Пушех като комин преди Евелина да ми помогне

Евелина ми каза:„Млада хубава жена си , защо пушиш като комин? ”. Отговорих , че искам да ги откажа , но от години се мъча и не успявам. Работя в хотела, в който тя е отседнала тук в Слънчев бряг при нейната приятелка,която ми се явява като шефка.Работодателката ми също пушеше по много цигари  на ден. Евелина Лютова е върла противничка на цигарите. Една вечер присъствах на разговор с нейната приятелка – моята шефка. Евелина я попита :”Искаш ли да спреш цигарите?”. Тя  отговори простичко :”Да.” Тогава Евелина каза :„Ще ти купя цигари и когато ги изпушиш вече  няма да имаш желание да ги погледнеш повече.”
Нямаше да повярвам, ако  всичко не се развива като събитие пред очите ми. На другия ден шефката получи своите цигари лично от ръката на Евелина Лютова. Четири дни бяха насила пушени тия 20 цигари  и не можа даже да ги изпуши. Накрая ги подари на един  клиент.
След няколко дни,когато още нямаше клиенти Евелина ме попита дали искам да ми купи тютюн (аз пушех тютюн в пликчета и си свивах цигари). Знаех какво означава това. Разбира се, че искам,зарадвано се усмихнах. Е, на следващия ден тя ми подаде  пакет от моя тютюн. Познайте? Сега не мога и да помириша  нито дим, нито пепелник, нито  незапалена цигара. Не ми е ясно какво прави  тя , но това е ЧУДО , което направи с една заклета пушачка като мен.
Благодаря ти Еви ти си чародейка!

 

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.