Еви ти си наистина моят Ангел Спасител!!!!!!!!!!

Здравейте мили приятели ! Аз съм Евелина Лютова- Ая Акуя.

От няколко години работя изключително  по телефон и по скайп. Енергията им е толкова силна , че моите клиенти я усещат дори да се намират на другия край на Света. Когато разговарям по телефон или по скайп  усещам техните проблем и по уникален начин. По същия начин мога и да помогна. Времето доказа това и аз съм много щастлива, че помагам на хората да решават своите проблеми от енергиен характер. След моята помощ те стават по-щастливи и  започват да им идват повече пари . Чудото става не само с клиентите ми, но и с техните роднини, които въобще не знаят, че някой прави ритуал за разваляне на магии. След малко Ви предлагам да прочетете част от хронологията на чат по скайпа с моя клиентка българка работеща в момента в Италия. Накратко само трябва да знаете, че нейната магия бе за раздяла със съпруга й и действително те не се бяха виждали годни наред. Освен това преди Божествения ритуал  той не се държеше добре дори и по телефона. Ето нашия чат:

[17:01:09] Велислава Италия : Еве, Здравей! Бързам да ти опиша срещата вчера с моят съпруг във Венеция.

[17:08:24] Велислава Италия: Изключително бързо се срещнахме . Прегръщаме и целува, като че ли вижда първата си любов. Запозна ме с много свои приятели и приятелки, за което останах много изненадана. Имахме около 4-5 часа свободни, след което аз отново отпътувах за Генуа. Изненадана останах от отношението му към мен. Уважение, за което бях мечтала много години. Ти наистина направи с него чудо. Женските погледи бяха много остри, въпросителни, но аз се държах много естествено, за почуда на всички.

[17:08:51] Евелина Лютова-Ая Акуя: БРАВО МИЛА,РАДВАМ СЕ

[17:08:57] Евелина Лютова-Ая Акуя ОБИЧКАМ ТЕ

[17:09:27] Велислава Италия: И аз те заобичах като своя сестра

[17:10:26] Велислава Италия: Ти ни върна назад много, много. И наистина вчера се почувствах много щастлива

[17:13:29] Велислава Италия: Ти си наистина моят Ангел Спасител!!!!!!!!!!

[17:13:43] Велислава Италия: Чао за сега до довечера

[17:13:52] Евелина Лютова –Ая Акуя: до довечера мила

 

http://www.youtube.com/watch?v=cIUKMPt4Hig&feature=plcp

 

 

Един коментар по “Еви ти си наистина моят Ангел Спасител!!!!!!!!!!

  1. Здравейте Казвам се галина на 23 години сьм Изкам да Ви разкажа за моят проблем сьс мьжа ми Пьрво един месец бяхме добре и щасливи след което се появиява само проблем между нас без пречина се караме постояно не си говорим по 10 дена спим заедно на едно легло но нямаме сексоална врзка и се чудия от каде идва всичко това на какво се дьлжи най вече….

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.