Отключване на късмет: Доверих се и не сбърках!

ДОВЕРИЕТО ПРИ РАЗВАЛЯНЕТО НА МАГИЯТА

ДВЕ ПИСМА  НА ХОРА ПОРАЗЕНИ ОТ ЧЕРНИ МАГИИ, КОИТО СА СЕ ДОВЕРИЛИ НА РАБОТАТА НА ЕВЕЛИНА ЛЮТОВА И СА ПОЛУЧИМИ ПЕРФЕКТНИ РЕЗУЛТАТИ

Здравейте, читатели и почитатели на езотеричното изкуство! Аз съм Евелина и съм експерт по парапсихология. Помагам на хората да узнаят имат ли магия в живота си.

Откривам  от къде идва проблема и докъде е стигнал. Това което отличава моята работа е  точността  при виждането на проблемите, защото навлизам дълбоко в  детайлите и виждам дори това, което е много назад от миналото в родословието чак до 7 коляно.

Това става чрез моята силна интуиция и емпатия. Когато има сериозни здравословни проблеми, които усещам тогава може да се наложи да включвам висок клас апаратура.

По време на изследването  сам човек вижда пораженията от магиите. Специално разработеният мен програми дават  на моите клиенти онова, което искат, а именно сигурност, щастие здраве и изобилие. Работя с хората, които са близо до мен и с тези които са на стотици и хиляди километра.

Способностите ми позволяват да видя  нещата и проблемите в абсолютни детайли. След като ги видя, тогава давам обяснение на хората какво трябва да се направи, за да тръгнат нещата при тях. Ако те желаят своя щастлив живот, тогава започваме работа.

Предлагам да прочетете искрените писма  на моите клиенти. Те са автентични и неподправени. В тях ще прочетете техните резултати и как са излели душата си. Някои хора  позволяват да пускам тук в сайта писмата им, но без да споменавам имена. Затова моля да ми простите. Според мен са важни резултатите такива, каквито са. И ако и ти- който четеш това  ти харесва и намираш свои подобни проблеми, които искаш да разрешиш искам да те помоля да прочетеш поне няколко статии от близо 160 в този сайт и тогава да ми пишеш с молба за помощ.  Доверието е важно и  тези, които се съмняват , не са мои клиенти. Другите обаче са.

И така …

Прочетете личните истории на тези мои клиенти.

Доверих се и не сбърках

Аз съм Петър Манолов и съм роден на 2.3.1974г. в град Благоевград. Основното си образование завърших в град Благоевград , където живеех до 8 клас.

Вървеше ми много в училище завърших с пълно отличие и ме приеха в техникум по електроника акад.“Иван Ценов“-гр. София. Там също се учех много добре и завърших трети по успех от целия випуск. В същото време играех футбол в Академик София, по-късно ме взеха в Славия  София.

Изучавах компютри, електроника бях спортист нито пиех , нито пушех(даже и кафе на пиех). В момента също не пуша , но от време на време пия(събота и неделя) когато не съм на работа.

Живеех на квартира при леля ми(на татко сестра). През 1995г. завърших средното си образование и влязох в казармата. Служих година и половина и оттогава започнах да усещам ,че нещо не е наред. Станах много изнервен когато се прибирах отпуска не се разбирах с нашите, започнаха проблемите.

Често ме срещаха разни “гадателки“ по улиците и ми казваха, че имам направена магия. Аз приемах това с насмешка, но като минаваше времето и виждах, че нещата наистина не ставаха както преди.

С каквото и да се захванех ставаше, но много по трудно или изобщо не ставаше. През 2000г. ме приеха за студент в УНСС град София. Там също се учех добре завърших Маркетинг и мениджмънт.

След това не можах да почна никъде работа. Каквото и да правех с познати с ‘връзки’ даже и за обикновена охрана все не ме взимаха на работа. Все изскачаше някакъв проблем. Започнах да имам проблеми с парите, не можех да излизам (родителите ми даваха пари) ,но и те не разполагат с много. Никога не са ме изоставили -винаги са ми помагали.

