Молитва за късмет

Коя е най-силната молитва за късмет? Кои са най-сигурните видове молитва за късмет, които вършат чудеса? Най-силната молитва, която помага при всякакви проблеми.

В тази статия представяме предимно православни молитви (но не само!), с които да се обърнем към Господ и светците за подкрепа при жизнени проблеми, за работа и нови начинания.

Молитвите се казват за себе си и за други хора – деца, съпруг, приятели, познати в нужда.

Най-мощни молитви за успех
На кого да се помолимЗа какво помага
ГосподСъздателят помага за всичко и заедно с това прощава греховете, ако се покаже искрено покаяние. От него зависи всичко в живота
Ангел хранителПомага при колебания и безизходица, подсказва какво да се прави, подкрепя в ежедневието – за работата, учение, битови въпроси
Николай ЧудотворецТой твори чудеса, облекчава страдания, съдейства и по професионална линия – в търговията, пътуванията и др.

Най-силната молитва за късмет

Господи, Спасител наш, Отец наш милостиви! Нека молитвата ми се отдели от греховните помисли, да не се осквернява, нито губи сред други молби. Нека стигне до Твоя Престол и бъде чута!

Благослови ме, Господи, за праведен и радостен живот. Ти прощаваш и приласкаваш своите покайващи се деца, изцеряваш пороците и измиваш челата на грешните. Дарувай ме с благополучие и щастието да го изживявам в покой, като винаги се покланям първо на Тебе и живея според волята Ти.

Моля те за успех в …. (описва се ситуацията, каква е молбата) и ми помогни в тази работа да остана благочестив и да действам угодно на Тебе. Во имя Отца, во имя Сина, во имя Светия Дух.  Амин!

Как се произнася?

Едно от условията за правилната молитва е нейната искреност. Докато се молим, на „заден план“ вървят мисли или поне има съзнание за желаното. Не трябва думите да се разминават с този заден план. Ако имаме паразитни мисли, помага изричането на глас. Слушаме собствените си думи и мислим за тях.

Кога започва да действа?

Този въпрос е индивидуален. Зависи за какво се моли, с каква вътрешна убеденост се моли. Най-важна е вътрешната чистота. Духовни учители казват, че чистата молитва се чува на момента.

Молитва за късмет и успех Евелина Лютова 04

Моменталното сбъдване се нарича чудо. Христос със своята святост е вършил безчет чудеса.

За да заобиколим собствената си греховност, се молим на светци – те да ни „ходатайстват“ пред Бога, защото са чисти и молитвата им се чува.

Какво е нейното действие

Многократното повтаряната молитва първо променя молителя. С времето човек се изчиства, осъзнава чувства и разбирания, променя характера си. Това помага за достигането на молитвата до ушите на Бога и най-вече – за нейното изпълнение.

Следователно: молитвата не е еднократен акт. Тя е постоянно общуване с Бога и със своето дълбоко скрито Аз.

Молитва за успех

За генерални неща като късмета в живота молим Господа. За успех с конкретни неща може да се обърнем към светец или ангела – хранител.

Молитва към ангела – пазител

Ангел Божи, който стоиш зад моя гръб и ме придружаваш по пътя ми. Ти виждаш какво правя, чуваш всяка моя дума и четеш мислите ми. Знаеш моите погрешки и как те ми вредят. Затова те моля за помощ ти да бъдеш моя посредник към Господа. Помоли се пред него за моите грехове – минали и бъдещи. Постави ме на път истинен, който води до Отца. Подкрепи начинанието ми, така че то да се увенчае с успех. Защити ме от пречки и зли влияния. Внеси успех в … (описва се за какво трябва успех) и ме води към по-добър и чист живот. Моля те в името на Господа Триединен, Амин!

Най-силната молитва, която помага при всякакви проблеми

Това е Отче наш. Няма по-могъща, по-действена и по-чудотворна молитва от нея. Незапознатите са склонни да търсят тайни, неизвестни начини за решаване на своите проблеми. А не виждат най-силното оръжие, което им е известно и в ръцете – Отче наш.

