Чудотворна молитва в невъзможна ситуация

Коя е добрата чудотворна молитва в невъзможна ситуация. Молитва към Богородица и най-силната лечебна молитва. За сбъдване на желание към Бог.

Библията и Преданията изобилстват от примери как – произнесена в пълно отчаяние, молитвата твори чудеса. Господ откликва и помага. Молителят намира своето спасение.

Дали съществуват чудотворни думи, които с магическа сила отварят път до Божиите уши?

Важно е да се молим с правилните думи и да знаем за какво точно молим. Зелена светлина обаче дават не думите, а вярата, с която се произнасят.

Всяка молитва е удивителна и чудотворна, ако е придружена с непоклатима вяра, пълно упование и преданост към Господа.

На кого да се помолим в отчаяние и безизходица?
Към кого да се обърна?За какво да помоля?
Исус Христосза всичко
Богородицаза деца, жени, семейство, дом
Архангели, ангел хранителза защита, за предпазване
Светци – чудотворциза изцеление, за конкретни проблеми

Чудотворна молитва в невъзможна ситуация

Отваряйки тази страница, мнозина търсят тайна молитва. Най-чудотворният текст е известен на всеки християнин. Това е „Отче наш“.

„Отче наш“ започва с възвание към Господа. Думите й трябва да са първа мисъл на вярващия човек в беда и в щастие. Към кого другиго да се обърнем, ако не към Отца!

В „Отче наш“ са съсредоточени най-важните постулати на вярата. Това са думите, които Сам Господ е представил на хората, за да общуват с Него.Молитва чудотворна Евелина Лютова 03

 

„Отче наш“ се казва при болест, за защита, когато ни е страх, когато бягаме от греха. Казва се при всякакви случаи, без срам и стеснение, че молението е дребно или недостойно.

Как помага Св. Богородица

Божията майка помага чрез застъпничество. Християните я молим да пренесе молитвите до своя Син и да ги подкрепи, за да бъдат чути и да им се отговори. Вярва се, че с най-голяма охота Дева Мария откликва на молби, свързани с децата, семейството, жените и дома.

Чудодейна молитва към Богородица

„Богородице Дево, радвай се“ е мощното обръщение към Богородица, аналог на „Отче наш“ към Господа. Тя ни напомня думите на архангел Гавриил към Дева Мария (Евангелие от Лука, глава 1, 28—31; Евангелие от Матея, глава 1, 18—35).Молитва чудотворна Евелина Лютова 04

 

Как разбираме кога сме чути?

Молещият се с упование, вяра и пълно доверие в Господа изпитва облекчение още в момента на молитвеното си обръщение. Той усеща как му олеква, защото е предал своето бреме и предварително е приел, каквото му е отредено.

Болката и страданията се явяват там, където няма общение с Бога. Човекът смята, че е сам, че трябва да се справи, да измисли как да реши проблема и този товар му тежи и не е по силите му.

Когато молещият усети душевно облекчение, той е чут.

Помощ от ясновидката Евелина Лютова

Днешните християни масово си представят Божията помощ неправилно. Те я искат точно във вида, за който молят. А тя идва, както Господ прецени.

Молитвите не работят, както ни се иска, и заради недостатъчна вяра. Скептичният и подозрителен човек на 20 – 21 век не умее да се моли, както е необходимо, за да бъде чут. Винаги отзад в мислите му остават „дали“ и „дано“.

Евелина Лютова помага на хората, на които им е трудно да се справят самостоятелно с проблемите си. 99% от нас не са способни на чудотворна молитва.

Като ясновидка и парапсихолог, Евелина първо открива правилния начин да помогне. Тя търси от какво е провокиран проблема – дали е породен от постъпките на човека или е изпратен от недоброжелатели. След това намира най-ефикасния метод да го деактивира по естествен и ненасилствен начин.

Евелина работи и на психическо ниво. Тя вдъхва вяра, надежда, увереност на хората в тежки ситуации. Оживява ги, като им показва, че има какво да се направи, че може да се помогне. Промяната не винаги е лесна, но с подкрепа и вдъхване на надежда всичко започва да се случва с лекота.

Вижте и ТОВА: Арабска молитва за отключване на късмета. В кой манастир се ходи за развързване на късмета. Отключване с катинар.

Психичен контрол над ситуацията

Човек иска да установи контрол над ситуацията, което значи – да я управлява, така че да се развива според желанията му.

Правилният подход е да установи контрол над стреса, който изпитва. Човекът не може да управлява външните събития, но може да управлява себе си и своите реакции.

Описаният подход го дава религията автоматично. Силно вярващият оставя външните събития и себе си на Господа, следователно в него не се поражда стрес.

При липсата на такова отдаване, стресът се бори по други начини, за да се съхраним психически и душевно. Изобретени са безброй подходи – медикаментозни, психотерапевтични, окултни, езотерични, според философията на духовни течения и школи. Създадени са практики, медитации, обреди и ритуали, чийто смисъл е един и същ – да се предаде ситуацията за разрешаване на по-висше ниво, извън човешките способности и правомощия.Чудотворна молитва Евелина Лютова 99

Вадим Зеланд и неговите съвети за случая

Вадим Зеланд е автор на езотеричното учение „Преобразяване на реалността“. Той предлага свои методи за изпълнение на желания, които сам многократно е проверил върху себе си и свои ученици. Най-простият от тях е писане на желания.

