Разваляне на магия. Баба Ванга дава ритуали с яйце и икона

Съвети на баба Ванга за разваляне на магия с яйце и други методи. Черна магия. Кога спира да действа магията? Какво се случва с хората, които правят магии. Знаци за магия

Магиите съществуват. Дори отричащите невидимия свят ще се съгласят, че реално извършени действия за причиняване на зло стават част от реалността – материализирано намерение.

Магиите не са част от миналото. Напротив, човекът на 21 век има 1000 пъти повече амбиции, цели и стремежи от първобитния дивак. Следователно има 1000 пъти повече причини да посегне към желаното по „втория начин“.

Интересно е как злото намерение осъществява контакт с жертвата. В таблица описваме типовите начини за „връзка“.

Как се изпраща магия
НачинОписание
С посредникПрограмата се записва в предмет, който влиза в контакт с жертвата. Добри проводници са яйцата и човешкия биологичен материал. Подвид е предаване на магията чрез храна, която се консумира от жертвата
Без посредникПсихическо нападение, внедряване на чужда информация в биоенергийното поле на жертвата по енергиен път

Баба Ванга и развалянето на магия

По времето на баба Ванга се е практикувала приоритетно предметна магия – записване на негативна програма върху достъпен предмет и подхвърлянето му в жизненото поле на жертвата.

Магия 01

Ванга е разчитала на Богородица от Роженския манастир за разваляне на злини

Разказват, че пророчицата редовно информирала посетителите си за зло вмешателство в живота им. Тя виждала къде е скрит магическия посредник и посочвала мястото, за да може жертвата да открие и премахне злото от себе си.

Няма данни Ванга да е премахвала собственоръчно направени магии. Приписват й се различни ритуали, например с яйце или със захар. Да, пророчицата е ползвала силата на захарта, за да направи контакт с човека и да види по-добре проблемите му. Но тя е била пророчица, а не магьосница. Разкривала е скрита, недостъпна информация и е казвала какво да се направи.

Ванга съветвала хората да премахнат злото от себе си (магията) и да се молят за помощ от Бога. Изпращала ги в Божи храмове, към определени икони, които се отличават с особена сила за защита от магии. Една от тези реликви е в Роженския манастир.

Иконата на Богородица от Роженския манастир

Оригиналът на тази икона се е появил чудодейно в манастирът Иверон в Света гора при неговото основаване в 10-и век. Копието й в Роженския манастир е дар от Иверон, направен през 1790 г. Светогорският подарък веднага показва качества на оригинала – лекува, премахва магии и разрешава житейски мъчнотии.

Казват, че Иверската Света Богородица е била любима на Ванга. Честичко тя пращала свои посетители до Роженския манастир, за да й се поклонят и да я помолят да вдигне от тях направената магия. Местни хора от Петрич свидетелстват, че благодарните изцелени се връщали при Ванга, за да й се поклонят.

Ванга разчитала на Божията майка за всякакви случаи – при разклатен брак, разклатено здраве и разклатена психика. Самата тя е посещавала манастира, за да се помоли пред светинята. По-късно, когато здравето й вече не позволявало, тя изпращала по хора цветя, които да поднесат вместо нея пред светия лик.

Ритуали на Баба Ванга, как да се изчистим от магия

На името на Ванга се приписват разни ритуали за разваляне на магия, за премахване на проклятия и уроки. Например чрез захар, баба Ванга й казвала „благото“. Тя карала хората да преспят върху торбичка със захар и да й я занесат, за да види в дълбочина. И наистина, сладките кристали записват информация. Това им свойство се ползва и за извличане на злото.

Едва ли пророчицата е разваляла магии с яйце, както се твърди от някои издания. Обаче със сигурност е казвала молитви и е поощрявала хората да се молят за премахване на лошото. Ето текстът на молитва, която с голяма вероятност е ползвана от Ванга.

Господ мой, верен хранител на душата и тялото ми. Моля те с покаяние: всички прегрешения мои, допуснати в заблуждение и неведение, прости! Не ме оставяй, бъди до мен по моите жизнени пътища и ме спаси от злото, което ме отклонява от пътя към Теб. Направлявай ме по пътя праведен и ме защити от беди и несгоди. В името на Бога Всемилостив, от чисто сърце!

