След гадаене онлайн в скайп: Еви, ти си вълшебница

Ето резултатите от дистанционна работа (гадаене онлайн) само по скайп. Клиентката възкликна: „Еви ти си вълшебница, температурата ми падна на 37,4 градуса само за около 45 мин., а беше 39,5!
Здравейте мили приятели! Аз съм Евелина Лютова Евина – една от вас. Жена, която дава всичко от себе си с любов, за да се решат вашите проблеми.

Вижте и този най-популярен материал на сайта ТУК: Привличане на най-подходящия човек с магия за любов.

Преди няколко месеца две сестри са гледали моето предаване по една телевизия. Впечатлили са се от нещо, което съм казала. Обадиха се по телефона, дойдоха в офиса и пожелаха да решавам техните проблеми, след като за около един час описах техния минал живот в подробности.

гадаене онлайн по скайп

Началото на гадаенето и дистанционното лечение онлайн в скайпа (кликни за пълно изображение върху снимката!)

Започнахме с корекциите на техния живот съсипан от магиите. Още при първите дни на ритуалите се почувстваха прекрасно.

По долу ще видите на видео запис и самите тях след поредния ритуал. Имам разрешение от тяхно име да гледате този материал, както и той да се излъчва в телевизионното предаване.

Снощи двете сестри ми писаха в скайпа. Предоставям ви 100 процента нашия чат. За доказателство го снимах на файл.

Ето и нашият разговор-чат, като резултат от моето гадаене онлайн и дистанционните ритуали, които направих:

Miki i Nezi: Еви, аз съм Незито, от вчера ми е лошо и имам температура, затова отложихме диетата с 2 дни още, не пропуснахме срока, много зле взе да ме тресе и температура 🙁

Евелина Лютова: това, миличка, е голяма лечебна криза, която е вследствие от развалянето на магиите, не се притеснявайте, това се очаква. Вместо обаче да не сте живи от магиите, вие правите силна лечебна криза… Браво, че сте живи, милички! Обичам ви!

Miki i Nezi: И ние много те обичаме, Еви, в момента имам 39,5 температура и силни болки в корема

Евелина Лютова: Сега ще направя един трансфер на лечебна енергия. Евелина Лютова: моля те изпий половин литър топла вода! След 15 мин ще се изпишкаш и ще заспиш.

Погледнете и ТОВА: Магия за пари. Нещо проверено и действащо!

Miki i Nezi: Добре

онлайн гадаене по скайпа - две

Продължението на скайп лечението и онлайн гадаене.

Евелина Лютова: Преди това обаче измери температурата! Ако не е свалена с един градус, направете следното: Взимате къси чорапи от по-дебелите, в купа с 1/2 чешмяна вода и 1/2 оцет, потапяте двата чорапа и ги изстисквате, за да не капят.

Единият чорап се обува на десния крак а другия чорап се обува на дясната ръка…

Miki i Nezi: Добре

Евелина Лютова: След 10-15 мин. сменяте ръце не и краката, иначе трябва да си добре завита.

Miki i Nezi: Меря температурата

Евелина Лютова: Ако ти е студено и те тресе, напълни двулитрова бутилка с гореща вода и я сложи там, където ти е студено. Аз съм спала с много бутилки около себе си. Това е много хубаво, за да се изпотиш. Когато се изпотиш, тогава ще започне да ти минава.

Дръжте ме в течение, моля ви! Аз съм тук пред компютъра.

Друг ценен отзив ТУК: Как ми подейства разтърсващата магия за отключване на късмета.

Miki i Nezi: Добре, стоплих вода, сега температурата е 38.8, слагам чорапите. Да пия ли топла вода?

Евелина Лютова: Браво, смъкнала си я! Виж какъв ефект има само контактът с мен

Miki i Nezi: Много ти благодаря, коремът ме отпусна

Евелина Лютова: Браво!

Miki i Nezi: (heart) (heart) (heart) (heart) (hug) (hug) Еви ти си вълшебница, температурата ми е 37,4 смъква се!(hug) (hug) (hug)

Евелина Лютова: Всичко става с любов! Хайде лягайте, милички!

Това е мили приятели нашият сеанс по скайп с онлайн гадание и резултатите от него!

