Събиране на разделени двойки

Как да премахнем магия за раздяла? Помощ при събиране на разделени двойки. Симптоми и признаци. Молитви и ритуали с гаранция за 100% резултат. Безплатно, заплащане се налага само при помощ. Заклинания и защита. Вълшебен пръстен за привличане на  подходящ партньор.

Любовните проблеми между партньори и съпрузи обичайно се отдават на индивидуални особености, лоши навици, трудности в живота или влиянието на роднини. Рядко подозрението пада върху неправомерно зло въздействие. А това е първото по вероятност съмнение.

В 21 век не са намалели хората, които активно използват магии за лични цели, за утоляване на амбиции или само с цел вреда/ отмъщение.

Когато отношенията се разпадат внезапно, когато не е имало индикации за неразбирателство, първо проверете за наложена магия за раздяла.

Влияния върху отношенията
ВидовеЦели
Преднамерено скарванеумишлено предизвикано неразбирателство между партньори (любовни, приятели, съдружници) с цел наслаждаване на резултата
Непреднамерено скарванеражда се в порив на ярост, злоба или завист, единствената цел е: ще види той/ тя (отмъщение, вреда)
Разваляне на бракпреднамерен ритуал (магия) за разкъсване на брачни връзки, създадени устойчиво в енергийната матрица
Връщане на съпругпреднамерен ритуал (магия) за разваляне на паралелна любовна връзка и връщане на отклонилия се партньор към семейните отношения
Премахване на съперник/ съперницане се цели раздяла, а предотвратяване на възникването на любовна връзка. Атакува се съперник/ съперница на лично ниво
Магия за безбрачие/ безплодиемагия, направена за отделен човек, засяга реципрочно всеки, с който той (тя) започне отношения. Родова магия в този план цели прекъсване на рода, като един от методите е предотвратяване на бракове/ раждания

Как да разберем има ли магия за раздяла?

Магията за раздяла се открива лесно, когато постигне пъкленото си дело. И се открива трудно в профилактичен порядък, с цел да се предотврати.

cherna-magia-02

Немотивирано отчуждаване, загуба на топло чувство, отблъскване – признаци на магия за раздяла

Причината е, че тази магия въздейства по съвършено еднакво върху мъжете и жените, но този конкретен начин е непредвидим. Резултатът е един:

Жертвата става противна на своя партньор. Изпитваната до момента любов се замества от раздразнение, неприязън или равнодушие.

Как действа на отношенията?

Хората не реагират еднакво на магия за раздяла, защото се дразнят и мразят различни неща. Но може да се фиксира крайният резултат. А той е следният: мъжът, любовникът, съпругът и жената, любовницата, съпругата вече не са способни да се харесват. Дори не са способни да бъдат понасяни.

Има ли шанс да предусетим?

Основни признаци и симптоми
 1. Първо, промяната се случва буквално за един ден. До вчера двойката се е обичала, днес не се понася. Като отрязано с нож. Самият разрив отнема различно време – зависи от характера. Някои опитват да оправят нещата, други – не. В стандартния случай негативното въздействие се натрупва бавно и постепенно и когато стигне до критичната точка, отношенията са необратимо развалени;
 2. Второ, магията създава лош ореол около човека. Той си разваля отношенията с родителите, роднините, приятелите, колегите. Магията влияе и на останалите хора. Жертвата им става противна. Възможни последствия от това са уволнения, фалити, постоянни разправии със съседи, замесване в конфликти и сбивания и др.

Главният признак на магията е разрушаване на личния живот – бързо, стремглаво и всеобхватно. Любовта изчезва, приятелите изчезват, понякога – работата, парите.

Диагностика на охладняването в домашни условия

А сега да погледнем от другата страна. Отправена е магия за раздяла на съпруга ви, някой цели разваляне на вашето семейство. Как ще разпознаете, какви признаци са насочващи?