Как да развалим магия сами

Ванга е вярвала, че молитвата е достатъчно, за да се изчисти магия. Днешните й наследници – ясновидци и гадатели, твърдят обратното – че е малко вероятно неподготвен човек да се справи сам с наложена му магия.

Кой е прав? И Ванга, и съвременните гадатели са прави. Те са от различно време и отразяват различна реалност.

Чистата молитва и днес е достатъчно силна, за да премахне всякаква магия, зло и нечисти сили. Обаче са рядкост чистите и балансирани съзнания, способни да произнесат чиста, искрена, извираща от дълбините на сърцето молитва. Без да допуснат негативна мисъл, страх или невяра в силата на Бог. Причината е в ума, бомбардиран и стимулиран с всякаква информация ежесекундно, но това е друга тема.

Пълно изчистване от магии при специалист

Изчистването на негативни въздействия и програми днес най-качествено и сигурно се извършва от ясно виждащи хора, които умеят да работят с енергийните тела и общото поле. Те диагностицират направената намеса и са способни да я деактивират.

Магия 02

Ясновидецът вижда магията в аурата на жертвата

Външно може да прилича на ритуал или магическо действие, на практика представлява коригиране на фините планове.

За съвременния човек това е оптималната възможност, ако търси сигурен резултат и навременно премахване на въздействието, преди да е нанесло непоправими щети.

Кога спира да действа магията

Няма краен срок за самостоятелно деактивиране на магията. Тя приключва, когато си свърши работата – когато и да стане това. Някои вмешателства се реализират незабавно, други въздействат с години, а има и такива, които работят в поколения наред – родовите проклятия.

Необходим е и известен срок за възстановяване след сваляне на магическото въздействие. Понякога има рецидиви – възвръщане на програмата. Това се случва, когато:

  1. Магията е временно неутрализирана, но не напълно премахната. Програмата стои в спящ режим и се възобновява при определени обстоятелства, най-често от негативни мисли и страх в жертвата;
  2. Некачествено премахване при аматьорски опити или зле изпълнена намеса. След време програмата възобновява действието си;
  3. Многослойна магия – сложна за диагностициране дори от силни ясновидци;
  4. Неправилно поведение на човека, пренебрегване на указанията на специалиста;
  5. Негативни мисли и страх – те са способни отново да захранят магията и да я активират.

Вижте и ТОВА: Как се прави разваляне на магия и пълно изчистване от магии. Как да развалим магия сами с безопасна игла и др. Кога спира да действа?

Какво се случва с хората, които правят магии

Магията създава мощна кармична зависимост между хората, която продължава в няколко поредни инкарнации и бавно се изчиства. Това се отнася и за трите страни в процеса – поръчител, изпълнител и жертва. Добрите специалисти умеят да пазят и себе си, и своите клиенти от рикошетния удар на магиите.

Знаци за магия

Признаците за намеса се проявяват първо в сферата, за която са насочени – здравето, съдбата, любовните и семейни отношения, психиката или живота. След време се проявяват общи признаци – цялостно влошаване на състоянието на всички нива.

Издайнически признаци за направена магия са всички обстоятелства, появили се внезапно. Внезапно разболяване от сериозна болест, внезапно обедняване, загуби, разводи и др. При нормални обстоятелства човешкия живот се изменя плавно. При магическо въздействие – рязко.

За алармени звънци се възприемат апатия, депресивни състояния, често главоболие без медицинска причина, рязко напълняване/ отслабване, бледност, влошаване на кожата, поява на пъпки, синини под очите. Слабост, тежест в краката, болки в мускулите и костите показват общо влошаване на енергетиката.

Предмети за магия, които намираме

Предмети, които намирате в дома си и сред личните вещи, но не са ваши, пораждат съмнение за подхвърлена магия. Знаещите хора не взимат чужди вещи, дори и намерени случайно – те могат да са заредени с опасна енергия или най-малкото носят обременена с обичайните човешки проблеми енергия.

Принципът е – освобождаваме се незабавно от всичко, на което не знаем произхода и как е попаднало при нас. Дори да е най-обикновен предмет като чаша, лъжица, дреха.