Молитвата е мощна поради смисъла на думите си – тя поставя отношението към Бога по правилния начин. Мощна е и защото е повтаряна милиарди пъти от хората, създавайки могъщ неизтощим егрегор. Още с първите думи на Отче наш молителят се включва към егрегора, изпълва се с енергия и молитвата придобива невероятна сила. Има описани случаи на пълно изцеление само с безбройно повтаряне на Отче наш.

Начини за произнасяне на чудотворна молитва в невъзможна ситуация

Уединете се в тихо място, където няма да ви прекъснат или разсеят. Не просто изключете телефона, а минете на самолетен режим (излъчванията от апарата влияят на енергийното поле). Запалете свещ, за да си помогнете с правилната настойка. Поставете пред себе си икона на Исус, Богородица или Николай Чудотворец. Може и на друг светец, към когото имате специално отношение.

 1. Отначало кажете Отче Наш (впрочем, наизуст!) като мислите само за Господа и неговата помощ към него. Не се отвличайте с други мисли. Тази част понякога изисква известна тренировка, но с всяко моление ще ставате все по-изчистени и с по-овладян ум.
 2. Поблагодарете на Господа за всичко добро, което той прави за вас, за вашата душа и за вашите близки. Поблагодарете и за неуспехите си, защото и те са в полза на вашата душа. Помолете за опрощение на волните и неволни грехове, както и на тези, които не сте осъзнали.
 3. Пристъпете към четене на молитвата, избрана според темата на личния проблем. Четете бавно, като обмисляте всяка дума и осъзнавате какво четете и за какво молите.

Силна молитва за сбъдване на желания

(Името) се обръщам към Теб, Исусе Христе, с просба за конкретна помощ. Не отхвърляй молбата ми и ми окажи безконечната си милост. Прости ме и ме благослови за добро дело. Дари ме със сили да напредвам към моята цел и да премахна от пътя си пречки и спънки. Нека замисленото от мен се сбъдне с Твоя подкрепа и благослов, амин!

Магически думи за сбъдване на желания

Методът на Джеймс Манган дава 85 думи пароли или превключватели, които съединяват съзнанието с подсъзнанието и водят до бленувани цели. Това е способ за вътрешно преобразуване, който създава път към уж непостижими желания.

Молитва за късмет и успех Евелина Лютова 03

Всички пароли са дадени в книгата „Тайната на лекия живот“.

Ключовата дума в изследванията на Манган е „ЗАЕДНО“. Това е парола, която включва вътрешен механизъм за свързване с подсъзнанието. Думата „СЕГА“ ускорява процесите и изпълняване на съзнателното желание. Преди всяка парола се казва „заедно“, а накрая – „сега“.

Ето няколко магически думи по схемата на Манган.

 • Търсите загубена вещ: Заедно – намери – сега.
 • Нещо ви боли: Заедно – промени – сега.
 • При безсъние: Заедно – обвий – сега.
 • Автобусът се бави: Заедно – напред – сега.
 • След скарване или обида: Заедно – приключи – сега.
 • Изпитвате страх: Заедно – без значение – сега.
 • Имате фобия: Заедно – анулирай – сега.
 • Против самота: Заедно – бъди – сега.
 • Искате да свършите навреме: Заедно – готово – сега.
 • За успех: Заедно – търпение – сега.
 • За пари: Заедно – брой – сега.
 • Против опасности: Заедно – защити – сега.
 • За въздържане от нещо: Заедно – край – сега.
Помощ от ясновидката за привличане на късмета

Дотук търсехме път към желанията, без да се интересуваме от причините за лош късмет или упорито несбъдване.

Евелина Лютова често работи по обратния алгоритъм – първо открива и премахва пречката, освобождавайки енергия за реализиране на мечтаното. Понякога това звучи като „отключване на късмета“. В определени случаи се налага деактивиране на магия, родова обремененост, уроки.

На други късметът е заключен кармично, тогава Евелина – като парапсихолог и ясновидец, разкрива предопределените препятствия и помага за олекотено преминаване през тях.

Материалната подкрепа идва като амулет или талисман за поддържане на добрата енергия в аурата.

