Симптоми при направена магия за раздяла

Някои хора смятат, че проблемите в личния им живот с партньора се случват заради магическо въздействие или по-точно на магия за раздяла.

Въпреки това всъщност причините могат да бъдат много. Първата причина се заключава в това, че хората просто не си подхождат едни с други. Втората възниква от това, че не всеки партньор е способен да прави отстъпки. При тази практика започва охладняване на отношенията и двойката се разпада. Но в много случаи причина за раздялата на двойката е именно в направена магия за разлъка.

Магията, любовта и човекът

Прието е да се смята, че е невъзможно да бъде убита любовта с помощта на магия. Но това е едно широко разпространено погрешно виждане. Разбира се, в живота трябва да поддържаме позитивна настройка. Но не бива и просто сляпо да вярваме в това, че никой не може да ни причини вреда. Черната магия е дотолкова силна, че на нея са подвластни всякакви тъмни сили. Именно те усилват магията и не дават на човека да строи и поддържа нормални отношения Ако партньорите много се обичат и държат на отношенията си, то това само по себе си още далеч не е гаранция, че магията за раздяла няма да проработи.magia-za-razdyala-simptomi-02

Какво е магия за раздяла?

Да се определи наличието на негативно магическо въздействие е доста труден процес. Причината се свежда до това, че черната магия нарушава човешкото съзнание. Това се прави, за да не може човекът да разпознае влиянието и да разруши плана на поръчителя. Ако сте започнали да забелязвате, че партньорът ви е престанал да ви обръща внимание, си заслужава да биете тревога. Или просто да се обърнете към специалист от рода на Евелина Лютова, която ще ви помогне, разбира се, не безплатно.

Безплатно е само сиренцето в капана на мишката.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

Особено много това касае тези моменти, когато няма никаква причина за подобно поведение. Магията за раздяла се прави не само за това, да се унищожи идилията в отношенията. Твърде често нея я използват и за да доведат до скарване на добри приятели, не само любовници. Затова ако у вас се е появило усещането, че вашият приятел безпричинно е започнал да ви избягва, то напълно вероятно е да става дума за магически негатив. Необходимо е да се развали магията за продължителна раздяла. Струва си да погледнете и ТОВА: Как се прави магия с цикъл и до какво води?magia-za-razdyala-simptomi-03

Симптоми при направена магия за раздяла

Да се определи черната магия понякога не е толкова трудно. Нужно е само да обърнете внимание на няколко често срещани признака:

 • Партньорът престава да обръща внимание на своя любим човек, особено притеснително е, ако това се прави без сериозен и оправдателен повод;
 • У вас или у него се затвърждава мнението, че имате партньор, който притежава множество сериозни недостатъци;
 • Променя се отношението му към живота и разбиранията за живота;
 • Партньорът започва да избягва любимия човек, така че да минимизира визуалния и физически контакт;
 • Проявява се агресия и раздразнителност, скандали и разправии започват да ви връхлитат ежедневно. Особено подозрително е, когато няма никакви истински причини за подобни пререкания.

Ако у вас или у вашия партньор се наблюдава поне един от гореизброените симптоми, то може да се подозира, че на вас ви е направена магия за раздяла. Вижте и ТОВА: Проверка за магия със сол!

НОВО!

Как да намерим врага, който прави негативната магия?

Изпълнител на обряда винаги се явява човек, на когото не харесват вашите идеални отношения. Любовта е такова чувство, за което мечтаят всички. Но не на всички е дадено да изпитат това светло чувство. Именно в такива моменти хората прибягват към помощта на магията. Някои правят заклинания за това, да привлекат към себе си желания мъж. А пък някои други се стараят просто да разрушат нечии чужди отношения. И това им доставя огромно удоволствие. Първата причина за такова поведение се заключава в това, че в неговата двойка няма любов. Винаги съществува такава позиция: При мен няма любов, значи и при теб няма да има. Всеки се е сблъсквал с подобно вулгарно отношение.magia-za-razdyala-simptomi-04

Втората причина се състои в това, злосторникът да привлече към себе си желания обект, който влиза в отношение с жертвата. Много хора смятат, че именно разрушавайки чуждите отношения, могат да се обзаведат със собствена любов. Най-често в качеството на символ на негативното магическо въздействие се използва нещо подхвърлено.

