Магия против алкохолизъм и тайно лечение чрез отвращаване от алкохол

Как се прави магия против алкохолизъм? Кои са добрите турски хапчета за алкохолици? Рецепти за отказване на алкохола и чай. Как се постига тайно лечение на алкохолизъм чрез отвращаване?

Много са начините за лечение на алкохолизъм, но при повечето от тях се иска пациентът да вземе решение и да следва някакъв нов модел на живот. Това, както се досещате, не е никак лесна задача, защото ако можеха да вземат истинско решение, алкохолиците не биха били никакви алкохолици, а обикновени пияници. Има обаче и тайни начини за отвращаване от алкохола, които знаем от руснаците. Но има и други – по-ефективни, за които ще споменем по-долу: чрез магия и прогонване на духа на алкохолизма.

Тайното лечение на алкохолизъм

става главно чрез смесване на капки или таблетки в храна и напитки или чрез прилагането на народни рецепти, например с мащерка.

Хапчета против алкохолизъм
 • Най-популярните от хапчетата се наричат Есперал и се дават само срещу рецепта.
 • Същия ефект върши и Дисулфирам;
 • Известно хапче е Антабус, което обаче според някои сайтове имало зловещ ефект. Това са известните турски хапчета за алкохолици. Да напомним само, че ако ефектът не е зловещ, човекът няма да откаже алкохола. Но всичко се прави с мярка, защото целта не е да го уморите завинаги;
 • Ще ви бъде любопитно да проучите и прочутия Антикол.

Всички те малко или повече работят на принципа на дисулфирама. Те предизвикват силно зачервяване на физиономията при пиене, болки в главата, постоянно повръщане и смъкват кръвното налягане. Това автоматично води до отвращаване от алкохола. Ефектът е кошмарен. Могат да се слагат тайно в пиенето, но само ако човекът вече е много пиян, иначе може да усети неприятния вкус и да ви причини някоя контузия. И след напиването няма гаранция, че няма да се усети.

Чай против алкохолизъм
 • От чайовете против алкохолизъм, които се дават със знанието на човека и след неговото твърдо решение да се вземе в ръце, най-добър е Демир бозан. Можете да видите отзиви на хора, които са го ползвали, ТУК. Струва 43 лева, ако си вземете от оригиналния. Фалшификатите са по-евтини, но не вършат работа.
 • Тайно обаче може да се дава мащерка. Тя има токсичен компонент (тимол), който е силно средство дори при напреднали форми на алкохолизъм. Стрива се на прах и се добавя малко по малко към храната. В никакъв случай не бива да се излива в пиенето, тъй като такава смес може да доведе до усложнения.
 • Дафиновият лист също е донякъде добър. Рецептата е много популярна в Русия. За половин литър вода се вземат 3-4 средно големи листа и се оставят да заврат. Варят се 5 минути, после отварата се охлажда и се прецежда. Това чайче може да се добавя към храната, но е важно да се предотврати евентуално предозиране.
 • Билката мечо грозде е подходяща в началния стадий на алкохолизъм, помага също и при бирен алкохолизъм, и при махмурлук. Взема се 30 грама сушена билка мечо грозде и се оставя да кльокне на слаб огън за 15 минути, за да не се изпарят полезните вещества. После се охлажда и прецежда и се добавят от чайчето 3 супени лъжици към храната.

Преди да минем към конкретна магия, ето едно заклинание на руски език (върши работа, ако се произнася в оригиналното звучене, не в превод):

magia-alkoholizam-1

Магия против алкохолизъм

Има една силна магия против алкохолизъм, която помага за тайно лечение. За да се изпълни, трябва внимателно да се подготвите. Ще имате нужда от:

 1. Снежнобяла покривка
 2. Обикновена маса
 3. Огледало;
 4. Свещи, задължително църковни и осветени;
 5. Шише вода;
 6. Очила;
 7. Бутилка с алкохол.

Редът на ритуала:

 • Когато всичко е приготвено, в центъра на стаята се поставя масата, покрита с бялата покривка;
 • В центъра ѝ се слага огледало, то трябва да е голямо;
 • Пред отразяващата повърхност на огледалото се поставят църковните свещи, за ритуала са необходими само 3 броя;
 • Съвсем наблизо, се поставят 3 празни чаши;
 • Там трябва да има и бутилка алкохол;

След като изпълните приготовленията, завързвате главата си с шал, но не трябва да покривате главата си. Трябва да носите чисти тъмни дрехи.

След това трябва да вземете съд, пълен с напитката, която най-често се използва от любимия човек, който се нуждае от лечение. Веднъж се произнася молитвата – „Отче наш“. Също е много добра молитвата на алкохолиците. След това трябва да произнесете следните думи на заклинанието:

Ще възкръсна аз, слугата Божий (произнася се името на заклинателя), ще бъда благословен.
Ще се прекръстя и ще напусна къщата си през вратите, и ще изляза от двора през портите.
Ще отида направо на изток, където морето е океан, а на дъното на морето има голям камък.
И близо до него плува малка щука, и бузите й са огромни, и зениците й са огнени, и зъбите й са дамаски.
Тя плува и отнема болестта на Божия слуга (името на пияницата), желанието му за лошо питие.
Тя го прочиства от пристрастяване за всички възрасти, още от този момент.
амин. амин. амин.

Внимание: Заклинанието трябва да се произнесе три пъти по 3 пъти (общо 9 пъти). Бавно, но ясно с интонация.