 1. Първо, неочаквано започвате да презирате, да ненавиждате или да се страхувате от своя съпруг. Ако размислите трезво, няма да намерите реално основание. Дори собствената ви реакция ще изглежда смешна. Само че чувството е налице и то извира от самата дълбина на сърцето – тъмно, неразбираемо, но ярко и осезаемо;
 2. Второ, с времето ще започнете да намирате обяснение на негативното си отношение. Умът винаги търси логика и основания и ги намира;
 3. Трето, прекъсва се енергийната връзка, която ви е съединявала. Не можете да се отпуснете в негово присъствие, неприятно ви е да ви докосва, не искате да спите в една стая, дори не искате да се храните с него. Единствено ви се иска да ви остави сами;
 4. Четвърто, магията за раздяла действа и на двамата партньори. Каквото усещате вие, същото усеща и другият във връзката. Ще усетите, че сте станали неприятни и че ви избягват;
 5. Пето, загуба на интерес към интимности. Сексуалният живот се прекратява поради импотентност или фригидност, или и двете.

Добър диагностичен признак са сънищата, макар че не всеки ги има. В тях партньорът се представя като чудовище, убиец или преследвач. Или се карате с него с ожесточение – това, което се въздържате да направите в реалността.

Ако се нуждаете от осезаемо доказателство за магия, то питайте за брака си приятели и роднини. Ще се удивите, че в техните очи вие скоро ще сте разведени. Страничните наблюдатели виждат признаците на развода, преди да ги видят замесените. Подсъзнанието сканира и засича злото вмешателство и сигнализира за него.

Вижте и ТОВА: Симптоми при направена магия за раздяла и при разваляне на магия. Черна магия срещу двойка.

Молитви против магия за раздяла

Магия за раздяла в определени случаи се премахва с молитви. Това е възможно при условие, че

… е проведено Свето кръщение (кръстени сте в църква), че сте наистина вярващи, ходите периодично на литургии, молите се.

С други думи: създали сте здрава и отдавнашна връзка с религиозния егрегор.

Второ условие е да имате църковен брак и да се молите за запазването му. Молитвите помагат, когато всичко е в християнската традиция. Не става да се молим за любовник или за граждански съпруг/ съпруга.

Вярващият се обръща с молитва към Бог и активира връзката с религиозния егрегор, а той е достатъчно силен да разруши създадените от магията изкуствени енергийни връзки.

Каква молитва? Може утвърден текст, може свободен. Да помолим Господ да ни спаси от насилственото вмешателство и да съхрани благословения от него брак.

След молитвата свободен текст непременно кажете 7 – 9 – 11 пъти „Отче наш“.

Как правилно да проведем ритуала за събиране

cherna-magia-01

Съвременните ритуали рядко изглеждат така, но нанасят същите поражения като древните магии

Самостоятелното деактивиране на магия с домашни ритуали – това е създаването на насрещна магия, която противодейства на първата и я обезсилва. Подобен подход работи, ако вмешателството не е твърде дълбоко и категорично. В противен случай рискувате да задълбочите проблема.

Ритуал със снимка

Включваме в ритуала черна сол, снимка на нацеления с магия партньор и църковна нова свещ.

Пояснение: черна сол се прави на Велики Четвъртък от каменна сол и ръжено брашно в равни количества. Добавят се билки според целта, в нашия случай трябва мащерка. Сместа се пече във фурната на 250 градуса, докато стане на буци. Стрива се до консистенцията на обичайна сол.

С черната езотерична сол се правят защити от магически вмешателства и негативни програми, прогонват се зли духове и астрални паразити. При разваляне на магии дава незабавен резултат.

Ритуал: Написваме черна сол върху снимката на партньор, на когото е наложена магия. Запалваме свещта и изговаряме:

Обвивам те с тази свещена сол, попила светостта на Страстната седмица. Нека тя изпие от физическото ти тяло и от всичките ти фини тела всяка магия, уроки и зло вмешателство. Нека изпие всяко зло, докато нито капка не остане. Да помогне Бог и всичките Светли сили! Амин!