гадаене онлайн лечение по скайп финал

Финалната част от разговора и край на онлайн гадаенето в скайпа.

Не ви карам да вярвате. Ако сте предубедени, ще кажете че е лъжа, дори да го чуете директно от тези сестрички.

Всеки има право на мнение и аз го уважавам. Ако имате желание да решавате своите проблеми в живота, независимо от какъв характер, и се доверявате на моите способности, можете да ми пишете под която желаете статия в сайта ми.

Ще помогна с най-голямо удоволствие на всекиго.

Потърсете и намерете помощта, от която се нуждаете. Прочетете и ТАЗИ СТАТИЯ: Онлайн гадание по скайп от Евелина Лютова (+ВИДЕО)!

Ще ви помоля предварително да ме извините ако ви откажа помощ. Мога да преценя дали мога да помогна по време на нашия разговор, независимо дали в моя офис или по телефон, или дори да отговоря чрез мейл по електронната поща, ако се намирате някъде в България или от чужбина.

13 коментара по “След гадаене онлайн в скайп: Еви, ти си вълшебница

  • Чудя се как да отговоря на един празен въпрос. При яснодиството, мила Александрина е необходима отправна точна и зведниня код на човека. Александрина се наричат стотици хиляди жени в България само. Всяка една от тях е родена на различна дата и има други имена още. За коя от тези хиляди да дам отговора си? Моля пишете ми на лично съобщетие в мейла, който ще намерите във формата за контакт.

 1. Госпожо Лютова,искам да Ви попитам за себе си.Нещо се случи и в момента имам здравословни проблеми.Преди време ми бяха каза ли,че имам направена магия.Не искам да се подавам на такива неща но явно те съществуват.Казвам се Славка и съм родена на 27.03.1967 година в град Варна.

  • Здравейте мила Славка! Съществуват магии, които наистина съсипват здравето на човека. Аз работя с много такива хора. Те имат перфектни резултати. Дали вярвате или не вярвате в магиите е лично ваше мниние и аз не мога да го оспорвам. Важното е, че моите клиенти имат перфектни резултати. Вземете си мерки , защото това е сериозно и понякога необратимо.
   Евелина Лютова

 2. Здравейте Еви,
  имам нужда от помощта Ви,но за съжаление не мога
  да изложа проблемите си тук.
  Моля да ми изпратите Вашият имейл адрес за контакти.
  С приятелски поздрав.
  Мила

  • Ето мили приятели една Тома Неверни- Красимира Йорданова- едно прекрасно момиче на видимо 15 години, която не е прочела статията, но има мнение! Защото ако беше прочела всичко, нямаше да пише за ЛЕКОВЕ ПОЗНАТИ НА НАШИТЕ БАБИ. Защото нашите баби не са лекували по този начин, по който в конкретния случай съм решила проблемите на тези две момичета, за които се говори в статията. В много статии пиша,че съчетавам древните методи на лечение със съвревминните и по този начин помагам. Повярвайте ми, че не съм „открила топлата вода“, но зная как и кога да я използвам, за да помагам на хората да решават своите проблеми.

 3. Мила Еви, мина повече от година и половина от както съм в контакт с теб. Наистина ти направи истинско чудо,за което дори не съм мечтала.Преди година и половина усещах че нещо в живота на цялото семейство не върви нормално. Усещах някакво напрежение в себе си,отношенията между всички ни не беше добро.Реших,трябва да променя всичко това,което става.Не се поколебах и се свързах с теб Еви.Първо по телефона а след това по skayp. Доверих ти се и изпълних всичко което ми каза.Мина една година и ЧУДОТО стана. Сега всичко върви добре.Отношенията в семейството са добри и продължават да се подобряват. Живея с чувството че „Някой „бди над нас и ни помага винаги в трудни моменти,ЕВИ,мила зная че ти си тази която направи невъзможното да ни върнеш нормалния живот този ,за който съм мечтала.
  Поклон пред теб скъпа Еви и нека ГОСПОД ти даде много здраве дълаг живот, за да продължиш да помагаш на изпадналите в трудност хора .
  Бъди Богословенна
  Кирилка Янчева
  Мадрид.Испания???

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.