В магията се ползват предмети, които веднага дават да се разбере с какво намерение са подхвърлени – яйце, сноп косми, странни вързопи с пера и кости.

Намерените неща не се пипат с голи ръце. Веднага се изнасят надалече. Изгарят се с думите:

Откъдето дошло, там и отишло!

Някои препоръчват съмнителния предмет да се хвърли в течаща вода пак с ясно изразено намерение да отнесе надалече злото. Но огънят е по-сигурен от водата.

Черна магия, симптоми

По същност магията е енергийно заболяване. Тя постепенно изтегля жизнените сили. Черната магия е крайно жестока – насочва се към здравето и живота. От нея се пораждат най-тежки и нелечими заболявания. Произтичат аварии, инциденти, катастрофи с необратими увреждания или жизнен край.

В социален план черната магия поражда безплодие, безбрачие, самота, алкохолна и наркотична зависимост, суицидни наклонности. Тревога бият гадене, диария, неутолима жажда, раздразнителност, които от нищо не се повлияват и постоянно тормозят човека.

Непременно проверете за магия, ако почувствате внезапно и непреодолимо влечение към нещо или някого. Това влечение неотклонно води към реализирането на магията.

Черна магия за смърт
Магия 03

Тежките магии буквално разрушават аурата. На първата снимка – чиста аура, на втора и трета – аура с тежко вмешателство

За жалост това са магически вмешателства, които се разбират твърде късно. Отнемането на млад живот, самоубийство, нелогични и невероятни злополуки понякога са следствие от изпратено мощно зложелателство.

Още по-жалкото е, че няма нужда от жизнено важна причина, за да се изпрати магия за смърт. Поръчват се при имотни спорове, в очакване на наследство, поради любов.

Заради радикалното действие на смъртните магии и тяхната необратимост, специалистите съветват да не се отлага диагностика и евентуално ответно действие. При първи признаци за намеса трябва да се реагира.

Магия за раздяла

Любовници разделят съпрузи, съпруги разделят любовници, майки развалят семейството на децата си, защото не харесват снахата или зетя.

Този тип магия е сравнително лесна за идентифициране. Необходимо е да се обърне внимание на настъпилите промени в отношенията. При такава намеса внезапно атмосферата във връзката се изменя, партньорът престава да отделя внимание, страни от дома, променя отношението си и възгледите за живота, минимизира визуалния и физически контакт, проявява раздразнителност или агресия. Причини за спешна диагностика на магия за раздяла дават ежедневни спорове и скандали без особена причина, съчетани с боледуване на децата.

Как се прави вуду кукла?

Вуду магиите нямат традиции в нашата култура, но и такива се срещат под влияние на филми и информация за африканските магически практики.

Куклата е символичен образ на човека, който се цели с магията. Тъй като не може да бъде достигнат физически, той се манипулира чрез неговия умален модел. Върху куклата се изпълняват такива действия, каквито изпълнителят би желал да извърши в материалния свят. Най-често се причинява болка и страдание чрез пробождане с игли.

Вуду кукла се изработва от възможните за това материали – тъкан, памук, хартия, восък, пластилин. Оформя се тяло, което да наподобява човешко (да има глава, тяло и крайници). Изобразяване на лице не е задължително, може да се забоде снимка.

Ключовият момент е т. нар. оживяване на куклата – тя да се свърже енергийно с истинския обект. Прави се чрез наричане или вуду заклинания. На куклата й се дава име и тя е готова за употреба. След приключване на използването куклата се унищожава.

Проверка за магия със сол

В спокоен момент, за предпочитане нощем, се взима неразпечатан пакет сол. Загрява се тиган и се изсипва в него шепа сол. Около 20 минути солта се пече, като се бърка с лява ръка. През това време се пита има ли зложелател и дали е направена магия.

Наблюдава се солта за изменение. Ако не се прояви нищо странно, подозренията са безпочвени. При липсата на магия солта леко жълтее и припуква на котлона.

Появата на дим е знак за зложелателство или магия. Колкото по-черен е изпускания дим, толкова по-сериозно вмешателство е направено. Катранено черният дим показва магия спрямо живота.

След проверката солта се изнася навън и се изсипва върху почва.