Изчакваме свещта да изгори и в края й казваме:

Магията изгоря като тази свещ, влиянието й се разнесе като този дим. Не остави и следа! Да!

Съберете и закопайте солта под дърво.

Ритуалът с черна сол е проверен и работи безотказно. Магическа сол се готви веднъж годишно. Обикновено не може да се чака до Страстната седмица. Тогава действаме по друг алгоритъм с обикновена сол.

Обряд със сол за запазване на семейството

Вземете брачните халки и ги свържете с червен конец. Напълнете чаша с вода и насипете 3 с.л. сол. Пуснете пръстените в солената вода и с помощта на конеца ги завъртете надясно. Кажете:

С тебе, мой съпруг и любим (съпруга и любима), сложихме тези брачни халки и се заклехме да не ги сваляме в горест и радост, да живеем заедно и да се борим заедно с несгодите в живота. Сега отново ще сложим тези халки и отново се кълнем, че никакви тъмни сили повече няма да ни влияят и разделят и че нашето щастие няма да се затъмни до смъртта и винаги ще се обичема, амин!

Впрочем препоръчително е този ритуал да се прави профилактично веднъж годишно за изчистване на семейните отношения от натрупаната негативна енергия. Той е полезен при неприятни събития, трудности – заздравява връзката и обновява брачните клетви. Привлича светли сили, които помагат на двойката и я поддържат. А злата енергия бяга от тях и се разсейва.

Събиране на разделени двойки от Евелина Лютова

Евелина казва, че всяка магия се поддава на разваляне. Главното е да не се паникьосваме, а да действаме разумно, трезво и последователно. Ако желаем – да опитаме самостоятелно. Ако не се получи или не желаем да рискуваме – да се отнесем до нейната квалифицирана помощ и огромен опит в магическите ритуали.

Обезвреждането на негативна програма е единият етап, казва още Ева. Важното е да се завърши със защита срещу връщане на магията и повторен удар от зложелателя. За целта Евелина Лютова прави ритуално събиране на двойки и ги поставя в защитен кръг. За засилване на бариерата приготвя талисмани и амулети.

Брачните отношения се защитават много добре и с магически ритуали. Този подход е за препоръчване, когато негативните прояви са много и бързи – значи и магията е такава. Мощни магии се премахват от специалисти, защото ритуали като този със сол са слаби за тях.

cherna-magia-03

Ритуалите за събиране обръщат процеса нв енергиен план

Ако усетите остро и драстично вмешателство в брачните отношения, веднага ми се обадете, откликва Евелина Лютова. Колкото по-бързо се противодейства, толкова по-добър е резултатът. Магия за раздяла не трябва да се оставя да действа не с дни, а с часове. Старите магии мъчно се развалят, а понякога отношенията са непоправимо разрушени.

Още по темата ТУК: Разваляне на магия и пълно изчистване от магии. Как да направим магия сами? Разваляне на магия с вода. Какво се случва след това?

Бяла магия за любов и др. любовни магии

Дотук визирахме черна магия – насилствена. Тя разваля създадени любовни отношения, за да се отвори място за друг човек. Да кажем една жена се е влюбила в женен мъж. Иска да го освободи от брака, за да го привлече при себе си. И прави магия, или поръчва такава. Това е черен ритуал, защото налага насилствено чужда воля върху други хора.

Бялата магия за любов е насочена към свободен човек. Сърцата не изпитват нежни чувства. Магическият ритуал им помага да се определят, да осъзнаят чувствата си, дава смелост да се признаят и да започнат отношения.

Максимално „бяла“ магия или най-правилен подход е да се моли за подходящ партньор и за любовни отношения, без да се фиксира конкретен човек. С такива ритуали се създават най-щастливите връзки. В тях няма нищо изкуствено или насилствено.

Разваляне на магия за раздяла

Контра магия гони негатива, „подрежда“ хаоса, поправя отношенията, създава защита. Желателно е да се работи върху съвместна фотография на двойката. Снимка не е необходима, ако изпълнителят имат отлично въображение и успее детайлно и ярко да си се представи заедно с любимия.

