позицията си, да запази спокойствие и мълчание. Под „мълчание“ се има предвид не само разговор със съпруга, но и споделяне с приятелки, родители.

Трудно е да се мине през проблема без съмишленици и душеприказчици, но е наложително, в случай на решение за запазване на брака. Свидетелите и информираните са постоянен риск за разкриване на ситуацията, след като е преодоляна, както и риск от неприятни напомняния и натяквания.

Нататък има два пътя.

 1. Първи, съпругата решава да прекъсне отношения. Психолозите препоръчват да се започне с искрен разговор със съпруга. Да му се каже, че неговото поведение е известно, че то е променило отношенията и че съпругата вижда изход единствено в раздяла / развод.
 2. Втори, съпругата решава да запази брака си. Вариантите отново са два – откровен разговор, разкриване на позициите, разкриване на намеренията и общо решение за бъдещето.

Другият вариант е съпругата да запази за себе си наученото и да не дава вид, че знае. Това ще й запази статуквото, ако държи на него, или ще й даде време да опита да поправи отношенията с мъжа си.

Да простим ли изневяра? Как?

Непременно! И да останем със съпруга, и да се разделим, задължително е да простим. Заради себе си, обясняват психолозите. Непростилата жена не е способна да продължи напред и да живее пълноценно. Тя остава в енергията на претърпелия крах брак и тя ще бележи всичко, с което се заеме.

Въпросът как да се прости е по-сложната част от задачата. За това помагат психолози, терапевти, хипнотерапевти и специалисти от други области. Някои прибягват към езотерици, окултисти, ясновидци, които помагат с ясното си виждане за същината на ситуацията. За някои единственото решение е да отмъстят – тогава везните се изравняват, сметките са платени и може да се продължи.

Отмъщение за изневяра

Изневяра като отмъщение за изневяра в сюблимния момент изглежда примамливо решение. За кратко успокоява, сякаш връща равновесието, но е привидно. В дългосрочна перспектива се усеща, че отмъщението е било нездрава реакция на причинената болка.

Отмъщението не възстановява отношенията. Напротив, задълбочава. Съпругата се превръща от жертва в съ-виновник. В ситуацията се намесват вина и съжаление. Социални работници и психолози обобщават, че отмъщението по-често води до ниска самооценка, по-силно усещане за загуба и поражда още по-голяма болка.

Връщане на мъжа в правия път чрез магия

Жените, които умеят да се овладеят, имат всички възможности за реакция. Ако не покажат, че са разкрили изневярата, и запазят нормално отношение, впоследствие избират от пълния набор потенциали.

Екзотичен за някои, но напълно реален подход е магическият. Това е енергийна работа на тънък план, при която се „наместват“ отношенията и връзките и се прекъсват зависимостите. Особено ценна е намесата от специалист, когато мъжът е целенасочено привлечен и се задържа от съперницата. Това важи за мъже, които са се поддали един път, а после не  успяват да се „откачат“ поради ред причини в материален план и поради енергийна зависимост – на тънък план.

Друг казус, при който е препоръчително деликатното действане, е запазване на бащата на децата.

В тези случаи и при други ситуации ефективно помага ясновидката Евелина Лютова. Тя има разностранен и дългогодишен опит в спасяването на партньори след изневяра. Евелина разкрива истинската ситуация и потиснатите чувства, оценява възможностите и помага на жената да избере път и подход. На фино ниво премахва зависимости и дълбоки причини за изневярата. Помага на мъжа да се завърне в дома и да се освободи от причините, които са породили действията му.

Поведение на жената при изневяра

От гледна точка на съпругата изневярата е грубо погазване на женската й същност. Тя престава да се чувства жена, съмнява се в своята привлекателност, съмнява се в себе си. Някои жени си отричат правото да бъдат обичани и ценени. Следва ниска самооценка и сериозни личностна травма.

iznevyara-04

Някои съпруги не се оправят до живот или докато пак почувстват мъжка любов

Описаното състояние обяснява защо малко жени успяват да съхранят спокойствие и самообладание и да действат разумно и обмислено. А спокойствието е нужно, за да се намери правилното действие в конкретния случай. Всеки случай е индивидуален и не трябва да се дават общи съвети като: Щом е изневерил веднъж, ще изневери пак.

Ключов момент в решението е как съпругът се отнася към съпругата. Ако в двойката няма никакво взаимно разбиране, уважение и добронамереност, самият факт на изневярата е второстепенен по значимост.

Цитати за изневярата
 • Марта Кетро: На него му е по-кофти. Аз загубих лъжовен любовник, той – любяща жена.
 • Константин Мелихан: В изневярата жената търси по-добро, а мъжът – по-ново.
 • Бърнард Шоу: Жената веднага разбира с коя искаме да я сменим. Понякога преди нас.
 • Joan of Arcadia: Мъжете изневеряват, когато се чувстват ненужни, жените – когато не са обичани.
 • Ана Ахматова: Изневяра се прощава, огорчението – не!