Тогава майка ми разбрала за една баба Нада от с. Бучино. Жената(по-късно разбрах) лежеше на легло. Още когато се приближихме до вратата на двора вътре имаше много хора, но излезе една жена отвътре и каза: ‘пуснете да мине момчето, което сега дойде)

Когато влязох при нея бабата ми каза, че имам направена ‘турска магия’ от завист и че ми е заключен късмета. Пребая ми с една икона даде ми три вида вода(бяла, синя и червена) каза ми какво да правя, отключи ми и късмета с едно катинарче. Още следващия ден ми се обадиха за работа. Бях се явил много преди това на конкурс за експерт в ДФ “Земеделие“-град Благоевград. Не можех да повярвам!

Но същата тази баба Нада ми каза ,че през три години трябва да ходя при нея да си взимам от водата т.е. да се поддържам, защото съм имал много врагове които ми завиждат и нямало да ме оставят на мира докато не ме видят напълно пропаднал и дори магията била направена да влезна в лудница!!!

През тези 3 години отново късмета се върна при мен. Вървеше ми с работата-издигнах се, вървеше ми и с парите-и тях ги имах, имах и приятелки. Но уви след тези години водата, която ми беше дала се свърши и когато отидох да си купя нова видях че баба Нада е починала.

Нещо в мен се преобърна. Започнаха отново проблемите. Отначало в работата, след това имах и кредити, които вече едвам мога да ги плащам ,карах се с родителите си, а за късмет и момичета-абсолютно никакви!

И това от ден на ден става още по страшно! Вече почти не издържам и затова реших да ти пиша и да те помоля за помощ Еви. Където и да ходих след баба Нада за помощ навсякъде бяха категорични в едно: имаш направена магия от много близки роднини от страна на баща ти, но никой досега не ми помогна.

Надявам се и вярвам ,че ти ще успееш, защото след като разговаряхме първия път по телефона ти ми каза всичко за моя живот, дори  и това , което никой друг не знаеше. Това ме накара да ти се доверя още повече и затова реших да направим този Божествен ритуал. От вечерта когато разговаряхме за първи път аз спя безкрайно спокойно, така както от десетина години не съм спал. За сега още нищо не съм започнал да правя, защото  ти ми каза, че в началото само ти правиш някаква енергийна работа . Мога да ти се похваля, че се чувствам перфектно и дори в работата вече има по някакъв начин мир и спокойствие. Как въздействаш и на другите хора не ми е ясно, но съм доволен и щастлив, че се свързах с теб и че поръчах този Божествен ритуал, от който  съм убеден, че ще се подобри моето бъдеще.

Аз искам отново да имам весело изражение, да имам пари да си върна кредитите, да взимам по-голяма заплата(1500-2000лв.) да имам момиче до мен което да ме обича и което и аз да обичам, да създадем семейство(не съм семеен знаеш и го видя).

Моите родители и брат ми да са щастливи и доволни от живота както преди! Бих искал ако може да изкарвам и някакви допълнителни пари, да си купя кола, къща и да заживея отново добре.

Мечтая  да обикалям света да откривам нови места и нови хора. И най-вече да се развалят тези магии веднъж завинаги и никога повече никой да не може да ми навреди!

Петър Манолов

Ето една малка част от първия разговор на Евелина Лютова –Ая Акуя с Петър Манолов :