Накратко, сам човек „стреля напосоки“, търсейки начин да му потръгне. Евелина Лютова намира уязвимото място и целенасочено помага да се поправи проблемът, независимо от неговата същност.

От практиката си с хиляди хора Евелина е разбрала, че в България най-честа причина за заключен късмет са лоши чувства като завист, зложелателство, омраза, както и обикновена лошотия – без причина.

Кога Господ изпълнява желания

Има една мисъл, че когато Господ желае да накаже човека, изпълнява неговите желания. Ще рече, че човешките желания са вредни за душата. И все пак човекът не спира да желае, защото така се развива, учи и усъвършенства. За което сме дошли в материално тяло.

Другото е, че Бог изпълнява всички желания. Но! Само истинските и искрени желания. В 99% от случаите в подсъзнанието има програми, убеждения и предишен опит, които пречат за желаното на съзнателно ниво. Ако нямаше дълбоки пречки (автосаботаж), това желание отдавна щеше да е реалност. Впрочем Евелина е супер полезна за разкриване и отключване на вредоносни подсъзнателни програми.

Аскеза за сбъдване на желания

Парвати е богиня на любовта, неделима половина на Шива. Тя се преселила с планината Кайлас, за да бъде до съпруга си и да постига неговото ниво на божественост и чистота. Докато той бил с Самадхи, тя изпълнявала тежка аскеза, по-късно наречена „16 понеделника“. Практиката представлява постепенен отказ от храна, вода и въздух – нужното на материалното тяло.

Молитва за късмет и успех Евелина Лютова 05

Аскеза специално за жени

Традиционно момичетата изпълняват тази аскеза, за да си намерят достоен мъж като Шива. Но тя се изпълнява и с всякакво друго намерение. За предпочитане – духовно, но може и чисто материално.

Постът се спазва само в понеделник, 16 седмици поред. Има следните разновидности:

 1. Пие се само вода или пресен сок с вода (30:70), до 12:00 часа е разрешен плод;
 2. Пият се вода и течни млечни продукти;
 3. Сухо гладуване – нищо, включително без вода.

Изпълнява се от неделя след вечеря до закуската във вторник.

Молитва за здраве и късмет

Болестите винаги са се считали за изпитание от Господа. Нужно е да се приемат безропотно, а в молитвите да се прави покаяние и да се моли за опрощение и избавяне от болестта и за облекчаване на душата. Добре да се концентрираме в едно направление – късмет и успех с лечението, късмет в избора на лекар и др. Обща молитва за здраве и късмет е твърде безадресна, за да доведе до резултат.

Примерна молитва за късмет в лечението и успешно излекуване

Господи, моля те да изцериш душата ми и да поправиш тялото ми, за да мога да ти служа и да ставам по-достоен за теб. Моля те за прошка, обещавам да поправям греховете си през всичките ми останали дни. Моля те за време и живот, за да израствам и да се усъвършенствам. Дари ме с компетентни лекари, най-правилните лекарства и с вътрешна сила да се преборя с болестта. Надявам се на Твоята подкрепа, помощ и закрила. Амин!

На кои светци да се молим за късмет?
 • Свети Николай като чудотворец е традиционният посредник в молитвите за общо благополучие, за израстване в професията и работата, за финанси, пари, печалби, при рискови начинания;
 • Света Екатерина се моли за успех при изпитания – малки и големи, при явяване на изпити, пред комисии и високи инстанции;
 • Свети Георги помага в „силовия“ сектор, когато са нужни физическа издръжливост, сила на волята, търпение и умения за конкуренция и срещу врагове;
 • Свети Димитър помага в решаването на материални и жилищни проблеми, в търсенето на физическа работа, в решаването на юридически въпроси, касаещи разплащане (неполучени пари);
 • Свети Панталеймон молим за излекуването на духовни недъзи, отчаяние, тревога, гняв, обида, както и за съхраняване на физическото здраве;
 • Свети Мина също помага в изцеляването на болести, покровителства съхраняването на семейството, избавя от униние и мъки, помага в бедност и нужда, застъпва се за вдовиците и осиротелите;
 • Светите Козма и Дамян молим при болести на тялото и духа;
 • Света Варвара помага за желания, които се отнасят за родени и неродени деца, а също така подкрепя и майките им;
 • Свети Петър помага земеделците, по въпроси на реколтата и разрастването на стопанствата. Той отделя праведните от неправедните души, а на живите помага да израстват и да се изчистват от грехове;
 • Свети Антоний намира загубени вещи;
 • Света Марина подпомага родилките, особено при трудности и проблеми;
 • Света Ана помага за семейни проблеми;
 • Архангел Михаил молим за защита, за предпазване от зли сили, духове, човешка омраза и зложелателство, за закрила при пътуване и при рискови ситуации.
Как да се молим за успех?