В повечето случаи причина за развалените отношения е любителска черна магия по материали от интернет. Подобни програми се свалят без проблем.

В останалите случаи магията е дало на професионалист. Тези негативни програми биха изпотили който и да е любител на домашните ритуали. За по-сигурно повторете избрания ритуал много дни поред (без прекъсване). Минимумът е 7 поредни дни, 100% гаранция дава 40-кратното повторение.

Заклинание над студена вода

Ако чувствате, че сте „хванали“ нечие негативно въздействие, направете основно почистване на дома и напръскайте с осветена вода. След това налейте от водата в кристална купа и наведете устните на около 10 см. от повърхността й.

Кажете „Отче наш“. Молитвата спасява вярващите, без изключения. Невъзможно е да не сработи. Евентуално ще се задейства по-бавно. За да ускорим процеса, повтаряме молитвата 7, 9 или 12 пъти за деня, а ритуала изпълняваме 7, 9 или 12 дни поред.

Внимание! Всеки път вземаме от църквата нова светена вода, внимаваме да е студена, почистваме дома, напръскваме и тогава четем Отче наш над останалата вода.

Ритуал с билкови отвари

Мащерката е билка, която разваля магии. Ритуалът с осветена вода се изпълнява като вариант и с нейно участие. Вземаме китка сушена мащерка. Използваме я за напръскване на дома. После с мащерката разбъркваме светената вода, докато четем над нея. Накрай докосваме с китката челото, бузите,  брадичката и зоната на сърцето, като изричаме:

Билка омайна, мащерка потайна. Ти ще откриеш всяка магия, ще премахнеш чуждата енергия. Бъди помощница на Светите сили, на ангелите и архангелите, изпратени от Бога да ми помогнат и да ме спасят. Нека в името на всичко най-свято да съхраня дома и семейството си, амин!

Вариант с отвара: варим мащерката и пръскаме с отварката целия дом, с подчертано внимание край вратата, на прага и прозорците.

Обред с жито, пшеница или хляб

Обредът на хляб е многократно изпробван и гарантирано работи. Най-ефикасен е в присъствието на засегнатия човек. Ако не може да се привлече към ритуала, той се замества от дреха, която е обличал и е попила енергията му. Обредът на жито или хляб не действа върху снимка.

Сутринта нищо не се яде, гълта се малко светена вода.

Омагьосаният човек се слага да седне пред домашния иконостас (или пред икона, сложена за случая). Четат се Отче наш, молитва към Богородица, 90 псалом, молитва към Николай Чудодеец или към Архангел Михаил.cherna-magia-04

На главата на засегнатия човек се слага нова бяла кърпа. Тази кърпа е специално осветена по следния начин: в неделя човекът е отишъл на църква, като е сложил в пазвата си новата кърпа. С нея до кожата той е би през цялата неделна служба. Освен това за ритуала носи питка хляб или шепа  жито.

И така, на главата на омагьосания човек се слага бялата кърпа, отгоре  – хляба или зърното. Застава се зад човека със запалена свещ в лявата ръка и с ножа за хляб от неговия дом в дясната ръка.

Чете се 9 пъти Отче наш, два пъти се моли Исус да помилва грешния, един път се моли Дева Мария да защити грешния. Този „пакет“ от молитви се повтаря 9 пъти. Молитвата към Исус се чете с чело, опряно в хляба.

След това се кръстосват ножа и свещта над хляба и се чете следното:

Хлябът всичко ще поеме, всяка магия ще отнеме, лошото от омагьосания (името) ще извземе. Да си върви всичко лошо, развалено, урочасано, всичко грозно и мухлясало, всичко черно и изкривено, всичко опорочено, всичко магии, обреди и ритуали, всички уроки и заклинания, всички телесни и душевни страдания, указано, наказано, напред и назад казано, на глас и шепнешком, на ум и мълчешком, каквото е магьосник направил да се развали и да премине в хляба.