Казват, че след такъв ритуал зложелателят сам се издава. Той или се явява на сън, или се появява в реалността – звъни по телефона, идва на гости.

След диагностика със сол още на сутринта се усеща известна лекота. Солта частично е поела от негатива. Но това не е достатъчно за пълно разваляне на магията.

Разваляне на магия със сол и захар

Напълва се шепата със сол и се държи, за да се зареди с биотокове от аурата. Произнася се заклинание: Както денят се сменя с нощ, така и магията в моето поле да се смени със сол. Обредът се прави 7 поредни дни с една и съща сол.

Между ритуалите стои в затворен съд. Последният път се казва:

Солта прибра всяко зло, да бъде така!

Солта се изсипва във водоем, за да се отнесе събраната отрицателна енергия.

Изчистване на магия със захар

Купуват се три купички. Налива се поотделно светена вода, захар и сол. Нареждат се пред икона на Богородица.

Три нощи поред се четат молитви пред иконата и купичките. На четвъртата нощ съдържанието на трите се смесва с думите:

Нека светената вода пречисти всяко зло, болест и магия и душата блесне като новородена, амин!

Течността се излива под дърво.

Допълнителна информация ТУК: Изчистване на негативна енергия с урина. Със захар. Как да разберем дали имаме негативна енергия? Проверка.

Разваляне на магия с вода

Взема се от църквата светена вода. Най-мощна е водата от извършено кръщение.

Магия 04

Най-мощна сила обладава светената вода от кръщение

Във водата се потапя златен кръст и се отправя молитва към Господа за освобождаване от зли сили и същности. Водата се прекръства три пъти с кръста.

Кръстът се слага на врата и се носи без прекъсване. Всяка сутрин при събуждане се казва: Да бъде Господа с мене и да ме закриля чрез животворния си кръст, амин!

Погледнетe и ТУК: Проверка за магия със сол. Разваляне на магия със сол и захар. Как се прави магия за раздяла със сол? Разваляне на магия с оцет. Морска сол под възглавницата.

Молитва за разваляне на магия

Аз, вярващият в Господа… (трите имена) призовавам за своя защита от проклятия ангелите Божии и всички Светли Божии сили. Ако зли думи и проклятия са излизали от моите уста, аз се отказвам от тях и моля да бъдат свалени от други хора.

Аз съзнавам своите погрешки и простъпки. Моля за помощ да унищожа всяко проклятие от миналото, с което съм породил ответно проклятие. Нека всяка зла сила, излязла от мен и влязла в мен, да загуби своята вътрешна сила и повече на никого да не вреди.

Моля те, Господи, изгори с Божествения си огън всяко зло, което аз съм произвел и аз съм приел. Ако в мен има проклятия от други хора, нека се лишат от сила.

Нека моето тяло и душа се изчистят и се изпълнят с Божествена светлина. Нека и хората около мен се изпълнят с Божествена светлина, радост и любов, мир и щастие.

Нека от мен излизат лъчи на доброто, благополучието и процъфтяването. Нека съм склад на положителна енергия.

Нека моите слова са гълъбите на Божията благословия. Нека моите мисли са чисти, не разрушават и никому не нанасят вреда.

Забранявам на тъмните сили да се ползват от думите ми за свои цели. Призовавам Божествената светлина (три пъти)!

Нека ме изпълни и завинаги да заблестя в Божията любов, амин!

Справяне с родово проклятие

Родовите магии и проклятия са редки, но опасни програми, които поразяват до 4 поколения. Това е казано и в Библията – за греха на бащите плащат децата до четвърто коляно. Всички засегнати показват еднакви признаци, страдат от еднакви проблеми – примерно безбрачие, безплодие, бедност. Крайната цел на родовите магии е заличаване на човека с всичките му потомци.

Оптималният вариант е родовата магия да се свали от знаещ и можещ човек. В краен случай може и саморъчно, но са необходими две неща. Едното е да се знае точно на кой човек е направена магията. Второто е да се осигури снимка, на която присъстват всички роднини. Ако някой от линията не попадне под силата на отключващия ритуал, програмата ще продължи да живее в него и ще се самовъзпроизведе.

