Еви ти си наистина моят Ангел Спасител!!!!!!!!!!

Здравейте мили приятели ! Аз съм Евелина Лютова- Ая Акуя.

От няколко години работя изключително  по телефон и по скайп. Енергията им е толкова силна , че моите клиенти я усещат дори да се намират на другия край на Света. Когато разговарям по телефон или по скайп  усещам техните проблем и по уникален начин. По същия начин мога и да помогна. Времето доказа това и аз съм много щастлива, че помагам на хората да решават своите проблеми от енергиен характер. След моята помощ те стават по-щастливи и  започват да им идват повече пари . Чудото става не само с клиентите ми, но и с техните роднини, които въобще не знаят, че някой прави ритуал за разваляне на магии. След малко Ви предлагам да прочетете част от хронологията на чат по скайпа с моя клиентка българка работеща в момента в Италия. Накратко само трябва да знаете, че нейната магия бе за раздяла със съпруга й и действително те не се бяха виждали годни наред. Освен това преди Божествения ритуал  той не се държеше добре дори и по телефона. Ето нашия чат:

[17:01:09] Велислава Италия : Еве, Здравей! Бързам да ти опиша срещата вчера с моят съпруг във Венеция.

[17:08:24] Велислава Италия: Изключително бързо се срещнахме . Прегръщаме и целува, като че ли вижда първата си любов. Запозна ме с много свои приятели и приятелки, за което останах много изненадана. Имахме около 4-5 часа свободни, след което аз отново отпътувах за Генуа. Изненадана останах от отношението му към мен. Уважение, за което бях мечтала много години. Ти наистина направи с него чудо. Женските погледи бяха много остри, въпросителни, но аз се държах много естествено, за почуда на всички.

[17:08:51] Евелина Лютова-Ая Акуя: БРАВО МИЛА,РАДВАМ СЕ

[17:08:57] Евелина Лютова-Ая Акуя ОБИЧКАМ ТЕ

[17:09:27] Велислава Италия: И аз те заобичах като своя сестра

[17:10:26] Велислава Италия: Ти ни върна назад много, много. И наистина вчера се почувствах много щастлива

[17:13:29] Велислава Италия: Ти си наистина моят Ангел Спасител!!!!!!!!!!

[17:13:43] Велислава Италия: Чао за сега до довечера

[17:13:52] Евелина Лютова –Ая Акуя: до довечера мила

 

http://www.youtube.com/watch?v=cIUKMPt4Hig&feature=plcp

 

 

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Еви ти си наистина моят Ангел Спасител!!!!!!!!!!

  1. Обадете ми се мила Галина на тел. 0900 63 008 код 17 и ще ви помогна.

  2. Здравейте Казвам се галина на 23 години сьм Изкам да Ви разкажа за моят проблем сьс мьжа ми Пьрво един месец бяхме добре и щасливи след което се появиява само проблем между нас без пречина се караме постояно не си говорим по 10 дена спим заедно на едно легло но нямаме сексоална врзка и се чудия от каде идва всичко това на какво се дьлжи най вече….

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.