Заклинанието се чете 9  пъти, като при всяко прочитане се минава с ножа и свещта (както са скръстени) по гърба на човека, след което плюе през ляво рамо.

На края кръстът от нощ и свещ се дава в ръцете на жертвата, хлябът се завива в кърпата. Човекът вдига своеобразният кръст над главата си (и над хляба) и чете 3 пъти псалом 90. Тогава изгася свещта с пръсти, а остатъкът носи в църквата и я поставя пред иконата на Спасителя (ако е жена) или на Богородица (ако е мъж). Хлябът се оставя на безлюден кръстопът.

Взаимодействие с Луната

Премахване на магия от съперница с помощта на восък и лунна светлина: ритуалът се изпълнява на пълнолуние, 1 час след полунощ.

Взема се натурален восък. От него се оформя фигурата, която условно наподобява жената – съперница или мъжът – конкурент. За да се обозначи, восъчната кукла се украсява с косми, взети от целта на ритуала или се накапва с негова / нейна кръв. Веднага кажете:

Каста Намиабу Каста Намитака Сафами АбуРави Каста-нами!

Напишете върху черна свещ името на любовницата, съперницата, конкурента и запалете свещта. Гледайте как пламъкът поглъща името и казвайте:

Както се топи този восък, така се топи и твоето въздействие. Остави ни и си върви (три пъти)! С този восък се изхвърляме от живота си. Напусни, напусни, напусни!

Оставете остатъкът от свещта под светлината на луната до сутринта, а при ставане вземете парчето с хартия и го закопайте зад къщата.

Прост начин за събиране на разделени двойки

Ритуалът е действително елементарен – преплитат се две църковни свещи и се нарича и съдбите да се преплетат по същия начин и да останат заедно. Безопасно се изпълнява за двойки, които са били заедно, обичали са се, но са разделени насилствено. С помощта на енергийната мощ на свещите се поправят нанесените манипулативно изменения.

Ритуалът се прави с нови свещи от църква. Не с цветни или битови свещи, не с използвани. Свещите се запалват и започва бавното им увиване една с друга. Едновременно се нарича:

Както тези свещи се събират в единно цяло, така и съдбите на … (казват се имената на мъжа и жената) да се преплетат и да се развиват съвместно. Това, което Бог е съединил, човек да не разваля, амин!

Видео на Евелина по темата.

Събиране на разделени двойки до дни

Когато се търси бърз резултат, приемете помощ от специалист със способности да нанася корекции на енергийно ниво. Това, което направихме със свещите, се изпълнява директно и в енергийната матрица – съдбите се съединяват, пречките се отстраняват.

Подобен подход е най-бърз. При останалите начини се чака материалното действие да се пренесе на фин план.

Защита от магия за раздяла

Защита се изпълнява в два случая – при съмнение и наличието на недоброжелатели и след сваляне на магия, за да се предотврати подновяването й. Конкретни ритуали се провеждат от магове и ясновидци, но има и няколко правила, които да спазва застрашената двойка:

 1. Един стар способ да се защити семейството и дома от магия е да не се допускат в близост недоброжелатели, да не се дават пари, храна, прибори и вещи от дома, които се влагат в магически ритуали. Да не се простира на открито, за да не бъде открадната дреха;
 2. Защита от магия създават сребърни предмети, закупени от църква или осветени от свещеник. Максимална защита дава сребърен кръст, зашит в дрехите;
 3. Периодично се чисти дома с дим от тамян или суха мащерка. Каденето добре изчиства и защитава от вредни въздействия;
 4. Отправят се ежедневни молитви за защита.
Снемане на магията в църква или със свещ

Вярващите хора търсят избавление от злото в църквата и от Господ. Но християнската догматика не признава понятия като магия и уроки. Свещениците отдават симптомите на заболяване на душата.

В църквата единствено се произнасят Киприянови молитви. При това само в определени храмове и от конкретни свещеници. Ако търсите защита от църквата, осведомете къде във вашия град се чете против магии.

