Божествения ритуал решава житейски проблеми

От известно време практикувам с моите клиенти Божествен ритуал за неутрализиране на негативните въздействия. Народа го нарича простичко „Разваляне на магии”. Има много методи за разваляне на магии и лично аз съм използвала много от тях. След като започнах да практикувам йога и   медитация разширих вътрешния си кръгозор и станах още по-добра  в  корекциите и  съответно в помощта ми към хората , които имат магии и родови проклятия. Силата ми стана многократно по мощна.  Това усещат и самите клиенти, които се обръщат за помощ към мен независимо дали е на лична среща или на разговор по телефон или скайп.  Модерните комуникации  ни дават възможност да имаме личен контакт независимо в коя част на света се намираме един от друг. Всички клиенти усещат мощната ми успокоителна и терапевтична енергия  по време на нашия разговор. Благодарение на този факт те решават да започнат своята корекция с моя помощ  за подобряване на живота си.

За да се направи този Божествен ритуал , който ми е продиктуван в дълбока медитация  е необходимо да се направи една специална подготовка за него. След малко ще видите разговор с моя клиентка по скайп . В него ще чуете как тя се чувства от тази подготовка, още преди да сме направили самия ритуал. Ефекта на успокоение идва още при самата подготовка на ритуал за развалянето на магията.

 

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.