Снимката се поставя в кръг от свещи, върху нея – купичка със светена вода. В нея е потопен кръст, закупен от манастир. Четат се молитви непрекъснато в продължение на 3 часа. Между всяка молитва се казват думите:

Освободи ни, Господи, от всяко проклятие, зла сила и дяволска същност. Оттегли от нашия род проклятието и ни позволи да се завърнем в лоното твое! Бъди наш баща и закрилник. Нашият род се посвещава на Тебе и ще Ти служи винаги до последния жив потомък! Амин!

След края на ритуала снимката се полива със светената вода и се закопава в двора на църква, близо до главната врата, отдясно. Кръстът се носи от изпълнителя на ритуала доживот, а при смъртта му се предава на неговия наследник. Докато кръстът се носи от представител на рода, родът ще бъде защитен от магия.

Изчистване на магия с урина

В чист стъклен съд наливаме собствена урина, добавяме на 1/3 отлежала вода. Четем заклинание:

Призовавам целия потенциал на моето подсъзнание и цялата мощ на моето биополе да се активизират и да ме изчистят от нежелани вмешателства както на духовно, така и на физическо ниво. Както тази урина е била кръв и е текла във вените, но сега е поела ненужните токсини и ги изхвърля от тялото ми, така и Божествената сила в мен нека поеме всяко зло и го изхвърли от моето биополе. Нека всичко, което не е моя кръв и плът, да напусне, загине и умре. Така да е, думата ми е закон!

Урината се излива върху сняг.

Още по темата ТУК: Още начини за изчистване на магия с урина. Как се прави магия за любов с урина? Ръсене и разваляне.

Амулет против магии от Евелина Лютова

Парапсихологът и ясновидец Евелина Лютова казва, че по-добре да се предпазим от магия, отколкото след това да я деактивираме. Затова тя изработва защитни амулети, които предварително пресичат всякакви опити за посегателство върху личността, душата и съдбата.

Магия 05

Евелина Лютова помага с амулети и специална терапия

Амулетите на Евелина не са масово производство. Те се изработват за конкретния човек и се зареждат с необходимата енергия специално за него. Всеки амулет работи на 100% за този, за когото е направен, и е напълно безполезен за останалите. Това винаги води до максимални резултати при защитата от уроки, магии или просто зли очи, завист, злоба.

Новата книга „Евитерапия“

Магиите са визирани от Евелина в нейната книга „Евитерапия“.  Друга силно застъпена тема са заболяванията. Лютова подробно и разбираемо обяснява духовните причини за болестите и предоставя енергийна техника за тяхното лечение без лекарства. Тази техника тя е кръстила „Евитерапия“.

Книгата е полезна още със съветите си за подобряване на телесното, менталното и психическото здраве. Съставя план за подобряване на състоянието. Споделя изключително полезна енергийна медитация за придобиване на спокойствие.

Видове магии

Магиите се класифицират по разни признаци. Например според начина на изпълнение те са директни и дистанционни. Според целите си те са за болест, за смърт, за безбрачие, за бедност и т.н. Според изпълнителя са професионални и самоделни.

По форма и обхват на вредата се различават уроки, уплах, енергиен вампиризъм, енергийна тапа, магия (обща), вътреутробна магия, родова магия, любовна магия, проклятие, геопатогенно поражение, обсебване, мания, запечатване и др.

Каквото и зло да е изпратено, то бележи отдалечаване от Бога и приближаване до света на тъмните енергии. За да се спаси душата, трябва много бързо да бъде прерязана връзката с негативната програма, за се възстанови контактът с Божественото. Само така душата оздравява и се изпълва с животворна енергия.

Как да разбера кой ми е направил магия

За духовно развитите хора няма значение кой е изпратил негативът. Те разбират, че светът е изпълнен с неудовлетворени и нещастни хора, които винят за своето нещастие другите и им изпращат собственото си зло. Стремят се да постигнат духовна висота, която е недосегаема за магии и дяволски посегателства.

За обикновения човек е важно да знае източника на магията, за да може да се предпазва. Обикновено зловредникът е от най-близкия кръг – кръвен роднина, съсед, приятел. Колкото по-голяма е близостта, толкова по-голяма е нуждата от информация и съответно – от адекватна защита.