Това е регламентираният начин да се получи помощ от свещеник. Редовното посещение на църква и отправянето на самостоятелни молитви също помага, защото демоните и злите сили не влизат в храма.

Има ритуал с 41 свещи, който се препоръчва на вярващите, когато не намират помощ от свещеник. От храма на църковен празник се закупуват 41 свещи. В 41 поредни дни се ходи на църква. Запалва се по една свещ и се моли Господ да освободи от злото и от демоните. Угарките от свещите се преместват на мястото за упокой.

Събиране след раздяла с помощта на яйце

Обредът се прави на жертвата на зло въздействие.

Изчаква се да заспи дълбоко и по тялото ми се търкаля яйце. Обхожда се в дясна посока, в кръг. След това яйцето се оставя под леглото, точно под главата (сложете в  чиния, да не се търкаля).

Отправя се молитва или заклинание всяко зло въздействие да се премести в яйцето.

На сутринта яйцето се чуква във вода и се разглежда за изменения. Чистенето се повтаря всяка нощ, докато яйцето остане напълно чисто. Яйцата, които са поели магията, имат нишки, балончета, признаци на разваляне, черни петна, жълтъкът потъва и т.н.

Кога да очакваме 100% резултат

Винаги! Каквото и да правим – сами или с помощник, нека подхождаме с пълната увереност за 100% резултат. Ако се подходи със съмнения и опасения, и резултатът ще е нестабилен и непълен.

Има ли гаранция? Какво да правим, ако не се получи?

Днешният човек търси гаранции, че от един ритуал и от едно въздействие всичко ще се оправи и ще се приключи с проблема. Това е разбираемо, но не винаги е възможно, особено в духовната работа.

Сигурна гаранция за успех са настойчивостта и последователното преследване на целта – докато се види желаното изменение. Непременно съдете по резултата, по реалните промени в битов план.

Ако измененията не са достатъчни, ритуалът се преповтаря или се прави друг. Мнозина питат: колко време, колко пъти. Възможният отговор: докато се случи желаното.

Още информация и източници на английски: Магически ритуал за събиране на разделени двойки; * Заклинания за събиране на разделени и любовни магии.

Какви могат да бъдат последствията?

Магията въздейства върху човека постоянно и нанася увреди върху здравето, съдбата и отношенията му с околните. Колкото по-дълго се остави да действа, толкова по-големи са щетите. Лоши последствия се наблюдават, когато:

човек не съобрази, че е жертва на магия, и не предприеме нищо за обезвреждането й;

действията за обезвреждане са неефективни – ритуалите не действат, молитвите се казват формално и т.н. Така също се губи време, през което магията навлиза в дълбочина.

Погледнете и ТУК: Разваляне на магия за раздяла на семейство. Как да разберем дали имаме магия за раздяла? Как се прави лесна и успешна магия?

И накрая един отзив

Здравейте мили приятели! Аз съм Евелина Лютова – Ая Акуя.

От няколко години работя изключително по телефон и по скайп. Енергията ми е толкова силна, че моите клиенти я усещат, дори да се намират на другия край на света. Когато разговарям по телефон или по скайп, усещам техните проблеми по уникален начин. По същия начин мога и да помогна. Времето доказа това и аз съм много щастлива, че помагам на хората да решават своите проблеми от енергиен характер. След моята помощ те стават по-щастливи и започват да им идват повече пари. Чудото става не само с клиентите ми, но и с техните роднини, които въобще не знаят, че някой прави ритуал за разваляне на магии. След малко Ви предлагам да прочетете част от хронологията на чат по скайпа с моя клиентка българка, работеща в момента в Италия. Накратко само трябва да знаете, че нейната магия бе за раздяла със съпруга ѝ и действително те не се бяха виждали годни наред. Освен това преди Божествения ритуал той не се държеше добре дори и по телефона. Ето нашия чат:

Велислава Италия 150

Велислава от Италия

[17:01:09] Велислава Италия: Еве, Здравей! Бързам да ти опиша срещата вчера с моят съпруг във Венеция.
[17:08:24] Велислава Италия: Изключително бързо се срещнахме. Прегръща ме и целува, като че ли вижда първата си любов. Запозна ме с много свои приятели и приятелки, за което останах много изненадана. Имахме около 4-5 часа свободни, след което аз отново отпътувах за Генуа. Изненадана останах от отношението му към мен. Уважение, за което бях мечтала много години. Ти наистина направи с него чудо! Женските погледи бяха много остри, въпросителни, но аз се държах много естествено, за почуда на всички.
[17:08:51] Евелина Лютова-Ая Акуя: БРАВО МИЛА,РАДВАМ СЕ
[17:08:57] Евелина Лютова-Ая Акуя ОБИЧКАМ ТЕ
[17:09:27] Велислава Италия: И аз те заобичах като своя сестра
[17:10:26] Велислава Италия: Ти ни върна назад много, много. И наистина вчера се почувствах много щастлива
[17:13:29] Велислава Италия: Ти си наистина моят Ангел Спасител!!!!!!!!!!
[17:13:43] Велислава Италия: Чао за сега, до довечера
[17:13:52] Евелина Лютова –Ая Акуя: до довечера мила

Ако си самотна и нямаш партньор, но много силно го желаеш, можеш да поръчаш Вълшебен пръстен за привличане на подходащ партньор.

Поръчай го лесно като кликнеш на снимката.

Вълшебния пръстен с бели букви

 

Първоначално публикувано на:20.12.2022 @ 05:08

10 коментара по “Събиране на разделени двойки

 1. Срещахме се 4 години, чаках вече предложение, а той ме напусна. Не съм сигурна дали е заради друго момиче или са се събрали след нас, но има вероятност да е заради нея. Ако правя ритуал за събиране на разделена двойка, ще се смята ли за черна магия? Защото той иска да е с нея и я обича, на практика вече не е мой… Но аз го обичам и бих пробвала, но не искам черна магия.

  • Мило момиче, това, което желаете да напарвите ще е груба грешка, която може да стане непоправима. Нека първо погледна дали не сте разделени в следтвие на негативно въздействие и след това ще дам категоричен отговор дали е подходящ точно този ритуал във Вашият случай. Свържете се с мен на имейла, който ще намерите във формата за контакт под всяка статия в сайта.

   • здравейте,как мога да се свържа с вас..аз също имам проблем,приятелката ми ме изостави изведнъж….а имахме 9 годишна връзка….Не зная какво става вече..отчаяна съм

    • Най-лесно е свързването с мен. В сайта и в социалните мрежи навсякъде има мой телефон. Който търси- намира. Напишете Евелина Лютова телефон и веднага ще ви изскочи информацията

 2. Здравейте, Ева. Имам всички симптоми на магия за раздяла. Исках да направя ритуала със солта, но нещо постоянно ми пречи да го започна, някой влиза, телефона звъни… Значи ли, че не ми е дадено да се събера със съпруга си или самата магия се пази да не бъде премахната?

  • Понеже бях в тази ситуация, ще се включа. Пречи се, защото не е точното време. Мен ме посъветваха да отложа с 7 – 9 дни, после пак опитах и се получи. А ако не стане с отлагане, пробваш с друг обред.

  • Точно така , трябва да се следват знаците и да се съобразямаве с тях. Често ние хората много ревностно искаме нещо, но то не е правилно. Затова Висшите сили ни пречат в тези случаи.

 3. Здравейте Казвам се галина на 23 години сьм Изкам да Ви разкажа за моят проблем сьс мьжа ми Пьрво един месец бяхме добре и щасливи след което се появиява само проблем между нас без пречина се караме постояно не си говорим по 10 дена спим заедно на едно легло но нямаме сексоална врзка и се чудия от каде идва всичко това на какво се дьлжи най вече….

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.