Бързо и лесно се случват желания, които са конкретни и точни, концентрирани върху едно нещо. Например вместо да молим за успех в учението, молим за успешното усвояване на материала по еди кой си предмет или за успешно полагане на даден изпит. Може да се молим за отлична годишна оценка, но и това е доста общо желание.

Друг пример: вместо да молим за здраве, молим за изцеление от конкретното заболяване, например от ревматизъм. Може да помолим за утоляване на болките и за подобряване на движението.

Кой е Богът на късмета в Библията?

В митологията богът на късмета е демон. Случайно ли?

На Молох се кланяли шумери, картагенци, семити, римляни и други. Неговите жреци носели в ръце наточени секири. Някои източници сочат, че е наричан Демон на късмета, а не Бог.

С възникване на християнството тъмната му слава остава. Наричали главния демон и предводителя на тъмните сили „Късмет“.

Молох се споменава в библейските текстове. Там са описани езически ритуали на поклонение, при които са жертвани малки деца. Молох е споменат също в Книга Съдии и Книга Царства.

Как се молиш, когато нищо не върви?

Отчаянието и унинието са голям враг на човека. Не трябва да се допускат, дори когато животът върви към провала и никой проблем не намира решение. Преди отчаянието е възможно ситуацията да се преобърне, да се намери решение. Отчаянието и предаването отнемат и последната възможност.

При тежки ситуации правилното е да се действа – с молитва, с подходящи ритуали, с активно търсене на помощ и на изход от ситуацията.

Молитвената практика е наситена, няколко пъти дневно. Хубаво е да се отделят няколко дни, в които да не се върши друго.

Полезни са размисли над грешките, ситуациите, отношението към тях. За да се премахне негативът от живота, е нужно на първо място работа със съзнанието и душата, вътрешно изменение. Вътрешното изменение води до промяна на материалния живот.

Отключване на късмета при Евелина Лютова

Проявите на заключен късмет са видими, но трудно се осъзнават. Евелина помага за разясняване на ситуацията. Диагностицира първичната причина и провежда енергийно премахване на блокажите – т. нар. отключване. Тази нейна работа често дава отличен резултат и самостоятелно, а при провеждането на молитвена практика ускорява резултатите. Не рядко те се показват незабавно.

Киприянова молитва за късмет и благополучие

Друга възможност е да се отнесем към Църквата. В някои храмове четат Киприянова молитва, която е за изгонване на зли същности и против магии. Самият факт на изчистването от негатива води до изчистване и на съдбата, значи и до успешно бъдеще.

Видео: Киприянова молитва

Турска молитва за късмет

Напълно принадлежим на Аллах и към него се възвръщаме. Аллах, пред Теб ще дам отчет за осъзнаването и правилността в преодоляването на това нещастие. Възнагради ме за търпението, което проявявам, и замени бедата с нещо, което е по-добро от нея.

Арабска молитва за отключване на късмета

Велики и мъдри Аллах, възхищавам се на силата Ти и смирено прекланям глава пред Теб. Дарувай ме с Твоето милосърдие. Позволи на доброто да влезе в моя дом. Изпрати просперитет, богатство и здраве на живеещите под моя покрив. Дарувай успешен път на тези, които носят радост в моя дом. Дарувай ми подкрепата си в моите начинания. Отдавам се на волята на Аллах!