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ЗАПОЧНАХ РАБОТА ПО КОРЕКЦИЯ НА ЕНЕРГИЙНО НИВО И С ТАЗИ ДАМА

Прочетете това, което днес получих от нея в мейла :
ЗДРАВЕЙ,МИЛА ЕВИ.ПРОЧЕТОХ МНОГО ВНИМАТЕЛНО ВСИЧКО КОЕТО ТОЛКОВА ДОБРЕ И ПОДРОБНО СИ МИ ОПИСАЛА.ВСИЧКО КОЕТО МИ КАЗВАШ Е ИСТИНА ЗАЩОТО АЗ НАИСТИНА СЕ ЧУВСТВАХ ПО ТОЗИ НАЧИН ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯКАК СИ ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАЗБИРАХ ЧЕ МИ СЕ СЛУЧВА НЕЩО ЧЕ НЕ СЪМ ТАКЪВ ЧОВЕК ЧЕ НЕ ИСКАМ ДА БЪДА ТАКАВА А КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЖЕЛАНИЕ ИМАМ ДА СЕ ПРОМЕНЯ ТОЛКОВА ПО НЕ МОГА  ДА ГО НАПРАВЯ. ОПИТАХ СЕ ЧРЕЗ ПРИЯТЕЛИ,ЧРЕЗ МОИ БЛИЗКИ ДА ПОТЪРСЯ ПОМОЩ ,НО ДОКАТО НЕ СЕ ЗАПОЗНАХ С ТЕБ ПОЛУЧАВАХ САМО НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ ,ЛЪЖИ И ИЗМАМИ .ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ЧЕТА И ГЛЕДАМ ЗА ТЕБ И ТВОЯТА ПРЕКРАСНА ДАРБА ,МНОГО ТЕ ХАРЕСВАХ НО ПОНЕЖЕ СИ ДАЛЕЧ ОТ МЕН ВСЕ НЕ СЕ РЕШАВАХ ДА ТЕ ПОТЪРСЯ.ОСЪЗНАВАМ СЕГА КОЛКО МНОГО СГРЕШИХ И КОЛКО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СВЪРЖА С ТЕБ .НО ВСИЧКО Е МИНАЛО ТИ СИ ДО МЕН И АЗ СЪМ БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВА.АЗ НЕ СЕ СТРЕМЯ ЗА ПАРИ И БОГАТСТВА ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ НОРМАЛНО ДОБРЕ И СПОКОЙНО ,ДА ПОЛУЧАВАМ ЛЮБОВ И ДА ДАВАМ ЛЮБОВ.ДА КОНТАКТУВАМ С ДОБРИ,ПОЛОЖИТЕЛНИ И СЕРИОЗНИ ХОРА. БЕЗКРАЙНО СЪМ ЩАСТЛИВА ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА ТАКИВА ХОРА КАТО ТЕБ.  ОБИЧАМ ТЕ МНОГО . ПРЕКРАСЕН ДЕН ПРЕКРАСНО СЛЪНЦЕ.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да направите сега :

 1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
 2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикачите снимка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очаквайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА? ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА! НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ, СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

24 коментара по “Отключване на късмет: Доверих се и не сбърках!

 1. Здравейте Ивелина казвам се Петя родена на 19.05.1980.Нещата в семейството ми не вървят

 2. Здравейте. Казвам се Мирослава от град Севлиево.Родена на 09.05 1991г.Всичко си имам,но не ми върви в любовта.. Започвам да си мисля,че имам направена магия или късмета ми е заключен. Моля ви помогнете ми. Бих ви се обадила. Благодаря предварително.

 3. Здравей, Евина! Писах ти на 13.08, твоя отговор получих на 15.08. не мога да дойда при теб лично. Ако е възможно да ми запишеш час за разговор. Предварително благодаря. Бъди жива и здрава. тел. 0884 96 25 97

  • Моите нови клиенти се обадат на моя телефон. Аз не се обаждам на никого , за да го питам дали има нужда от мен и да му давам усулука. Простете, но методите ме на работа са такива и затова имам перфектни резултати.

 4. Здравей, Евина! Казвам се Цветелина. Заключен късмет, без работа, без пенсия, разведена от много години . Сама съм. В момента съм без никакви доходи. В много тежко състояние. Моля за помощ.Родена съм на 01.02. 1958 година.

  • Здравейте, Цветелина! Мога да помогна. Пишете ми лично във формата за контакт , за да запиша час за личен пирем или разговор ако сте далеч от мен.