Твърде често магия за раздяла поръчват родственици, които смятат, че партньорите не си подхождат един с друг. Най-вече към подобни ритуали прибягва свекървата или тъщата. При тях съществува толкова силно чувство на ревност към детето, че те са готови на всичко, само и само детето да остане с тях.

Нередки са случаите, когато към магия прибягват и бивши партньори. Тяхната основна цел се явява връщането на любимия човек. За да сте сигурни, че става дума за това, можете да помолите ясновидката Евелина Лютова, която е една от най-добрите в България в областта на откриването, диагностиката и развалянето на магии за раздяла.
Изтегли своя амулет за пари (2)

Как се разваля черна магия за раздяла?

Често звучи въпросът как се разваля магия за раздяла. На практика съществуват много начини. Необходимо е само да се избере този, който най-добре подхожда за вашата ситуация. Има един много прост и действен подход. Той се състои в това, че трябва да осветите своето жилище. Домът се освещава с помощта на икона на Светата Троица. Запалете няколко свещи из целия дом. Вземете в ръце иконата и обходете с нея всички стаи. При това трябва да четете известни и достъпни за вас молитви. Най-добре е да се чете молитвата „Отче наш“. Това е най-силната и най-ефективната молитва.magia-za-razdyala-simptomi-05

Сега трябва да отстраните негативната енергетика в дома си. Това се прави много просто. Вземете сол и четете над нея следното заклинание:

„Нека мирът и покоят постоянно да присъстват в нашия живот. Нека моят любим завинаги да остане с мен. Ние сме създадени един за другиго. Нас е невъзможно да ни разделят! Даже магията няма сила да противостои на нашата любов! Всяко зло от Господа ще бъде премахнато и любовта към нас ще се обърне. Друг никой на мен не ми е нужен. Желая да мога да противостоя на магията. Амин!“

Така обработената със заклинанието сол трябва да се използва за приготвянето на храна. Даденият ритуал много силно позволява да се развали магията за раздяла. В скоро време във вашия дом всичко ще започне да се оправя и отношенията ви ще се подобрят. Ако искате завинаги да се обезопасите срещу черната магия, можете да произнасяте заклинанието на ум всеки път, когато солите ястията. Никой не бива да знае за това, че провеждате магически ритуал. Ако някой узнае за това, целият резултат ще пропадне. Още нещо ценно, погледни ТУК: Тест: Имам ли направена магия?

Има и други начини да се неутрализира магията. Трябва просто да намерите правилния и да го приложите по всички правила. Да се наруши порядъкът на даден ритуал или думите на заклинанието е забранено. Това може да доведе до резултат, който е точно обратният на резултата, който ни е необходим. Както виждате, няма нищо сложно в това да се развали магия за раздяла. Но все пак трябва да се внимава. А най-добре е да ползвате услугите на професионалисти в тази област. Един такъв веднага ще открие симптомите на магията и ще предприеме правилните действия, без да допуска така опасните грешки. Още нещо интересно ТУК: Изчистване на магия с урина!

Евелина Лютова: Божествения ритуал решава житейски проблеми

От известно време практикувам с моите клиенти Божествен ритуал за неутрализиране на негативните въздействия. Народа го нарича простичко „Разваляне на магии”. Има много методи за разваляне на магии и лично аз съм използвала много от тях. След като започнах да практикувам йога и   медитация разширих вътрешния си кръгозор и станах още по-добра  в  корекциите и  съответно в помощта ми към хората , които имат магии и родови проклятия. Силата ми стана многократно по мощна.  Това усещат и самите клиенти, които се обръщат за помощ към мен независимо дали е на лична среща или на разговор по телефон или скайп.  Модерните комуникации  ни дават възможност да имаме личен контакт независимо в коя част на света се намираме един от друг. Всички клиенти усещат мощната ми успокоителна и терапевтична енергия  по време на нашия разговор. Благодарение на този факт те решават да започнат своята корекция с моя помощ  за подобряване на живота си.