Ясновидката: Истински истории за изневяра

Практиката на Евелина Лютова показва, че след изневяра жените искат възстановяване на статуквото. Може би искат отмъщение и след това – да се оправят нещата. Дори да са ядосани на невярната половинка, те не са готови да се разделят с него, да го пуснат.

Евелина има способи, с които да помогне на такива клиенти. Тя прави ритуали за връщане на мъжа в семейството, за заздравяване на любовта, за събиране на разделени, за защита на събраната двойка и други. Арсеналът й от средства е много богат. Ясновидката е в състояние да помогне и за окончателна раздяла, но почти не се е случвало някой да поиска такава помощ.

Ритуали за връщане на любимия

Обредното събиране на двойката или семейството е ярка и силна практика, която възстановява прекъснатите енергийни връзки между основните партньори и прекъсва алтернативните връзки, пуснати към трети човек. Особено добре работи за двойки, които са обвързани с деца. На фино ниво се премахва вторичното обвързване и се поставя защита над семейството, за да не бъде атакувано.

Събиране на разделени двойки

Обредите за събиране имат за цел да отстранят пречките и причините за раздялата. Обикновено мъжът има съвсем малка вина. Типичната мъжка слабост е използвана и подсилена, за да се отдалечи от семейството и да забрави дадените клетви и поетата отговорност.

При влизане в алтернативна връзка повечето мъже се отделят от чувствата си, не усещат нищо – ситуация, която хубаво е пресъздадена в приказката за Снежната кралица. Самата приказка пресъздава усилията на любящата жена да отстои своя мъж и своите чувства, да ги защити от недоброжелатели, от други жени, които искат да я ограбят.

Видове изневяра. Какво е изневяра?

Прието е да се говори за изневяра при реализиран физически интимен акт с друг човек, в разглеждания от нас случай – жена. Само физическият контакт е доказуем, само той се приема като доказателство в съда при граждански дела за развод, попечителство и делба на имущество.

Специалистите говорят за няколко вида изневяра, в които няма осъществен сексуален акт.

Видове изневяра, която не е физическа
 • Емоционална изневяра. Влюбването е изневяра, макар и трудно доказуема. За някои съпруги това е по-тежка изневяра от физическата. Мнозина предпочитат секс без чувства, отколкото чувства без секс. Във всеки случай възникването на емоционална привързаност има достатъчно белези на изневяра и се окачествява като такава;
 • Виртуална изневяра. Днес без никакво колебание се оценява като изневяра виртуалното сексуално общуване и т. нар. секстинг. Секстинг е обмяна на снимки и сексуални реплики, които карат отсрещния да желае и фантазира за сексуален контакт. Това е изневяра, равноправна на физическата;
 • Целувката изневяра ли е? Изневярата е нарушаване на верността към партньора/ съпруга. Интимната целувка се вписва в това определение. Не само целувката по устата е изневяра. Изневяра е всяка целувка (по шията, в ухото), която е направена със страст и извиква еротично чувство;
 • Кога говорим за фатална изневяра? Фаталността (необратимост, невъзможност да се поправи) е изцяло лична трактовка на преживените събития. За някои един механичен акт непоправимо разваля отношенията, за други има връщане и след раждането на извънбрачно дете.
Как да ползваме изневярата за по-добри отношения?

Такъв въпрос задават жените, докато мъжете го знаят интуитивно. Мъжът от скука или за разнообразие изневерява, а след това с обновени и освежени сетива се връща в семейството и е по-щастлив отпреди. Пробвайки „навън“, той оценява притежаваното „вътре“ в семейството си.iznevyara-05

iznevyara-06

Популярна шега за женското и мъжкото възприятие на раздялата

Ако и жената съумее да погледне през тази призма, има шанс да поправи партньорската си връзка, да я подобри и развие и да я спаси от недостатъци, които по-рано са я разстройвали.

Как да се предпазим в бъдеще?

Психотерапевтите са написали цели книги по този въпрос. Синтезирано ще ги съберем в 5 правила:

 1. Не мисли, че няма да ти се случи. Внимавай и не се отпускай в отношенията;
 2. Периодично ревизирай поведението си и възстановявай онази близост и разбиране, която си имала в началото;
 3. Постави граници на позволеното – кажи му докъде е приемливо (примерно флирт) и какво за теб е неприемливо;
 4. Помни за важността на секса. При продължителна връзка чувствеността в отношенията и поддържането на сексуалния живот изискват насочени усилия;
 5. Всеки миг му показвай, че той е нужен и значим за теб.

Причини женените да изневеряват. Психология

Психолозите посочват 6 „системни“ причини от базовата операционна система на мъжа.

 1. Генетична неспособност на млад здрав мъж да не реагира на еротични сигнали от привлекателна жена;
 2. Мъжът контактува с чужди жени през деня и надвечер, когато се изработва много тестостерон, а все още не е настъпила умора. Вечер той се прибира вкъщи изтощен;
 3. Липса на знания и разбиране докъде води изневярата и как ще промени реално жизнената му база;
 4. Липса на общи теми със съпругата, когато нямат допирни точки в трудовата и обществената си дейност;
 5. Наличие на свободни пари, за които жената не знае;
 6. Разбирането, че други жени са морално готови на сексуални отношения с женени мъже.
Черна магия за семейството

Най-тежката магия се цели в едно – в живота. Прави го като отнема здравето, отнема работоспособността и способността за продължаване на рода. Ето защо сред видовете черна магия често се използват такива за безбрачие, за раздяла, за безплодие.