Най-прекият начин да се идентифицира поръчителят е с помощта на ясновидец. Специалистът вижда магията в аурата на жертвата и тази магия е свързана с аурата на поръчителя с тънка, но лесна за проследяване връзка.

Има и ритуали като този със солта и тигана, които заставят поръчителя да се покаже. След ритуала той идва или се обажда, за да напомни за себе си.

Трети подход за разкриване на извършителя е молитва към Господа. В свободен текст се моли Бог да разкрие лицето на злото и да покаже скритите опасности. Ако молитвата бъде чута, поръчителят на магията се явява на сън.

Още нещо интересно ТУК: Как да разберем дали имаме магия вкъщи? Проверка с яйце и разваляне.

Специалист по разваляне на магии, практика

По-долу ще намерите три примера от работата на специалиста по разваляне на магии. Ето какво разказва самата Евелина Лютова, ясновидец и лечител: Вероятно вече знаете, че контактувам с много българи от различни краища на света. С тях не съм се виждала и вероятно няма да се видим никога. За щастие  вършим работа и  неутрализираме негативните въздействия, магиите и родовите проклятия с уникален Божествен ритуал. Него го правя с моите клиенти чрез скайп или телефон. Резултатите са невероятни, когато усилено работим и от двете страни.  За моя метод на работа прочела и  Кремка от Швейцария. Писа ми по електронната поща и не след дълго се чухме в чата. Тя реши да започнем този Божествен ритуал, за да се нормализират нещата и при нея.  Ето част от хронологията на нашата комуникация по скайпа:

Кремка Швейцария 150

Разговаряме с Кремка Вайго от Швейцария

[10:46:02] Кремка Вайго, Швейцария: Здравей, мила
[10:46:16] Евелина Лютова: Здравей, Креми, аз продължавам да работя активно за теб и твоето ново по-добро и спокойно бъдеще. Как се чувстваш?
[10:46:38] Кремка Вайго: Чудесно! Много благодаря!
[10:46:51] Евелина Лютова: Трябва вече да е дошла някаква лечебна криза, която се изразява в лек спад на егото.
[10:46:57] Кремка Вайго: Вчера бях доста нервна.
[10:47:17] Евелина Лютова: може даже да се поскарате със съпруга ти, с близките, но това е от ритуала и не бива да се притесняваш, защото така излизат негативите.
[10:47:38] Кремка Вайго: Но забелязах, че цигарите не ме влекат толкова като преди: 🙂
[10:47:59] Евелина Лютова: Супер!
[10:48:31] Кремка Вайго: Честно казано усещам силно енергията ти!
[10:48:43] Евелина Лютова: Браво, много се радвам! Аз работя енергийно за твоето по-добро общо бъдеще. Ти ще забележиш, че ще има затопляне на отношенията между теб и съпругът ти тези дни, защото точно затова работя сега. Даже вече може и да има резултат
[10:53:52] Кремка Вайго: Още като ти писах мейла… усетих някаква промяна…
[10:53:59] Евелина Лютова: Точно тази нощ това ми беше работата…
[10:55:11] Кремка Вайго: В началото се чудех как е възможно хората да пишат такива неща за теб но сега 100% вярвам в теб!

А по-долу публикуваме видео от разговора с друга клиентка: Йорданка от Гърция.

Вижте последствия от  магия върху семейството във видеото по- долу.

Жената  в следствие на магии получава жестоки кризи върху здравето си. Във Видеото ще видите  как дистанционно успях да помогна да се премахна тази жестока болка в  черния ѝ дроб.

Първоначално публикувано на:29.04.2023 @ 08:42

6 коментара по “Разваляне на магия. Баба Ванга дава ритуали с яйце и икона

  1. Аз имах родово проклятие, Евелина направи необходимото, беше до трето поколение, много силно. Веднага се усети, че го няма вече.

  2. Крайно се нуждая от книгата Евитерапия, очаквам я с нетърпение. Болна съм от нелечимо заболяване и искам да знам как да си помогна!

    • Поръчайте я на линка. Сега има прекрасна промоция , но е с ограничени количества. Побързайте.

  3. Не съм вярвала, че един амулет ще реши проблема, но факт и благодаря на Еви!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.