Хвърлете един поглед и на ТОВА: Проверка за магия със сол и разваляне на магия със захар. Как се прави магия за раздяла със сол? Разваляне с оцет.

Как да се доверяваме на Бог, когато нещата се объркат?

Как да се научим да се доверяваме на Бога? В това се състои същността на християнството. Ако се научим на пълно отдаване и доверие без съмнение, всичко в живота се подрежда по правилния начин.

Доверието в Бога премахва терзания за проблеми и за бъдещето. Денят се изпълва с радост, благост, любов. Но за това трябва да се научим да се доверяваме. Пътят за това е дълъг. Изпълнен е с проби и грешки.

Задача минимум е да се вярва в Неговото съществуване. Доверие идва от думата „вяра“.

Втората задача е търпението, християнската добродетел дълго търпение. Свещените текстове казват, че тогава ще бъде дочакано желаното и ще бъде дадено повече, отколкото се моли. Ако се моли правилно.

А как да молим правилно? Това е дълбока тема, но най-важното е да се търси волята Божия. Каквото и да пожелаем, добавяме: или както е според Твоята воля. Защото човек желае, но Господ решава кое е правилното за него.

Колко силна е Мълчаливата молитва?

Правилното отношение прекрасно е отразено в Мълчаливата молитва. В нея молещият изхожда от позицията, че е дете Божие, което изначално притежава всичко, което притежава и Бог. Само човешките несъвършенства му пречат да приеме даровете на Отеца.

Молещият напълно се доверява на Бога и приема, че той е създал идеалните условия за него. Молитвата е изпълнена с любов – към Господа, към самия себе си като Негово творение, към целия свят. А любовта преобръща всичко, тя е отговорът и решението на всяка нужда и проблем.

Добре ли е да се молим за чудо?

Ако се доверяваме на Господа, казваме: Отче наш, нека бъде не моята воля, а Твоята – блага и съвършена. Ако Бог счете за нужно да изпрати чудо, той го изпраща.

И все пак съвременният човек е свикнал да се моли за конкретни неща и това не е лошо като отправна точка в общуването му с Бога. Ето още някои молитви за конкретни случаи.

Молитва за късмет в работата

Господи, позволи ми да работя с радост в сърцето и за твоя слава. Позволи ми да работя в полза на Тебе, на всички разумни същества във Вселената и за себе си. Нека работата ми носи радост и полза за тези, които те тачат и обичат. Амин!

Молитва за късмет и пари

Свети Николай, призовавам те за съдействие. Изпрати ми просперитет и изобилие и ме опази от грешки. Дай ми мъдрост, за да се разпореждам разумно и грамотно с парите си. Дай ми способности, за да привлека възможности за финансова свобода. Уповавам се на теб, защото ти помагаш за създаването на благосъстояние. Да се прослави името ти, Амин!

Ритуали за привличане на пари от Е. Лютова

Евелина излъчва мощна енергия, която създава концентрирано поле в радиус от 9 метра около нея. Тази енергия се насочва към коя да е точка по света, независимо от разстоянието. Докосналите се до нея я чувстват като завладяващо спокойствие. Мнозина на момента поправят някои по-дребни проблеми със здравето или безсъние.

Силата на енергийното поле се фокусира с помощта на ритуали, талисмани и амулети за късмет, енергийни практики и обреди, които Евелина Лютова провежда с търсещите помощ. Често тя започва работа самостоятелно в невидим план, след което присъединява клиента към работата, което най-лесно става чрез разбираеми ритуали. Евелина работи по този начин за привличане на пари, за събиране на партньори, за намиране на работа и по други проблеми, с които я търсят.

Молитва за късмет в любовта

Господи Исусе Христе, Застъпник и Спасител. Моля Те за чисто и светло чувство, което да изпитам към друго човешко същество. Изпрати ми благодат под формата на любовен късмет и дай взаимна любов за доброто на душата ми. Желая любов, за да създам семейство и да се погрижа за деца, изпълнявайки своя човешки дълг. Затова ми помогни и не ми отказва това, за което те моля. Нека бъде така. Амин.

Вижте и ТОВА: Магия с цикъл за любов. Как се прави магия с менструална кръв? Разваляне на магия с мензис.