Изневярата може да е следствие от магическо въздействие с цел вреда. Понякога магията е прицелена към конкретната двойка, понякога е продължаваща магия от предно поколение. Ако имате съмнение за подобно вмешателство, направете диагностика при ясновидец.

Бракът след изневярата. Какво следва?

Изневярата не е повод за разваляне на семейството – така мислят мнозина, които имат материална изгода от съвместния живот. Но въпросът е дали е възможен реален брак след изневярата, разбираме добри отношения, доверие, топли чувства? Психолозите са категорични, че това изисква много работа, много упорство и някаква доза късмет.

Филми за изневяра

В тази сфера са създадени шедьоври, които ни карат да се замислим. Стотици ленти проследяват този тип човешки отношения. Най-новите са Deep Water Австралия, 2022 г, L’ultimo paradiso, Италия 2022 г., Suzanna Andler, Франция 2021 г.

Над всички бихме поставили запомнящата се драма „Фатално привличане“ с Майкъл Дъглас и Глен Клоуз – филм, който прекрасно представя последствията от изневярата и ни кара да мислим не са удоволствието, а за цената.

Книги за изневяра

Класическото произведение е „Ана Каренина“. Писателят Лев Толстой проследява съдбата на омъжена жена, която страстно обиква млад граф. Романът разказва за борбата на Ана със себе си, с обществото и обстоятелствата.

Още информация и източници на английски: Езикът на тялото при изневяра; * Поведение на мъжа след изневяра; * Сигурни признаци за изневяра.

Изпробвана магия!

Можете да поръчате изпробвана магия за връщане на неверен съпруг у дома при семейството си.

Магия за връщане на неверен съпруг

Как се прави магия за връщане на неверен съпруг

Ако вие сте склонна да простите многократните изневери на вашия съпруг и желаете детето ви да живее с любящ и внимателен баща можете да поръчате тази невероятно силна бяла магия завръщане на мъжът в семейството. Тя осигурява неговото връщане, внимание и любов. Важното е само да пожелаете тази магия, която ви уверявам е наистина добра, бяла и не наврежда на никого.

Тя осигурява вашето спокойно бъдеще. Необходимо е са изпълнявате точно инструкциите, които ще ви изпратя. Първата работа е от моя страна като експерт окултист. Правя силен ритуал. Работя по данните на двамата съпрузи. Необходимо е да изпратите на мейла, който ще намерите по-долу необходими за ритуала данни- правилни три имена, дата, месец и година на раждане и ваши актуални снимки сега и една такава от сватбата ви.

Напишете писмо свободен текст с вашето желание, данни и снимки и го изпратете на имейл адрес: info@dalgoletie.com. Услугата не е безплатна.

Вижте и ТОВА:

Първоначално публикувано на:18.02.2023 @ 16:17

12 коментара по “Поведение на мъжа при изневяра. Езикът на тялото. Сигурни признаци!

 1. При мен съпругата изневери, може ли да ми помогнете. Искам да се прибере вкъщи. Една позната ми каза за вас, че само вие ще ми я върнете.

 2. Свързахме се с Евелина по скайп и говорихме дълго, отдели ми време. Много ми помогна да се разбера със себе си. После прекъсна с каквото го държеше там Любовницата му и всичко приключи.

  • Ако желаете услуга от мен е необходимо да ме потърсите лично. Позвънете ми на телефона от 14 до 20 ч за да споделите болката си: 0896 81 55 52

 3. Мнго сте добра само като ви гледам сам спокоен но искам да се видим на лично когато сте в кюстенил ми пижете обичани мнго госпот да те благслови
  ❤❤❤

 4. Искам да попитам за сина си на какво се дължи да не му върви в живота, нито в любовта, нито с парите, нито в отношението с хората!

  • Услугата, която желаете се нарича ясновидство, скъпа Валентина. Можете да дойдете лично или да говорим по телефона. По време на този разговор ще ми кажете необходимите данни , на чиято база ще видя какво е оположението със синът ви.

 5. Добър вечер.Искам да попитам за съвместимост с един човек.Много любов и ежедневни скандали и „раздвли“.Благодаря.

  • Съвместимостта между двама души е от изключително значение. Ако я няма, разбера се че ще има разногласия. Ако я има обаче и въпреки това скоро са започнали скандалите е възможно да се погледне дали има негативно чуждо влияние. Моля обадете се по телефона и ще ви дам съвет.

 6. Няма безплатни услуги но може ли на имейла да ми пишите долу горе колко ще ми струва услугата за връщане на съпруг.Благодаря Ви предварително.

  • Таксите са различни. Обадете се на телефона, който е с нормална такса. Ще ви стура само няколко стотинки според тарифният ви план.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.