 5. Здравейте казвам се Борис Иванов на 26 години от град Пловдив роден съм 11.09.1994.
  От както се помня все в нищо не ми върви , защо.

  • Вероятно има някаква причина затова да е ви върмв в нищо. Моля пишете във Формата за контакт и ще осъществим връзка с Вас. Имам определини часове за телефонни разговори. Ще ги споделя с вас , както и телефона след като ми пишете в мейла. Благодаря за разбилането!

 6. Здравейте, казвам се Мариана, от три години се боря с големи финансови проблеми, че вече нямам сили и възможност, напълно съм отчаяна ! Моля Ви , помогнете ми , моля Ви ! Нещо се е закучуло и не върви и не върви….моля за вашата помощ ! Благодаря ви

  • Здравейте, мила Мариана! Помогнала съм на много хора в подобна на Вашата ситуация. КАТО НАЧАЛО ВИ ПРЕДЛАГАМ НАЙ- ЕВТИНИЯ ВАРИАНТ ЗА КОМУНИКАЦИЯ С МЕН И ТОВА Е 10 МИНУТНА КОНСУЛТАЦИЯ ПО ВАЙБЪР С КАМЕРА. Пишете ми на личен и-мейл, който ще намерите във формата за контакт. Мога да помогна , стига само Вие самата да пожелаете наиситна да подобрите живота си.

 7. Всичко това е уникално, но какви са условията за връзка, само Доверие – достатъчно ли е?!? Вътре в себе си , винаги съм вярвала, че има хора искено помагащи, но има и много хора злоупотребяващи, трудно е да се ориентира обикновения човек . Но искрено се надявам Вие да сте един истински човек представител на тази специална „порода“ хора! Бъдете Благо-словенна!

  • Когато човек не може да дойде при мен, защото може би е на стотици или хиляди километри, осъществявам визуален контакт чрез камера на живо когато се прави консултация. Вие преценявате дали да се доверите на бяла жена като мен или на по- мургава от улицата. Решението е само Ваше.

 8. Здравейте!От дълги години ведняга след свадбата ми преди 12 години сякаш всичко се преобърна!Оттогава изпадам периодично в тежки състояния и ситуации!30.09.1977!

  • Положението е наистина сериозно. Пожелайте 10 минутна консултация по телефона. Пишете за това в контактната форма , за да дойде лично при мен писмото. Опишете там случая ви с 2- 3 изречения.

 9. Здравейте.От много време не ми върви във нищо случват ми се много лоши неща по отношение на здравето ми.В семейството човекът до мен ту ме обича ту ме мрази.понякога се държи много лошо с мен.сякаш стои на дистанция.А бяхме толкова щастливи.моля кажете ми дали имам направена магия на мен и на него и на цялото семейство.казвам се Снежана родена съм на29.12.77

  • Работя с хора, които търсят моята помощ. Това което вие казвате че не сте добре. Не искате моя помощ.

 10. Здравей те казвам се Михаил Георгиев Станкев.Роден съм на 13.1.982год.От град Дупница и Ви моля за помощ в нищо не ми върви в живота,моля ако има начин да ми помогнете струва ми се че мие заключен късмета.Благждаря Ви предварително.

 11. Здравейте,Евелина!Казвам се Зоя Василева Стаменова и съм на 43 години.Като цяло съм щастлив човек.Имам две деца момче на 17 години и момиче на 14.Синът ми учи в престижно училище.Догодина завършва.Но имам въпроси относно дъщеря ми.Тя в момента е 7 клас и учи в спортно училище.Тренира художествена гимнастика от 10 години.Много е трудолюбива и упорита,но от известно време нещата при нея зациклиха.Не я пускат на състезания,постоянно я местят от треньор на треньор,толерират деца с по-малко качества,но с големи финансови възможности.Въпросът ми и желанието ми е дали ще можем да отключим късмета и,за да знам дали да продължава да се занимава с гимнастика или да се насочи към друго занимание?Нямам време,защото е 7 клас….Моля ви отговорете ми и кога е удобно да ви звънна

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.