 • Как да се молим за незабавни чудеса? С огромна искреност, пълно доверие в Бога, с пълно отдаване на неговата воля. Когато случаят изисква незабавна помощ от Небето, тя ще бъде дадена;
 • На глас ли да се молим или на ум? За Господа това е без значение. За молещия се е по-добре да се моли на глас, за да не позволява на ума да се отвлича.

Още по темата ТУК: Начини за разваляне на магия и пълно изчистване от магии. Как се разваля магия с безопасна игла? Кога спира да действа?

Как да потърсим помощ от ясновидката?

Евелина е открита и достъпна. Не трябва да се разпитва за координатите й, да се измолва час при нея. Тя е обявила телефона си, на който всеки е добре дошъл да позвъни. В сайта на Евелина Лютова има възможност да й се напише имейл чрез формата за бърз контакт. Освен това тя е записала своя имейл, а има и бутон за онлайн гадаене.

Отзив: Излекувах тялото и душата си при Евина!

Познавам Евелина Лютова от телевизионния екран. Направи ми впечатление отношението ѝ към хората. Винаги усмихната, загрижена и мила. Посетих я лично  в Кюстендил. Запознах се и с майката на тази великолепна жена, докато чаках реда си. Наложи се още няколко пъти да я посетя. На втория път се уточнихме с нейната майка да ми направи един билков еликсир за артрита ми. Доверих ѝ се, защото тя е медицинска сестра а виждам, че си разбира от работата.Олга Любенова

Лекувах душата си от магиите при Евелина Лютова, а тялото си – при майка ѝ Олга Лютова – от артрита, с този невероятен билков еликсир. Мина се не мина месец и отоците и подутините ми по ръцете ми ставаха все по малко и по-малко. Чудо стана в моя живот и аз съм благодарна и на Евелина и на Олга Лютови за моя НОВ ЖИВОТ без болки.Коя е най-силната молитва за късмет? Кои са най-сигурните видове молитва за късмет, които вършат чудеса? Най-силната молитва, която помага при всякакви проблеми.

Ако и вие имате подобни проблеми, може да попитате Олга Лютова по телефона как да ги разрешите. Тя е изключително народен човек и винаги се притичва на помощ. Нейният телефон е включен и тя се отзовава винаги при нужда. Това е жена, която наистина е призвана да помага и го прави с огромно удоволствие. Ето телефона на Олга Лютова, на който може да се консултирате за здравето си и с какво може да се излекувате, независимо дали сте в България или чужбина: 0899 878 192.

Вижте последствия от  магия върху семейството във видеото по- долу.

Жената  в следствие на магии получава жестоки кризи върху здравето си. Във Видеото ще видите  как дистанционно успях да помогна да се премахна тази жестока болка в  черният й дроб.

Първоначално публикувано на:14.05.2023 @ 15:22

7 коментара по “Молитва за късмет

 1. Съпругът ми е стабилен финансово и нямаме липси, но съм родена в крайно бедно семейство. Молех се да се измъкна, но ми потръгна след като срещнах Евина. Евала!

 2. С любов и огромни благодарности към Еви, която ми разреши огромен проблем. Аз се молех и продължавам да го правя, но Еви забърза нещата. Да е жива!

 3. Евелина отключи късмета ми, който беше заключен от свекървата ми от злоба и от завист. Аз предполагах, защото и тя кълнеше да не видим добро. Но вече нищо не може да наприви!

  • Всичко се връща по божий план след ритуалите, които прилагам в тези случаи. Така стана и с теб скъпа. Кой каквото направи – за себе си го прави. Рано или късно всичко се връща.

 4. Госпожо Лютова по Е-поща изпратих писмо до дъщеря Ви Евелина Лютова какви заболявания имаме.Дъщяря Ви е познавам от телевизионния екран и съм запознат с нейната дарба и способноста и да помата на нуждаещите се.Ние сме възрастни хора,двамата със съпругата ми сами и ако е възможно помогнете ни да се чустваме по добре здравословно и финансово. Живеем в гр.Плевен.Предварително благодаря.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.