Продължение на ритуала:

 1. Когато думите са изречени, в една от празните чаши трябва да се налее алкохол.
 2. След това преминете към следващата, докато се запълнят и трите.
 3. Но преди да напълните следващата чаша, текстът на магията (заклинанието) се произнася отново три пъти, докато всички чаши се напълнят.
 4. След това се взема голям съд или друг съд, напълнен с вода около половината.
  Изсипете съдържанието на всичките 3 чаши в него.
 5. Тази течност ще трябва да се добавя към алкохола на зависимото лице в продължение на поне 3 месеца. Получавайки омагьосаната течност, той бързо ще се отърве от своята зависимост.

Ако лицето, което лекувате, се разболее, не се паникьосвайте. Това само потвърждава, че ритуалът е изпълнен правилно и започва да действа.

Възможно е обаче да се допуснат и някакви грешки, защото по време на произнасяне на заклинанието трябва да се медитира. Всичко, за което говорите, трябва да го виждате пред себе си като в бял ден.
Можете да се обърнете и към професионална магьосница за помощ. Тогава се изключва опасността от грешка и се дава повече гаранция, че няма да си загубите времето или да навредите на човека. Ако искате професионална прецизна намеса, попитайте Евелина Лютова чрез формите за контакт, дадени на сайта. Тя също така изпълнява и други тайни ритуали и произнася различни молитви против алкохолизъм. Едно една класическа:

Молитва против алкохолизъм

Добра молитва е тази, която се отправя към светия Николай Чудотворец. Молейки се на колене, казвате: Свети Николай Чудотворче, с гореща молба се обръщам директно към теб. Моля те да се смилиш от позицията на великата си душа и да помогнеш но моя мъж (или близък, или роднина) да се избави от демоничното пиянство. Въпреки неговата воля, донеси му отвращение и унищожи неговото влечение към пиянската погибел. Да не вкуси и да не глътне, да не си налее питие той, което е вредно, без да му стане противно. А да вкуси и да преглътне осветената от теб духовна вода. Да бъде волята твоя и силата ти да се изяви. Амин!

Друго добро заклинание

Наричане на вода

Водица чиста, водица безгрешна. Водица, живот на всички даряваща. Подари и на раба Божий (името на човека) нов-новеничък живот. За да не пие нищо по-алкохолно от водата, за да не помрачава животеца си с нищо. Направи го чист от греховността. Дари му защита от алкохолната змия. Амин

magia-alkoholizam-02Ето и един отзив във връзка с магия и ритуал за отказване на цигарите:

Пушех като комин преди Евелина да ми помогне

Евелина ми каза: „Млада хубава жена си, защо пушиш като комин?”. Отговорих, че искам да ги откажа, но от години се мъча и не успявам. Работя в хотела, в който тя е отседнала тук в Слънчев бряг при нейната приятелка, която ми се явява като шефка. Работодателката ми също пушеше по много цигари всеки ден. Евелина Лютова е върла противничка на цигарите. Една вечер присъствах на разговор с нейната приятелка – моята шефка. Евелина я попита: ”Искаш ли да спреш цигарите?”. Тя  отговори простичко : ”Да.” Тогава Евелина каза:„Ще ти купя цигари и когато ги изпушиш вече  няма да имаш желание да ги погледнеш повече.”DCIM100MEDIAНямаше да повярвам, ако  всичко не се развива като събитие пред очите ми. На другия ден шефката получи своите цигари лично от ръката на Евелина Лютова. Четири дни бяха насила пушени тия 20 цигари  и не можа даже да ги изпуши. Накрая ги подари на един  клиент.

След няколко дни, когато още нямаше клиенти Евелина ме попита дали искам да ми купи тютюн (аз пушех тютюн в пликчета и си свивах цигари). Знаех какво означава това. Разбира се, че искам, зарадвано се усмихнах. Е, на следващия ден тя ми подаде  пакет от моя тютюн. Познайте? Сега не мога и да помириша  нито дим, нито пепелник, нито  незапалена цигара. Не ми е ясно какво прави  тя, но това е ЧУДО, което направи с една заклета пушачка като мен.
Благодаря ти Еви ти си чародейка!

Вижте клиент, който  е постигнал перфектен резултат за премахване на щцигарите  по авторския метод на Евелина- ЕвиТерапия.

Ако искате да се свържете с Евелина Лютова,
ползвайте формата за контакт
ТУК или по-долу!

Вижте последствия от  магия върху семейството във видеото по- долу.

Жената  в следствие на магии получава жестоки кризи върху здравето си. Във Видеото ще видите  как дистанционно успях да помогна да се премахна тази жестока болка в  черния й дроб.

Първоначално публикувано на:12.03.2022 @ 09:17

6 коментара по “Магия против алкохолизъм и тайно лечение чрез отвращаване от алкохол

 1. Сега е много популярен така нареченият кудзу корен. Той обаче е горчив и няма как да се сложи тайно в алкохола, освен ако човекът не е пиян вече на дъска. Иначе за доброволно лечение става, но то ако човек има воля, не му трябват никакви корени и настойки. Ако няма воля, магията е най-доброто средство. Но само ако се направи от специалист. Иначе ще се чудите защо мъжът ви се блъска в стените, пада, става и си скубе веждите.

 2. Благодаря ви за хубавата статия. Пробвах някои от заклинанията. Наистина помагат. Вече има белези на отказване. Спряхме водката, но още пиеме по няколко бутилки бяло вино на ден. Ще се обърна по-нататък към Евелина Лютова за по-задълбочен и бърз ефект, но нека първо да видим как ще се развият нещата.

  • Благодаря Мира за хубавите думи за моята дейност. Чудесно е че Ви помагат заклинанията. Има още какво да се желае при вас. Ще се радвам лично да помогна.
   https://youtu.be/XS3yAfLGDYI

  • Понякога събитията се случват изведнъж, а понякога постепенно. При всички е различно и е необходима ВЯРА , ПОСТОЯНСТНО И ТЪРПЕНИЕ!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.