  • На бял лист напишете желанието. Да е обмислено и кратко, ясно формулирано, без частицата „не“. Затиснете листа с чаша вода.
  • Протегнете длани пред себе си, все едно държите невидима топка. Представете си, че между дланите се концентрира и оформя кълбо енергия. Изчакайте представата да се уплътни до физическо осезание.
  • Мислено произнесете желанието, както е написано на листа. Свалете длани и ги разположете около чашата, като си представите как енергията започва да се излива във водата. Това е зареждане на вода с конкретното желание.
  • Изпийте заредената вода. Тя ще внесе у вас вяра и убеденост, че желанието ще се сбъдне. Както казахме, вярата твори желанията.

Подобен е методът на Силва. Парапсихологът, основател на техника за изцеление, препоръчва чашата с вода да се сложи през слънчевия сплит. Желанието се формулира само устно. Със затворени очи се изпива половината вода, като мисълта е : Това е всичко, което трябва да направя, за да реша проблема си. Сутринта се изпива останалата вода.

Много хора твърдят, че техниките на Зеланд и Силва дават резултат, без наличието на особени способности.

Срокове за изпълнение на молитвите

Много духовни учители твърдят, че молитвата получава незабавен отклик, още на мига. Това е за молещите се без капка съмнение.

За останалите са нужни 3 дни, 9 дни, 21 дни, 3 месеца, 3 години – зависи от вярата им. Сроковете са човешка представа за времето, в което молещият се може да измени своето отнасяне към света, Вселената и Господа.

Златната молитва и нейното действие

Господи Всевишни, Отец мой любящи! Благодаря Ти за присъствието ти в моя живот. Благодаря Ти за твоята необятна милост и за твоята безмерна любов. Благодаря Ти за уроците, които ми даваш, за да раста и да се усъвършенствам. Моля се да ставам все по-съответстващ на Твоите принципи и все по-заслужил Твоята милост.

Моля Те да ме благословиш с Твоята милост и да чуеш моето прошение. Прати ми сила, за да удържа трудностите на земния живот. Нека всичко се случва, както си го замислил Ти по Твоята Воля, Намерение и Решение. Оставям се в Твоите ръце. Води ме и ме упътвай по моя път, за да не се отклонявам от Твоите желания. Ако е според тях, изпълни моето прошение, което е следното: ….

В края на молитвата със свои думи се прибавя молбата. Завършва се с „амин“.

Молитва чудотворна Евелина Лютова 01

Псалом 90 има магическа сила за бърза помощ

Силна молитва за сбъдване на желание

Богородице, блажена покровителко наша, застъпница на всички просещи, които не сме достойни за твоята чистота и чистотата на Твоя син. Не ме оставяй без помощ и без отговор на моята смирена молитва.

Твоите прозорливи очи виждат съкровеното ми желание. Благослови ме да се сбъдне в името на Господа, защото е добро и чисто и лишено от зли помисли. Моето желание не вреди на живо същество и поражда само добро и радост за мен и моите близки.

Дарувай ме и със способността да действам богоугодно, да  живея по Божиите закони и да не простъпвам Божиите намерения за мен. Освети ме с твоята милост и чуй точното ми желание (изказва се със свои думи).

В името на Отца, и Сина, и Светият Дух, амин!

Магия за сбъдване на желания от Е. Лютова

Евелина Лютова подкрепя молитвите с енергийни практики и ритуали, които създават благоприятни условия за случване на съкровеното желание. Магията се състои в непосредствено общуване с висшите сили от невидимия свят и привличане на тяхната помощ и съдействие.

Магия за справяне с неприятели

Друг подход на Лютова е премахване на пречките пред желанието, освобождаване от завистници и врагове, от стари магии и проклятия и от кармична обремененост.

Най-общо този подход се нарича магия срещу неприятели. Зад името стоят различни похвати, които варират според проблема.

Често се налага Евелина да премахва завист, ревност, алчност и други тежки енергии, пратени в аурата на пострадалия. Внедрени там неволно или нарочно, те пречат на човека да се развива и да изпълнява своята съдба. Те му отнемат живота, който Бог му е отредил.

С премахване на обременеността, животът веднага се пренарежда според първоначалния Божествен замисъл. Понякога и самото първоначално желание отпада, когато всичко се поправи.

Силна молитва за освобождаване от враговете

Свети Боже, Свети и Крепки, моля Те, помилуй ме и ме дари с Твоята защита. Огради ме от злото, видимо и невидимо. И от злото, което се е вселило в човешки души. Пази ме от злоба, завист, ревност, алчност, омраза и от бедите и нещастията, които са способни да ми донесат. Прати ми твоя ангел да отблъсква враговете на моята душа и да ми дава духовна и телесна сила да давам отпор и да се съхраня. Пази ме и ме обгради с добри и позитивни хора. Амин!

Още по темата ТУК: Най-силната молитва за късмет. Молитва към Свети Георги, която преобръща живота на всеки. Киприянова молитва за късмет.

Един отзив на Жана от Холандия

Жени ХоландияГледах по youtube стигмата с теб и към края на предаването като пращаше енергия към зрителите, протегнах и аз ръце като теб и почувствах хладина, и ми изтръпнаха ръцете!

Много хора не вярват в това, но аз съм суеверна и ти вярвам, мила! Усетих странно чувство на спокойствие.

Първия път беше най-силно, защото повторих няколко пъти. Благодаря, Еви, за твоята грижа към мен! Постепенно, благодарение на твоето въздействие, успях да се освободя от една опасност, която беше надвиснала над мен от години. Изпращам ти снимка с дъщеря ми, която да публикуваш в знак на моята благодарност.

Жана от Холандия

Вижте излъчено предаване по телевизията с Евелина Лютова, даваща на края на предаването енергиен подарък на зрителите.

2 коментара по “Чудотворна молитва в невъзможна ситуация

    • Здравейте ЕЧЕТОЕРИ ! Моля задайте въпроса си лично на електронната поща, която ще намелите в ляво на страницата , която гледате в момента.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.