скайп разговор 150

Снимка от проведената сесия в скайпа.

За да се направи този Божествен ритуал , който ми е продиктуван в дълбока медитация  е необходимо да се направи една специална подготовка за него. След малко ще видите разговор с моя клиентка по скайп . В него ще чуете как тя се чувства от тази подготовка, още преди да сме направили самия ритуал. Ефекта на успокоение идва още при самата подготовка на ритуал за развалянето на магията.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

Първоначално публикувано на:14.05.2022 @ 14:24

5 коментара по “Симптоми при направена магия за раздяла

 1. Врагът може да се намери лесно, както става ясно и в самия текст по-горе. Обикновено това е или свекървата, или тъщата, или близък на двойката, който завижда. А може да бъде новопоявил се мъж или жена, който има апетити към вашия партньор. Може да бъде и някой от работата на единия от двамата. Почти няма други варианти.

  • Правилно, Маг Пешев! Вариантите са разбира се много повече, но това, което казахте е наистина точно така!

 2. Черна магия за раздяла се разваля най-вече с разговор. Когато двойката не си приказва по важни за общия им живот теми, двамата стават по-податливи към външни въздействия. Те трябва когато има някакъв проблем, веднага да го поставят на обсъждане, без да се бавят много-много. Така също може и да бъде открита самата магия – ако единият от двамата е неадекватен, веднага ще си проличи.

  • За 90 процента сте права от коментара си, Мира. Запомните от мен, че магия с приказки не се разваля. Няма такава опция. И още нещо. Никой сам не може да развали магията върху себе си или семейството си. Трябва някой друг екперт в областта, който няма кръвна връзка да свърши тази тежка работа. Ако се опитвате сами да свършите тази работа, дори да знаете стъпка по стъпка , то има огромен риск да се прехвърли цялата негативна енергия на член от семейство и след това той да е натоварен с тази тежка енергия, която обикновено взема най- ценното – живота. Имам подобни много случаи в моята практика и жените обикновено за да спестят пари за тази услуга се опитват сами да напарвят „разваляне“ на магията. Чели недочели, правили, недоправили и накрая от играчка става плачка. Оказа се и при шесте дами искали да спестят парите си че черната магия се прехвърля на детето и после ми звъннаха всички защо е станало така, че детето и без време си е отишло от този свят? Това е жестоката цена за съжаление. Създала съм перфектна възстановителна програма за моите клиенти, които ми поръчват разваляне на магия, която доказа своята ефективност с времето. Да разваляш магия не е лесно и просто. Просто си разговаряш и хоп магията развалена …
   Да, след развалянето на магията от моя страна след това наистина има ментална и духовна работа от човека поръчал развалянето на магията, но както казвате по-горе само с приказки се разваля магия е грубо казано смешно се каже.
   Внимавайте как си играете с тези зли енергии. Това не е работа за всеки. И най- вече предупреждавам всички да избирате на кого се доверявате. В интернет пространството има много новоизлюпени „ясновидки“ на по 15-16 години. Те не знаят да пишат и говорят правилно , но „развалят магии“. Един качествен магьосник може да е от 40 години нагоре. Той трябва да има освен по рождение качества съща трябва да има квалификация и сертификати. Ние от Българската Асоциация на парапсихолозите, маговете, ясновидците, холистичните и енергийните лечители правим обучения и издаваме сертификати. Мой съвет е ако не ходите лично при този на когото поръчвате магията е да се виждате на камера по социалните мрежи когато разговаряте преди да изпарщате каквито и да е такси з аразваляен на магия. Освен това не изпращайте злато в колетни пратки. Казват че ще го изчистят и ще Ви го върнат, но това никога не става. При разговор с камера по очите ще познаете кой е качествен и кой лъже.
   Доверете се на вътрешния си глас, проучете първо експерта, ясновидец, маг или лечител какво може да прави и след това се доверявайте.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.