Доверих се и не сбърках

Аз съм Петър Манолов и съм роден на 2.3.1974г. в град Благоевград.

Основното си образование завърших в град Благоевград , където живеех до 8 клас.

Вървеше ми много в училище завърших с пълно отличие и ме приеха в техникум по електроника акад.”Иван Ценов”-гр.София.

Там също се учех много добре и завърших трети по успех от целия випуск.В същото време играех футбол в Академик София,по късно ме взеха в Славия  София.

Изучавах компютри,електроника бях спортист нито пиех , нито пушех(даже и кафе на пиех)

В момента също не пуша , но от време на време пия(събота и неделя) когато не съм на работа.

Живеех на квартира при леля ми(на татко сестра)

През 1995г. завърших средното си образование и влязох в казармата.

Служих година и половина и оттогава започнах да усещам ,че нещо не е наред.Станах много изнервен когато се прибирах отпуска не се разбирах с нашите,започнаха проблемите.

Често ме срещаха разни ”гъдателки” по улиците и ми казваха, че имам направена магия.Аз приемах това с насмешка,но като минаваше времето и виждах,че нещата наистина не ставаха както преди.

С каквото и да се захванех ставаше,но много по трудно или изобщо не ставаше.

През 2000г. ме приеха за студент в УНСС град София.Там също се учех добре завърших Маркетинг и мениджмънт.

След това не можах да почна никъде работа.Каквото и да правех с познати с ‘връзки’ даже и за обикновена охрана все не ме взимаха на работа.Все изскачаше някакъв проблем.

Започнах да имам проблеми с парите,не можех да излизам (родителите ми даваха пари) ,но и те не разполагат с много.Никога не са ме изоставили -винаги са ми помагали.

Тогава майка ми разбрала за една баба Нада от с.Бучино .

Жената(по-късно разбрах) лежеше на легло.Още когато се приближихме до вратата на двора вътре имаше много хора,но излезе една жена отвътре и каза:”пуснете да мине момчето,което сега дойде)

Когато влязох при нея бабата ми каза,че имам направена’турска магия’ от завист и че ми е заключен късмета.Пребая ми с една икона даде ми три вида вода(бяла,синя и червена) каза ми какво да правя,отключи ми и късмета с едно катинарче.

Още следващия ден ми се обадиха за работа .Бях се явил много преди това на конкурс за експерт в ДФ”Земеделие”-град Благоевград

Не можех да повярвам!

Но същата тази баба Нада ми каза ,че през три години трябва да ходя при нея да си взимам от водата т.е. да се поддържам,защото съм имал много врагове които ми завиждат и нямало да ме оставят на мира докато не ме видят напълно пропаднал и дори магията била направена да влезна в лудница!!!

През тези 3 години отново късмета се върна при мен.Вървеше ми с работата-издигнах се,вървеше ми и с парите-и тях ги имах,имах и приятелки.

Но уви след тези години водата,която ми беше дала се свърши и когато отидох да си купя нова видях че баба Нада е починала.

Нещо в мен се преобърна.

Започнаха отново проблемите.Отначало в работата,след това имах и кредити ,които вече едвам мога да ги плащам ,карах се с родителите си,а за късмет и момичета-абсолютно никакви!

И това от ден на ден става още по страшно!

Вече почти не издържам и затова реших да ти пиша и да те помоля за помощ Еви.

Където и да ходих след баба Нада за помощ навсякъде бяха категорични в едно:имаш направена магия от много близки роднини от страна на баща ти,но никой досега не ми помогна.

Надявам се и вярвам ,че ти ще успееш, защото след като разговаряхме първия път по телефона ти ми каза всичко за моя живот, дори  и това , което никой друг не знаеше. Това ме накара да ти се доверя още повече и затова реших да направим този Божествен ритуал. От вечерта когато разговаряхме за първи път аз спя безкрайно спокойно, така както от десетина години не съм спал. За сега още нищо не съм започнал да правя, защото  ти ми каза, че в началото само ти правиш някаква енергийна работа . Мога да ти се похваля, че се чувствам перфектно и дори в работата вече има по някакъв начин мир и спокойствие. Как въздействаш и на другите хора не ми е ясно, но съм доволен и щастлив, че се свързах с теб и,че  поръчах този Божествен ритуал, от който  съм убеден, че ще се подобри моето бъдеще.

 

Аз искам отново да имам весело изражение,да имам пари да си върна кредитите,да взимам по-голяма заплата(1500-2000лв.)

да имам момиче до мен което да ме обича и което и аз да обичам,да създадем семейство(не съм семеен знаеш и го видя).

Моите родители и брат ми да са щастливи и доволни от живота както преди!

Бих искал ако може да изкарвам и някакви допълнителни пари,да си купя кола,къща и да заживея отново добре.

Мечтая  да обикалям света да откривам нови места и нови хора.

И най-вече да се развалят тези магии веднъж завинаги и никога повече никой да не може да ми навреди!

Петър Манолов

Ето една малка част от първия разговор на Евелина Лютова –Ая Акуя с Петър Манолов :

 

 

 

 

Enjoyed this post? Share it!

 

8 коментара по “Доверих се и не сбърках

  1. Така се случва когато има негативно въздействие или магия. Ако желаете да помогна е необходимо да ми се обадите на тел.: 0896 81 55 52 от 13 до 20 ч.

  2. Здравейте.От много време не ми върви във нищо случват ми се много лоши неща по отношение на здравето ми.В семейството човекът до мен ту ме обича ту ме мрази.понякога се държи много лошо с мен.сякаш стои на дистанция.А бяхме толкова щастливи.моля кажете ми дали имам направена магия на мен и на него и на цялото семейство.казвам се Снежана родена съм на29.12.77

  3. Работя с хора, които търсят моята помощ. Това което вие казвате че не сте добре. Не искате моя помощ.

  4. Михаил, според мен освен заключен късмет има и друго, което ви пречи в живота ви. Ако желаете да ви помогна аз е необходимо да ме потърсите на тел.: 0896 81 55 52 от 12 до 20ч

  5. Здравей те казвам се Михаил Георгиев Станкев.Роден съм на 13.1.982год.От град Дупница и Ви моля за помощ в нищо не ми върви в живота,моля ако има начин да ми помогнете струва ми се че мие заключен късмета.Благждаря Ви предварително.

  6. Този тема ми е много позната и ми се струва че вече сме говорили по въпроса.

  7. Здравейте,Евелина!Казвам се Зоя Василева Стаменова и съм на 43 години.Като цяло съм щастлив човек.Имам две деца момче на 17 години и момиче на 14.Синът ми учи в престижно училище.Догодина завършва.Но имам въпроси относно дъщеря ми.Тя в момента е 7 клас и учи в спортно училище.Тренира художествена гимнастика от 10 години.Много е трудолюбива и упорита,но от известно време нещата при нея зациклиха.Не я пускат на състезания,постоянно я местят от треньор на треньор,толерират деца с по-малко качества,но с големи финансови възможности.Въпросът ми и желанието ми е дали ще можем да отключим късмета и,за да знам дали да продължава да се занимава с гимнастика или да се насочи към друго занимание?Нямам време,защото е 7 клас….Моля ви отговорете ми и кога е удобно да ви звънна

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.